Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Taip greit BKT nepakyla per vieną dieną kad parodytų jog įvyko ov. Dažniausiai po trijų dienų pakilimo atgaline data pažymi įvykusią ov ir pvz. TD duoda kiaušinį  :) tad tik kantrybės matuojantis, nes kai nori gauti kiaušinį ir kai jo vis neduoda tai net nervas ima  :D​ 

Zinau, bet vistiek kils i virsu jau ji, kad ir po truputi :) tad galima numanyt kad ivyko O, pas mane labai panasi temp laikosi, apie 36.2

Atsakyti

Zinau, bet vistiek kils i virsu jau ji, kad ir po truputi :) tad galima numanyt kad ivyko O, pas mane labai panasi temp laikosi, apie 36.2

Tegul kyla kuo aukščiau ir laikosi visus 9 mėn  :)​ 

Atsakyti

Tegul kyla kuo aukščiau ir laikosi visus 9 mėn  :)​ 

Kad tik tavo zodziai D i ausi🥰

Atsakyti

Serena laikysiu kumščius, kad viskas kiltų ir užkibtų  :D

O mano mm atkeliavo ir kitų nelaukiu 06-05 ☺️

Atsakyti

Sulaukusios II  :wub:

• Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
  • Kisulita (2 ciklas)
Laukiančios II  :wub:
03.23 Dandelion fuzz nelaukia mmm (18 ciklas)
03.29 Juste Havva nelaukia mmm (13 ciklas)
04.00 pitika5 nelaukia mmm (20 ciklas)
05.24 Serena.. nelaukia mmm (7 ciklas)
06.04 Garbanelele laukia mmm (32 ciklas)
06.05 goodmorning nelaukia mmm (15 ciklas)
00.00 _mimozza_ (19 ciklas)

Atsakyti

Goodmorning  :4u:  :4u:  :4u:​  už mmm

Atsakyti

Garbanele  :wub:​  kaip tu laikaisi? 

Atsakyti

Sis ciklas bus ilgesnis kaip suprantu ir mmm nusikels, siandien jutau kad ryte ivyko O, suskaudo sumaude kiausides ir pilvo apacia. O siandien 19cd :)

Atsakyti

QUOTE(~Emi~ @ 2020 05 09, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72656820" data-time="1589020146"><div><p>Rožiniai sveikinimai  wub.gif</p><p></p><p></p><p>Tikiuosi skraidys jau lėktuvai birželį, nes ir manasis turi nusipirkęs bilietą birželio pabaigoje, tikiuosi nenusikels ir nereikės jam karantinuotis  unsure.gif </p></div></blockquote><p>Dekui wub.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airisė" data-cid="72656825" data-time="1589022118"><div><p>Emi, sveikinimai! 💕💕💕 Kiek savaiciu jau tavo pilvukui?</p></div></blockquote><p>Aciu  wub.gif siandien 19+4 sav. 🥰 o taviema gyventojams kiek jau? ❤❤❤</p>
Siandien lygiai 18 wub.gif

Sveikinu, Airise 🤰😍

Atsakyti

Garbanele  :wub:​  kaip tu laikaisi? 

Ačiū, aš visai gerai. Mmm praėjo šįkart greit, kaip visada iki stimuliacijos. Gal net geriau viskas, nes netepliojo nei prieš mmm, nei po. Dabar tokių pilvo pamaudimų kaip aną ciklą jau nebėra. Kaip ir susitvarkė viskas tikiuosi. Bet ankščiau dėl transferio nesikreipsiu. Tegul 100 % viskas susitvarko.

Džiaugiuosi, kad gyvenimas į vėžes po lašiuką stojasi. Kaip daug kas gali pasmerkti, bet į kirpyklą ruošiuosi ant dienų, žilė lenda 😁, slėpt reikia.

Atsakyti
Svajojanti, aciu! wub.gif

Kaip tavo Ajukas auga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 14 gegužės 2020 - 18:48

Sveikos :). Kaip laikotės? Kur prapuolusios?

Atsakyti