Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Pradžia dar tik. Pirmas mėnuo kaip gaudom. Dabar kaip tik vaisingos dienos :) Pirmąjį mažių greitai pagavom per 4 mėnesius. Tai tikimės ir dabar labai neužtrukti :)

Linkiu, kad šį kart irgi greit užkibtų! 

Aš jau ryt keliauju pas gydytoją, kažkaip jaudintis pradėjau, ne tai kad baimė, bet ašaros kaupiasi pagalvojus, nežinau kas čia užėjo  :hmm: gal kad turėjau su vyru, o dabar viena važiuosiu, na žodžiu, žiūrėsim ką pasakys, jei viskas gerai, pradėsim savo kelionę pas pirmąjį vaikutį mūsų ❤️

Atsakyti

Linkiu, kad šį kart irgi greit užkibtų!  Aš jau ryt keliauju pas gydytoją, kažkaip jaudintis pradėjau, ne tai kad baimė, bet ašaros kaupiasi pagalvojus, nežinau kas čia užėjo  :hmm: gal kad turėjau su vyru, o dabar viena važiuosiu, na žodžiu, žiūrėsim ką pasakys, jei viskas gerai, pradėsim savo kelionę pas pirmąjį vaikutį mūsų ❤️

Linkiu sėkmingos kelionės, viskas bus gerai :). Jaudulys, šiek tiek nežinomybės, užtai ir norisi ašaroti, dar mmm tikriausiai, tai ir visas komplektas :)  :friends: .

Man šiandien įkėlė du embrioniukus :wub: , tikiuosi bent vienam apartamentai patiks ir pasiliks ilgam :D. Kitą penktadienį sakė mėgint kraują priduot. Šiek tiek maudžia pilvą ir teplioja po visko, bet pagulėsiu ir praeis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 22 liepos 2020 - 17:57

Linkiu sėkmingos kelionės, viskas bus gerai :). Jaudulys, šiek tiek nežinomybės, užtai ir norisi ašaroti, dar mmm tikriausiai, tai ir visas komplektas :)  :friends: .

Man šiandien įkėlė du embrioniukus :wub: , tikiuosi bent vienam apartamentai patiks ir pasiliks ilgam :D. Kitą penktadienį sakė mėgint kraują priduot. Šiek tiek maudžia pilvą ir teplioja po visko, bet pagulėsiu ir praeis

Labai labai linkiu viso ko geriausio! Lauksim labai atsakymu!  :4u: 

Aš pasiėmiau vaistus, pradėsiu leistis per mm. 

Atsakyti

Labai labai linkiu viso ko geriausio! Lauksim labai atsakymu!  :4u:

Aš pasiėmiau vaistus, pradėsiu leistis per mm. 

Oi kaip faina, jau judi labai į priekį. Kuo stimuliuos?

Atsakyti

Sveikos :). Kaip sekasi planiukėms?

Mūsų dukra nieko nežino apie stimuliacijas, planavimus ir pan. Neblogas sutapimas, kad šiandien sapnavo, kad aš laukiuosi :). Tikėsimės, kad pranašiškas sapnas bus :). Ji labai sesės nori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 24 liepos 2020 - 15:33

Oi kaip faina, jau judi labai į priekį. Kuo stimuliuos?

Vaistai vadinasi Bemfola, tai tik tiek ir žinau  :)

Jau nusiramino mano emocijos, jau ramiai laukiu mm ir kada leistis 😌

Oj koks geras sapnas! 

Gal dvynukai bus  :wub: 

Atsakyti

Vaistai vadinasi Bemfola, tai tik tiek ir žinau  :)

Jau nusiramino mano emocijos, jau ramiai laukiu mm ir kada leistis 😌

Oj koks geras sapnas! 

Gal dvynukai bus  :wub:

Aš irgi Bemfola leidausi. Paskui Cetrotide pridėjo, kad per anksti neovuliuotų. Abu gerai lengvai leidosi. Kurioj klinikoj lankaisi? 

Kai žinai kas laukia, kažkaip ramiau pasidaro :). Aš su gydytoja jau aptariau planus B ir C. Man taip ramiau.

Atsakyti

Aš irgi Bemfola leidausi. Paskui Cetrotide pridėjo, kad per anksti neovuliuotų. Abu gerai lengvai leidosi. Kurioj klinikoj lankaisi? 

Kai žinai kas laukia, kažkaip ramiau pasidaro :). Aš su gydytoja jau aptariau planus B ir C. Man taip ramiau.

