Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Viskas bus gerai. Jums ilgąjį protokolą taikys? Tokia mintis kilo, nes sakei, kad 23 d. pradėsi stimuliuotis, o mmm turėtų būt 08.01  :hmm:​ 

Ai aš nelabai gaudausi šituose dalykuose 🙈 sakė gydytoja, kad turim pradėti nuo 20 ciklo dienos, tai tiek  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi sveikinu  :4u: . Linkiu pasisekimo  :nestuke .

Aš poryt, tikiuosi, sužinosiu ar kels šiam cikle ar ne. Ir ramu ir neramu kartu.

Jau gal sužinojai? Laukiam naujienų! 

Atsakyti

Neblogai visai, buvo ciklas sudurniavęs porą kartų iš eilės. Iš tikro nuo vasario man jau kvailioti pradėjo  :oh: Bet kai mb bus visad šalia tai nebereikės susukti galvos  :D​  

O kaip stimuliacija sekasi? :) kaip šiaip nuotaikos? ☺️

Atsakyti

O kaip stimuliacija sekasi? :) kaip šiaip nuotaikos? ☺️

Kitą savaitę tik bus aišku kas užaugo, dar geriu clostilbegyt, tai pilvą paraižo, tikiuosi tai geras ženklas  :) Nuotaikos geros, kažkaip per daug nesigalvoja  :D​ 

Kaip pačiai sekasi? 

Atsakyti

Jau gal sužinojai? Laukiam naujienų! 

Trečiadienį kels  :wub: . Laukiu ir tikiuosi geriausio :).

Flikulas auga, susileidau ovitreli, kad susprogtų jis kada reikia :). Po poros dienų progesteroną pradėsiu vartot. Ir viskas, daugiau nieko nekyrė, kadangi organizmas hormonais neprifarširuotas, tai jokių skystinančių ir kitų dalykų sakė nereikia.

Atsakyti

Trečiadienį kels  :wub: . Laukiu ir tikiuosi geriausio :).

Flikulas auga, susileidau ovitreli, kad susprogtų jis kada reikia :). Po poros dienų progesteroną pradėsiu vartot. Ir viskas, daugiau nieko nekyrė, kadangi organizmas hormonais neprifarširuotas, tai jokių skystinančių ir kitų dalykų sakė nereikia.

Oj kaip džiaugiuosi už tave  :)​ jau apsisprenei kiek kelsi? 

Atsakyti

Oj kaip džiaugiuosi už tave  :)​ jau apsisprenei kiek kelsi? 

Pagal amžių rekomenduoja du. Kadangi kokybė jų neblizga, tai manau ir sutiksiu. Šiek tiek abejoju, bet sakėm spręsim kėlimo dieną. Atysim kaip, kiek, kas atšils.

Atsakyti

Pagal amžių rekomenduoja du. Kadangi kokybė jų neblizga, tai manau ir sutiksiu. Šiek tiek abejoju, bet sakėm spręsim kėlimo dieną. Atysim kaip, kiek, kas atšils.

Labai labai stipriai laikysiu kumščius ir labai lauksim kaip ten kas pavyks žinių!  :angel2:

Mimozza irgi lauksim žinių kitą savaitę!

Aš irgi kitą savaitę jau pas gydytoją, šiaip kažkaip keistai jaučiuosi rami. Nežinau ar čia susitaikymas, kad bus, kaip bus. Ar žinojimas, kad viskas bus gerai  :rolleyes:

O sekasi gerai, užsisukus veiksme, tiek reikalų ir jaudulio šiomis dienomis, kad net apetito nėra  :huh2:

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Norėčiau ir aš į planuojančių būrelį prisijungti. Su vyru norėtume antro vaikiuko. Turim 2 metų sūnelį, kurį taip pat čia planavau :) Tik, kad tas laikas dabar toks, baisoka truputį... Bet nėra kur, amžius spaudžia, man 32 metai :)

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Norėčiau ir aš į planuojančių būrelį prisijungti. Su vyru norėtume antro vaikiuko. Turim 2 metų sūnelį, kurį taip pat čia planavau :) Tik, kad tas laikas dabar toks, baisoka truputį... Bet nėra kur, amžius spaudžia, man 32 metai :)

Sveika prisijungus :). Smagu, kad padaugės plepančių. Kiek laiko jau planuojat, ar tik pradžia?

Atsakyti

Pradžia dar tik. Pirmas mėnuo kaip gaudom. Dabar kaip tik vaisingos dienos :) Pirmąjį mažių greitai pagavom per 4 mėnesius. Tai tikimės ir dabar labai neužtrukti :)

Atsakyti

Pradžia dar tik. Pirmas mėnuo kaip gaudom. Dabar kaip tik vaisingos dienos :) Pirmąjį mažių greitai pagavom per 4 mėnesius. Tai tikimės ir dabar labai neužtrukti :)

Linkiu greitos sėkmės :)

Atsakyti