Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O kaip tu, Airise? Ar blogumai nekamuoja, ar viskas sklandu?

Atsakyti

Airise, ačiū kad domiesi  :4u:  Su dukrele sunkus etapas, prisimąsto visokių niekų ir paskui įsibaimina  :oh: Vyras gerai, laukia kada grįš namo jau  :ax:  Aš irgi laukiu kada grįš, nes pastarosiomis dienomis labai sunku emociškai  :unsure:​ 

Atsakyti

O kaip tu, Airise? Ar blogumai nekamuoja, ar viskas sklandu?

As po truputi. :) Pykinimas praejo. Dar ne viska galiu valgyti, bet jau po biski mityba tvarkosi. Vakar va kavos isgeriau po triju menesiu pertraukos. :D Kitas dalykas kuris prasidejo, tai simfizitas. Lovoj sunku apsivert, koja pakelt labai skauda, eit kartais sudetinga. Tiesiog jausmas, kad plysti pusiau. Bet pradedu priprast. Tikiuosi nepaumes. Na ir siaip visokie mazmoziai, kurie sukelia nepatogumu, bet jau kaip nors. Svarbu maziukes augtu ir stipretu. Geguzes 12 einu didziajam skanui, tai labai labai tikiuosi, kad mazesnioji bus gerokai prisivijusi sese. O taip tai as kaifuoju nuo zinojimo, kad busiu triju nuostabiu dukryciu mama. :) 

Airise, ačiū kad domiesi  :4u:  Su dukrele sunkus etapas, prisimąsto visokių niekų ir paskui įsibaimina  :oh: Vyras gerai, laukia kada grįš namo jau  :ax:  Aš irgi laukiu kada grįš, nes pastarosiomis dienomis labai sunku emociškai  :unsure: 

Na laikykites! Gris tetis ir pasaulis kitom spalvom nusvis. :) 

Atsakyti

Airisė, pranešk ir mums naujienas po didžiojo skano  :) 

Oj labai laukiu kada pagaliau būsim visi kartu visam  :)​ 

Atsakyti

Sveikos merginos! 

Dėl noro antrojo, kai jau vieną turi, tai manau, kad kiekvieno noras yra svarbus ir geras, niekada negalima žlugdyti kito norų ar menkinti. Gyvena kiekvienas savo gyvenimą, tai tegu savo norus ir reguliuoja, o jums reguliuoti ar pasėti abejonę, neleiskit!

Dėl Dievo ir kitų dalykų, apie pagalbinį, tai esu labai daug girdėjusi, bet aš taip noriu, tikiu ir žinau, kad aš turėsiu vaikų, be to, kaip sakoma Dievas mums davė pasirinkimo laisvę, ir kiekvienas, kuris sukuria nekaltą gyvybę, tai daro ne nusikaltimą. Aš manau, kad esmė yra tos pamokos, kurias žmogus pereina iki pastojimo, mes išgyvenam, subręstam, užaugam ir tas pagalbinis mus taip užaugina, kaip kartais natūralus pastojimas ne. Tad pagalbinio metu bent jau tėvai tikrai žino, kad nori vaiko, kad duos jam viską ką geriausia. Be to, ne visi pagalbiniai pavyksta, tad, manau ateina tie vaikučiai, kurie turi ateiti, kartais reikia pereiti didesnius kelius ir pavargti, bet aš tikiu, kad Dievas šiame kelyje mus palaiko  :wub:​ 

Atsakyti

O aš šiandien parašiau jau gydytojai, kada būtų galima pradėti visas procedūras, lauksiu atsakymo ir tikiuosi jau šį ar kitą mėnesį išsirašyti vaistus ir pradėti leistis. Svajoju ir aš apie dvynukus. Kad tik viskas būtų gerai... Ir vienas būtų palaima :) bent pradžiai :D vyro sveikata pasitaisė, susitvarkė kas buvo negerai per šitą laikotarpį, tai tikiuosi, kad ir plaukikai bus pagerėję  :D  tai vat, tiektiek pas mane žinių. Kažkaip dabar esu visai susitaikiusi, kad dabar turim atsidžiaugti gyvenimu dviese. Bet tikiuosi, kad šitą džiaugsmą pakeis kitas  :nestuke​ 

Atsakyti

Sveikos :). Jau 31 cd, mmm dar nėra, neteplioja kaip visad. Jei ryt nesulauksiu mmm, dėl visa pikta reiks NT nusipirkti ir poryt pasidaryt. Bet tikriausiai po stimuliacijos kvailioja, nes pagal pojūčius jei buvo OV, tai žymiai vėliau nei įprasta.

Atsakyti

Sveikos :). Jau 31 cd, mmm dar nėra, neteplioja kaip visad. Jei ryt nesulauksiu mmm, dėl visa pikta reiks NT nusipirkti ir poryt pasidaryt. Bet tikriausiai po stimuliacijos kvailioja, nes pagal pojūčius jei buvo OV, tai žymiai vėliau nei įprasta.

Lauksim dviejų brūkšnelių! 

Atsakyti
Goodmorning, kaip graziai cia viska parasei. Pilnai tau pritariu. smile.gif

Garbanelele, linkiu II! wub.gif
Atsakyti

Garbanelele, kokios naujienos pas tave?  :)​ 

Atsakyti

Garbanelele, kokios naujienos pas tave?  :)​ 

Vieną neseniai apsisiojau, tai tuščias. Kažkoks nematytas jautrus testukas. Nemanau, kad per mėnesį MB plaukikai olimpinius rezultatus pradėtų rodyt. Ciklas sudurniavo... Lauksiu toliau ir viskas

Atsakyti

Vieną neseniai apsisiojau, tai tuščias. Kažkoks nematytas jautrus testukas. Nemanau, kad per mėnesį MB plaukikai olimpinius rezultatus pradėtų rodyt. Ciklas sudurniavo... Lauksiu toliau ir viskas

Bet kaip išmuša iš vėžių tie ciklo durniavimai 🙄

Atsakyti