Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Vieną neseniai apsisiojau, tai tuščias. Kažkoks nematytas jautrus testukas. Nemanau, kad per mėnesį MB plaukikai olimpinius rezultatus pradėtų rodyt. Ciklas sudurniavo... Lauksiu toliau ir viskas

Bet kaip išmuša iš vėžių tie ciklo durniavimai 🙄

Atsakyti

Bet kaip išmuša iš vėžių tie ciklo durniavimai 🙄

Nu tikrai... 

Garbanelele ​laikykis ❤️

Atsakyti

Viskas tvarkoj :). Tikrai nieko nesitikėjau ir nelabai turėjo kažkas gautis. Jokio streso, kad NT tuščias nejaučiu, ramybė. Tik erzulys atsiranda, kad įkėlimas tolyn nusitempia.

Atsakyti

Viskas tvarkoj :). Tikrai nieko nesitikėjau ir nelabai turėjo kažkas gautis. Jokio streso, kad NT tuščias nejaučiu, ramybė. Tik erzulys atsiranda, kad įkėlimas tolyn nusitempia.

Suprantu :) 

Man gydytoja atrašė, kad jau galiu pas ją atvykti, galim nuo šio mėn pradėti simuliacija, man mm už kelių dienų, o vaistai nuo 21 CD. Bet... Nesuprantu kaip čia su tuo keliavimu.. Skrydžius man rodo į Vilnių nuo gegužės 22d. Kad yra ir galima skristi. Bet aš parskridus 2 savaites karantine turiu būti? Tai tada neišeina man pas tą gydytoją nueiti, nes bus nuplaukęs mano ciklas..  :hmm:​ 

Atsakyti

Parsibeldė manosios :)

Sulaukusios II  :wub:

• Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
  • Kisulita (2 ciklas)
Laukiančios II  :wub:
03.23 Dandelion fuzz nelaukia mmm (18 ciklas)
03.29 Juste Havva nelaukia mmm (13 ciklas)
04.00 pitika5 nelaukia mmm (20 ciklas)
05.07 goodmorning nelaukia mmm (14 ciklas)
05.24 Serena.. nelaukia mmm (7 ciklas)
06.04 Garbanelele laukia mmm (32 ciklas)
00.00 _mimozza_ (19 ciklas)

Atsakyti

Sveikos :) nezinau kiek is jusu mane pamenate, bet labai noriu visoms pabarstyti roziniu virusiuku  :nestuke  :wub:  :wub:  siandien parvirtino, kad laukiam mergytes ❤

Atsakyti

Emi, sveikinu  :wub: . Puikios žinios :). Kaip tavo savijauta?

Atsakyti

Emi, sveikinu  :wub: . Puikios žinios :). Kaip tavo savijauta?

Dekui  :wub:  sunus labai apsidziauge  :wub:  jis tik seses norejo  :D  Na savijauta tikrai kitokia nei su berniuku  :D  iki siol turiu pykinima tik jau nebe visa para tai visai gerai  :D  ir migrena pakamuoja laikas nuo laiko, bet viskas atsiperka  :wub:  o seip tai visai gerai jauciuos, megaujuos kiekviena akimirka, nes sis nestumas labai greitai bega man 

Atsakyti

Dekui  :wub:  sunus labai apsidziauge  :wub:  jis tik seses norejo  :D  Na savijauta tikrai kitokia nei su berniuku  :D  iki siol turiu pykinima tik jau nebe visa para tai visai gerai  :D  ir migrena pakamuoja laikas nuo laiko, bet viskas atsiperka  :wub:  o seip tai visai gerai jauciuos, megaujuos kiekviena akimirka, nes sis nestumas labai greitai bega man 

Mergaitė! Kaip fainai! Aišku pamenam ir gaudo virusiukus 😍

Man vakar turėjo ateiti mm, bet praeitą ciklą vėlavo, tai dabar vėl tas pats, kažkaip nebenori laiku ateit  :hmm:

Dėl visų karantinų, tai gegužę dar rami, o birželį jau stengsiuosi grįžti į LT ir pradėti tvarkytis su pagalbiniu :) 

Atsakyti

Man vakar turėjo ateiti mm, bet praeitą ciklą vėlavo, tai dabar vėl tas pats, kažkaip nebenori laiku ateit  :hmm:

Dėl visų karantinų, tai gegužę dar rami, o birželį jau stengsiuosi grįžti į LT ir pradėti tvarkytis su pagalbiniu :)

Tikrai labai smagu ❤ Bus poryte seimoje ❤
Kaip dziaugiuos uz tave :) birzelis jau cia pat 🥰 tai imk daug daug virusiuku 🥰🥰🥰🥰

Atsakyti

Sveikos :) nezinau kiek is jusu mane pamenate, bet labai noriu visoms pabarstyti roziniu virusiuku  :nestuke  :wub:  :wub:  siandien parvirtino, kad laukiam mergytes ❤

Rožiniai sveikinimai  :wub: 

Tikiuosi skraidys jau lėktuvai birželį, nes ir manasis turi nusipirkęs bilietą birželio pabaigoje, tikiuosi nenusikels ir nereikės jam karantinuotis  :unsure:​ 

Atsakyti
Emi, sveikinimai! 💕💕💕 Kiek savaiciu jau tavo pilvukui?
Atsakyti