Neturiu geru ziniu.. prasirgau jau mmm, laukiu nuaju, tai yra nelaukiu birzelio 26d
Sulaukusios II
- Trupinėlis (7 ciklas)
- ~Emi~ (3 ciklas)
- *Niloticus* (7 ciklas)
- Airisė (95 ciklas)
- Kisulita (2 ciklas)
Sveikos parnešu sąrašiuką.
Goodmorning, kaip tavo reikalai su mmm?
Serena, už mmm
Mimozza, linkiu greit sulaukti vyro, smagu skaityt, kad grįžta jau greit .
Gintare, laikykis, viskas bus gerai. Kada pas ginių tau? Papasakok, kai turėsi kokių žinių.
VeDo, koks didelis jau pilvelio gyventojas . Mažai beliko iki susitikimo
Sveikutės!
Mimozza, kaip džiaugiuosi, už tave, grįš mb ir lauksim naujienų
VeDo, kaip gera klausytis! Mergaitė Aš taip skaitau ir galvoju, kad ir man kažkada taip bus, kad ateisi ateities merginoms, kurios lauks II papasakoti, kad aš jau daug savaičių Tai baltas pavydas
Gintare lauksim žinių!
O man neateina mmm dar, nors vakar turėjo būti. Šiandien net nt pagadinau, tai baltas baltas. Ta viltis vis tiek miršta paskutinė man jau kelintas kartas vėluoja.. Tai šiaip turėčiau nesitikėti, laukiu mmm, prasinešiu kada jos sugalvos ateiti
Pagaliau ir aš jau greit junksiuos prie rimtai planuojančių Laukiu kai jau nebereikės daryti pertraukų po porą mėnesių ar net daugiau.
Oj kad tik greičiau visos susiplanuotume mažylius
Pagaliau ir aš jau greit junksiuos prie rimtai planuojančių Laukiu kai jau nebereikės daryti pertraukų po porą mėnesių ar net daugiau.
Oj kad tik greičiau visos susiplanuotume mažylius
Oj kaip super!
Man parėjo mmm, kitų jau laukiu liepos 5d. Ir pradesiu vaistus to ciklo gale
Sulaukusios II
- Trupinėlis (7 ciklas)
- ~Emi~ (3 ciklas)
- *Niloticus* (7 ciklas)
- Airisė (95 ciklas)
- Kisulita (2 ciklas)
Goodmorning, . Reikalai ir tau pajudės jau
Kaip laikotės, merginos?
Labas. Kaip ir gerai viskas. Dienos eina. Svorio priaugau ir nežinau kas kaltas, ar karantinas, ar po stimuliacijų kažkas išsiderino. Reikia susiimt į nagą save...
Labas. Kaip ir gerai viskas. Dienos eina. Svorio priaugau ir nežinau kas kaltas, ar karantinas, ar po stimuliacijų kažkas išsiderino. Reikia susiimt į nagą save...
O kaip stimuliaciją pati?
Seniai praėjo, jau trečias ciklas po stimuliacijos. Laukiu, kol atsigausiu po hyperstimuliacijos atsiradusios. Šiaip jaučiuosi gerai, tik ciklas pailgėjo keliom dienom. Labai tikiuosi, kad ateinantį ciklą jau keliausiu FET procedūrai ir kad nors vienas atšiltų. Bijau nerealiai. Taip ne prūdus turim snaigiukų, o jei neatšils niekas... nusišaut durų rankena beliks.
Sveikos
Aš pradėjau gerti prg, tai tikiuosi kad mmm neužvėluos labai ir nereikės keisti suplanuoto vizito Panos tai mano paskutinės laukiamos mmm
Seniai praėjo, jau trečias ciklas po stimuliacijos. Laukiu, kol atsigausiu po hyperstimuliacijos atsiradusios. Šiaip jaučiuosi gerai, tik ciklas pailgėjo keliom dienom. Labai tikiuosi, kad ateinantį ciklą jau keliausiu FET procedūrai ir kad nors vienas atšiltų. Bijau nerealiai. Taip ne prūdus turim snaigiukų, o jei neatšils niekas... nusišaut durų rankena beliks.
Oj kaip linkiu, kad ir tu startuotum su FET jau kitą ciklą, tikiu kad atšils snaigiukai O kiek planuoji kelti jei viskas gerai?