Kaip laikotės?
Aš buvau pas daktarę, gerai auga kiausinėliai, vienoj pusėj du dideli ir du mažesni, o kitoj pusėj daugiau didelių, tai pradziugau, kad reaguoja į vaistus ir auga
Panašu, kad pabūti čia ilgiau neišeis. Šios dienos testukas. Kaip taip įmanoma? Turėjom vos vienus namų darbus ir tai šiek tiek prieš vaisingas dienas, vyras į komandiruotę išvyko. Šiek tiek nesmagiai jaučiuosi net, kaikurios juk ilgokai jau čia sėdit, o aš net nespėjau geriau susipažint su jumis... Bet vistiek barstau visoms virusiukus
Survagiki, tylutėliai sveikinimai . Įmanoma, vadinasi su vyru esant visiškai sveiki, jauni. O spermiukai esant pas moterį viduje jau palankiai terpei gali išgyventi iki savaitės. Taigi to vieno karto pilnai gali pakakti, pati matai
Kiekvienos šeimos savas kelias, tą visos suprantam. Džiaukis laime, pabarstyk virusiukų ir nesijausk kalta .
Panašu, kad pabūti čia ilgiau neišeis. Šios dienos testukas. Kaip taip įmanoma? Turėjom vos vienus namų darbus ir tai šiek tiek prieš vaisingas dienas, vyras į komandiruotę išvyko. Šiek tiek nesmagiai jaučiuosi net, kaikurios juk ilgokai jau čia sėdit, o aš net nespėjau geriau susipažint su jumis... Bet vistiek barstau visoms virusiukus
Labai labai sveikinu
Nėra ko jaustis nesmagiai, labai džiugu kad pavyko greit pagauti žirniuką
Survagiki , sveikinimai jums
Garbanėlė labai teisingai ir gražiai pasakė , kad kiekvienos šeimos savas kelias ... Aš irgi gan greit pastoju , bet turiu labai skaudžių praradimų . Gan dideliam laike ...
Šitą temutę tyliai skaičiau jau daug ankščiau , kai planavom savo lėliuką , ir kai pastojau , ir tą laiką , kai laukiausi ... Prieš tris savaites netekom savo berniuko . Ir nors po visko gydytojai sakiau , kad viskas , daugiau niekada , bet dabar galvoju , kad gal dar sykį pabandysim . Reikėtų palaukt bent pusę metų , bet laikas labai jau spaudžia, tad gydytoja patarė mėgint jau po trijų mėnesių
Survagiki , sveikinimai jums
Garbanėlė labai teisingai ir gražiai pasakė , kad kiekvienos šeimos savas kelias ... Aš irgi gan greit pastoju , bet turiu labai skaudžių praradimų . Gan dideliam laike ...
Šitą temutę tyliai skaičiau jau daug ankščiau , kai planavom savo lėliuką , ir kai pastojau , ir tą laiką , kai laukiausi ... Prieš tris savaites netekom savo berniuko . Ir nors po visko gydytojai sakiau , kad viskas , daugiau niekada , bet dabar galvoju , kad gal dar sykį pabandysim . Reikėtų palaukt bent pusę metų , bet laikas labai jau spaudžia, tad gydytoja patarė mėgint jau po trijų mėnesių
Labai liūdna, kad taip nutiko Bet esi šaunuolė kad pasiryžai ir toliau mėginti
Sveikinimai! Aš jau kažkada sakiau, kad vaikutis į šeimą ateina, tada kada turi ateiti, tad tik džiaugtis ir mėgautis tuo!
Avonuke stiprybės. Moterys išties turi tiek vidinės galios, kartais man tai net nesuvokiama, kaip gali tiek pakelti. Labai gera girdėti, kad vėl atsiranda noras, tik pirmyn! Viskas susidėlios, kaip gali geriausiai