Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sakė mėgint jau ateinantį penktadienį, nes iki pirmadienio kiek per ilgai laukti :)

Atsakyti

Sakė mėgint jau ateinantį penktadienį, nes iki pirmadienio kiek per ilgai laukti :)

Lauksiu labai! 

Atsakyti

Mimozza, kaip tu?

Atsakyti

Sveikos merginos  :) 

Aš atitrūkus buvau nuo forumo, atistogavom  praeitą savaitę. Tai taip fainai pailsėjom gamtoje. 

Mano stimuliacija sekėsi ne taip kaip norėtųsi :unsure:​ neužaugo pakankamai foliai. Kitą mėginsim su letrozole, bet greičiausiai tik rugsėjį nes rugpjūtį nelabai išeiš. 

Atsakyti

Merginos kurios einat IVF keliu labai už jus džiaugiuosi  :)  

Garbanelele jau greit sužinosi kiek pasiliko augti pilvelyje  :wub: 

goodmorning jau ir tu startuosi, tikras šaunumėlis  :wub: 

Atsakyti

Aš atitrūkus buvau nuo forumo, atistogavom  praeitą savaitę. Tai taip fainai pailsėjom gamtoje. 

Mano stimuliacija sekėsi ne taip kaip norėtųsi :unsure:​ neužaugo pakankamai foliai. Kitą mėginsim su letrozole, bet greičiausiai tik rugsėjį nes rugpjūtį nelabai išeiš. 

Gaila :(. Labai linkiu, kad su kitais vaistais pavyktų kaip reikiant užsiauginti derlių  :4u:

Mes irgi lėksim ilsėtis, laukiu nesulaukiu. Realiai pirmos tikros atostogos per daug metų. Dukra beprotiškai laukia.

Oi, merginos, kažkaip kuo toliau, tuo labiau nervintis pradedu. Sakiau, kad ramiai išlauksiu, bet pradeda nebeišeiti.

Atsakyti

Gaila :(. Labai linkiu, kad su kitais vaistais pavyktų kaip reikiant užsiauginti derlių  :4u:

Mes irgi lėksim ilsėtis, laukiu nesulaukiu. Realiai pirmos tikros atostogos per daug metų. Dukra beprotiškai laukia.

Oi, merginos, kažkaip kuo toliau, tuo labiau nervintis pradedu. Sakiau, kad ramiai išlauksiu, bet pradeda nebeišeiti.

Išlauksi pamatysi, būk kantri  :4u:​ 

Atsakyti

Jatau, stiprybės, labai gerai, kad atostogų išvarei! O su kokiais dabar stimuliaciją vaistais dareisi?

Garbanelele laikykis! Nebedaug beliko, aš tai neiskenteciau, daryčiausi testus kasdien, man tikriausiai taip ir bus  :laugh:​ 

Atsakyti

Jatau, stiprybės, labai gerai, kad atostogų išvarei! O su kokiais dabar stimuliaciją vaistais dareisi?

Garbanelele laikykis! Nebedaug beliko, aš tai neiskenteciau, daryčiausi testus kasdien, man tikriausiai taip ir bus  :laugh:​ 

Stimuliavausi Clostilbegyt 2 tab. per dieną.

Atsakyti

Stimuliavausi Clostilbegyt 2 tab. per dieną.

Kitam forume skaičiau, kad būdavo užtenka vaistus pakeisti ir to užtekdavo :)

Atsakyti

Jatau, stiprybės, labai gerai, kad atostogų išvarei! O su kokiais dabar stimuliaciją vaistais dareisi? Garbanelele laikykis! Nebedaug beliko, aš tai neiskenteciau, daryčiausi testus kasdien, man tikriausiai taip ir bus  :laugh:​ 
Neiškenčiau, pasidariau... Balta balta kur dairais. Mėginu save raminti, kad gal dar per anksti, kad rodytų... Bet ramiau nepasidarė...​ :bijau2: . Geriau būčiau nesidarius testo. Ne veltui sako, kad tik kraują nurodytų laiku priduot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 29 liepos 2020 - 12:51

Kitam forume skaičiau, kad būdavo užtenka vaistus pakeisti ir to užtekdavo :)

Teko ir man skaityti, kad tik to ir tereikia. Na bus matyti  :) 

Be reikalo dareisi, dabar pačiai neramu  :unsure: Be to tikrai dar anksti  :4u:​ 

Atsakyti