Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

:lol:  :lol:  :lol:  dabar reikia kazkaip prisiviliot i guoli  :lol:  

neduos geruoju, pasiimsiu bloguoju  :D 

Atsakyti

O kaip sekate ovuliaciją? 😊 Su testukais? 😊

Pagal gleives si menesi ejo suprasti :) o nd neatlikom 🙄 bet viskas bus aisku kai pasirodys mmm :D si menesi pradejau nakvisas gerti,tai isskyros labai tokios ryskios tapo,lengva stebeti :) jei pasitvirtins mano matymas tai mmm turetu anksciau pasirodyti😀

Atsakyti

Pagal gleives si menesi ejo suprasti :) o nd neatlikom 🙄 bet viskas bus aisku kai pasirodys mmm :D si menesi pradejau nakvisas gerti,tai isskyros labai tokios ryskios tapo,lengva stebeti :) jei pasitvirtins mano matymas tai mmm turetu anksciau pasirodyti😀

Bet jeigu buvo nd kad ir prieš ovuliaciją kokios 4-5 dienos, vis tiek jau yra šansų, kad ir nebuvo tiksliai per O 😁

Atsakyti

Sveikos :). Užsikasus darbe, nėr kada prie SM prisėst paskaitinėt.

Užbaiginėju 27 ciklą planavimų. Ryt poryt jau pramuš, NT neigiamas, peckeliot pradeda. Tokios ir naujienos pas mane.

O kaip su kompensavimu dabar pagalbinio, jeigu jau turi vieną vaiką? Kompensuoja ar ne?

Atsakyti

Dandelion fuzz, Niloticus , merginos pasiskaičiuokit ciklus  :ax:  Hal , tikrai fainą mintį pakišai dėl tų ciklų  :mirksiukas:  Panos, o aš skęstu kelnaitėse  :lol: toks jausmas kaip per mmm  :oh: vis nubėga po truputi. Jaučiu nuo gepretix, bet dupha geriant taip nebuvo, bet gal dėl to kad silpnesnis jis  :hmm:​ ir pilvas baisiai keistas, lyg pamaudžia bet taip švelniai. Bandė papulius skaudēti, bet liovėsi 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 14 sausio 2020 - 19:05

Sporto klube sportuojat ar pati namie? 😊

Sporto klube  :showoff:​ 

Atsakyti

Sveikos. As ir po darbu skaitau ka cia priraset. Pas mane planavimo 16 ciklas  :blink:  omg kiek jau daug  :unsure: 

man mmm turėtų būti jau 01.16 d, bet jokiu požymių dar nėra.. papulių nemaudžia kaip būdavo anksčiau...  :hmm:  NT nežadu darytis anksčiau nei numatyta mmm diena. 

Atsakyti

Dandelion fuzz, Niloticus , merginos pasiskaičiuokit ciklus  :ax:   

7 ciklas dabar  :ax:​ 

Atsakyti
Sulaukusios II  :wub: 
  • Trupinėlis (7 ciklas)
Laukiančios II  :wub:​ 
01.14 Garbanelele nelaukia mmm (27 ciklas)
01.16 Dandelion fuzz nelaukia mmm (16 ciklas)
01.18 Kisulita nelaukia mmm (1 ciklas)
01.19 goodmorning nelaukia mmm (10 ciklas)
01.21 ~Emi~ nelaukia mmm (3 ciklas)
01.24 _mimozza_ nelaukia mmm (15 ciklas)
01.30 *Niloticus* nelaukia mmm (7 ciklas)
01.31 Serena.. nelaukia mmm (3 ciklas)
01.02 Airisė nelaukia mmm (95 ciklas)
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
00.00 -hal- (27 ciklas) 

Atsakyti

Sveikos. As ir po darbu skaitau ka cia priraset. Pas mane planavimo 16 ciklas  :blink:  omg kiek jau daug  :unsure:

man mmm turėtų būti jau 01.16 d, bet jokiu požymių dar nėra.. papulių nemaudžia kaip būdavo anksčiau...  :hmm:  NT nežadu darytis anksčiau nei numatyta mmm diena. 

Gal į gerą kad nėra pojūčių  :D plius jokių fantazijų jie nekelia, o gal bam ir bus 16 ciklas kitoks ir su laiminga pabaiga  :ax: 

Bet žiūriu čia visos su nemenku laukimo stažu  :oh:​ 

Atsakyti

Hal ar susitaikei su vyru? Gausi sexiuko ar užspaus iš pykčio ir neduos?  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 14 sausio 2020 - 19:57

Oj kaip smagu, kaip atsigavęs forumas atrodo! Labai gera paskaitinėti :) 

Dauguma čia jau su rimtais stažais, kaip mimozza sakė, ir žiūriu ir kiek čia tuose cikluose yra laukimo vilties ir nusivylimų patirtą... Laikykitės visos, ateis mūsų laikas!  :4u: 

Jau per daug čia mūsų, reik greičiau, kad užderėtų dvi juostelės testuose!  :wub:

O mes tai jau ryt važiuosim namo, kai grįžom prieš Kalėdas į Lietuvą, tai dar neišvažiavom. Išsibalansavom visai, serga, MB išvis tragedija, nes pasimatavo kraujospaudimą ir kosmosinis, prieš tai matavosi pas mano mamą buvo toks pats, bet nusprendėm, kad nesąmonę rodo.. Tai grįžus eis pas daktarus, man tikriausiai reiks vairuoti didžiąją dalį, nes mes su mašiną keliausim, tai žodžiu linksmai nusimato kelionė. Man mm sekmadienį, nieko nesitikiu, bet maža viltis yra giliai, kaip ir pas visas, visad tikiu, kad gal tas stebuklas įvyks :)

Atsakyti