Aš northway, o tu kurioj? :)

Planas dabar, kad pareina mm, tada nuo antros dienos pradedu leistis ir po 6 dienų važiuoju į apžiūrą. Tada duoda dar vaistų ir po 14 dienų leidimosi jau ims kiausinelius. Kažkaip sakė, kad daro man trumpą protokolą. Apžiūrėjo dar kart, sako tikrai tau trumpą reik daryt. Tik man kažkaip neuzsifiksavo, kad nuo antros dienos mm leistis, lape taip pažymėta, o galvojau, kad nuo pirmos, tai susibalamūtinau truputį, kad ko nesumaišyčiau  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš northway, o tu kurioj? :)

Planas dabar, kad pareina mm, tada nuo antros dienos pradedu leistis ir po 6 dienų važiuoju į apžiūrą. Tada duoda dar vaistų ir po 14 dienų leidimosi jau ims kiausinelius. Kažkaip sakė, kad daro man trumpą protokolą. Apžiūrėjo dar kart, sako tikrai tau trumpą reik daryt. Tik man kažkaip neuzsifiksavo, kad nuo antros dienos mm leistis, lape taip pažymėta, o galvojau, kad nuo pirmos, tai susibalamūtinau truputį, kad ko nesumaišyčiau  :hmm:​ 

Aš Vaisigumo klinikoj.

Dažniausiai kiek žinau skatinti ir pradeda nuo 2 cd. Aš irgi nuo 2 dienos pradėjau, tad ramiai :). O tas dieų skaičius tai orientacinis, nereiktų prie jo prisirišti. Man pvz užteko 9 dienas leistis bemfola, tada kitą dieną sprogdukus susileidau griežtai paskirtu laiku, ir tada po 36 val punkcija. Tai gaunasi, kad 13 cd punkcija buvo. O nei būtų ilgas, tai pirma sukelia kaip ir menopauzę, tada jau skatina, šitai užtrunka pusantro ciklo maždaug, jei ne ilgiau. Tikriausiai tavo AMH rodiklis geras :).

Atsakyti

Aš Vaisigumo klinikoj.

Dažniausiai kiek žinau skatinti ir pradeda nuo 2 cd. Aš irgi nuo 2 dienos pradėjau, tad ramiai :). O tas dieų skaičius tai orientacinis, nereiktų prie jo prisirišti. Man pvz užteko 9 dienas leistis bemfola, tada kitą dieną sprogdukus susileidau griežtai paskirtu laiku, ir tada po 36 val punkcija. Tai gaunasi, kad 13 cd punkcija buvo. O nei būtų ilgas, tai pirma sukelia kaip ir menopauzę, tada jau skatina, šitai užtrunka pusantro ciklo maždaug, jei ne ilgiau. Tikriausiai tavo AMH rodiklis geras :).

Oj, kaip smagu, kai kažkas jau tai praėjęs  :wub:  Aha, aš stengiuosi daryti tiesiog ką sako ir neprisigalvoti nieko pati, žiūrėsim kaip čia kas. Bet irgi dudu planuoju dėtis, jei viskas gerai  :rolleyes:

O pas tave gal jau kokių žinių yra? 

Atsakyti

Oj, kaip smagu, kai kažkas jau tai praėjęs  :wub:  Aha, aš stengiuosi daryti tiesiog ką sako ir neprisigalvoti nieko pati, žiūrėsim kaip čia kas. Bet irgi dudu planuoju dėtis, jei viskas gerai  :rolleyes:

O pas tave gal jau kokių žinių yra? 

Ne, žinių dar jokių, anksti... Nelabai ką jaučiu. Kai pavargstu pilvo apačią patampo, pamaudžia, bet ir tiek. Nieko neprispėliosi :). Belieka ramiai laukti, tikėtis geriausio ir ruoštis blogiausiam. Sakiau, atrodo, kad turėčiau reaguoti ramiai, kad ir koks rezultatas, bet vyrą nuteikiau, kad greičiausiai vis tiek verkčiau.

Atsakyti

Ne, žinių dar jokių, anksti... Nelabai ką jaučiu. Kai pavargstu pilvo apačią patampo, pamaudžia, bet ir tiek. Nieko neprispėliosi :). Belieka ramiai laukti, tikėtis geriausio ir ruoštis blogiausiam. Sakiau, atrodo, kad turėčiau reaguoti ramiai, kad ir koks rezultatas, bet vyrą nuteikiau, kad greičiausiai vis tiek verkčiau.

O kada jau sakė, kad testą galima darytis? 

Atsakyti