Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas visoms  :) 

Na va, mmm atejo, kitu nelaukiu geguzes 24, gal 7ciklas bus laimingas :) matuosiu BT, gal anovuliaciniai pas mane yra🙄

Už mmm  :4u:  

Dandelion fuzz, Juste Havva, pitika5 kaip Jūs merginos gyvenat? Senai girdėtos  :unsure: 

Sulaukusios II  :wub: 
  • Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
  • Kisulita (2 ciklas)
Laukiančios II  :wub: 
03.23 Dandelion fuzz nelaukia mmm (18 ciklas)
03.29 Juste Havva nelaukia mmm (13 ciklas)
04.00 pitika5 nelaukia mmm (20 ciklas)
05.03 Garbanelele laukia mmm (31 ciklas)
05.07 goodmorning nelaukia mmm (14 ciklas)
05.24 Serena.. nelaukia mmm (7 ciklas)
00.00 _mimozza_ (19 ciklas)

Atsakyti

Sveikos. Kaip laikotės?

Tikiuosi neprikalsit už pamastymus ir nuomonę. Tiesiog... Amžinas klausimas. Daugelis iš pažįstamų kai kalbiesi apie vaikus sako džiaukis, kad turi vieną, kiti ir to neturi. Ir lyg, toks jausmas, kad nesupranta ar nenori suprasti to noro. Taip, be galo laiminga esu, bet nuoširdžiai iki skaudulio norisi dar vieno vaikučio, skaudu, kai dukra kartais klausia, kodėl mes nenorim daugiau vaikų... O dar kai kurių lepsėjimas, kad vadinasi Dievo neduota daugiau... Tikiu Dievu, bet tikiu, kad jei užsidaro durys, atsidaro langas, po blogumų ir negandų ateina šviesa, ir kad pats Dievas suteikia tokią  galimybę patirti dvigubos tėvystės džiaugsmą, numeta šiaudą, už kurio gali įsikibti.

Atsakyti
Tiesiog nelabai turiu kur pasipasakot. O kartais kantrybės pritrūksta. Gerbiu tuos, kurie nusprendė vaikų neturėti sąmoningai, tuos, kurie nori tik vieno, ir tuos, kurie nori futbolo komandos. Todėl kartais žmogus tikiesi pagarbos ir tavo nuomonei ir norui :)
Atsakyti

Man ir suskausta širdis kai pasako džiaukis, kad bent vieną turi, o aš tai nei vieno. O dar skaudžiau kad tai sako patys artimiausi žmonės  :unsure: Tad tikrai tave suprantu kaip jautiesi  :4u: 

Man natūraliai nepavyko, dabar bandysim stimuliuoti kelis kartus iš eilės, jei čia nepavyks eisim toliau. Labai noriu antro vaikučio, sustabdytų toliau planuoti nebent sušlubavusi pačios sveikata  :unsure:​ 

Atsakyti

Mimozza, labai tikiuosi, kad jums tik to ir trūksta ir linkiu, kad viskas būtų gerai, ir sulauktumėt to mažo stebuklo  :4u: 

O visos šeimos vaikų nori vienodai, jei nori :).

Gal pagalvosit, kad aš kiek nenormali. Bet jei nepasisektų ir neįsitvirtintų embrioniukai, esu pasiryžusi dar kartą iškęsti visą stimuliaciją, nors ir turėjau karčios patirties su hiperstimuliacija. Ir Gydytojo nekeisčiau, nes manau, kad jis žinotų, ką padaryti kitaip, kad to išvengta būtų.

Atsakyti

Garbanelele, o kaip tu dabar jautiesi? Kodėl sakai, kad nenormali? Manau mums viskas suprantama, juk kiekviena norime to paties ir ištverti galime viską. :)  Manau kreivai nebent žiūtėtų tik tos kurios iš vis apie vaikus negalvoja.  :hmm: 

Atsakyti

Ačiū už rūpestį, mimozza :4u:​ . Aš visai gerai. Kartais užeina pilvo apačią pamaudžia, bet pabūna ir atleidžia. Nedažnai taip, tai ramiai aš. Ypač kai sako, kad ypač po hiper atsistatymas gali ir iki trijų mėnesių užtrukti. Blogiau nėra, tai ramiai reaguoju. Tikrai palauksiu tuos tris mėneziu, kad tikrai viskis būtų čiki piki ;).

Atsakyti

Ačiū už rūpestį, mimozza :4u:​ . Aš visai gerai. Kartais užeina pilvo apačią pamaudžia, bet pabūna ir atleidžia. Nedažnai taip, tai ramiai aš. Ypač kai sako, kad ypač po hiper atsistatymas gali ir iki trijų mėnesių užtrukti. Blogiau nėra, tai ramiai reaguoju. Tikrai palauksiu tuos tris mėneziu, kad tikrai viskis būtų čiki piki ;).

Tai šaunu, kad geriau jautiesi  :)​ ar jau numačiusi datą kada pas ginę keliausi apžiūrai? O koks pasiruošimas tavęs dabar lauks prieš keliant?

Atsakyti

Tai šaunu, kad geriau jautiesi  :)​ ar jau numačiusi datą kada pas ginę keliausi apžiūrai? O koks pasiruošimas tavęs dabar lauks prieš keliant?

Planas keliauti liepą. Konkrečios datos dar neturiu, nes nežinau kaip su mmm bus, sukvailios, ar ne. Sakė ateiti, paruošim gleivinę ir kelsim :). Na pagal vaistus, kuriuos buvo paskyrę ir liepė saugoti, tai turėčiau tikriausiai naudot Crinone ir Utrogestan. Progesteronas abu. Daugiau nežinau.

Atsakyti

Sveikos, mergaites.

Garbanelele, kaip suprantu jusu embrionukai uzsaldyti? Kiek ju turit? Laikysiu kumstukus uz jus. :) Del vaistu, tai taip, turetu buti crinone ir utrogestan, taip pat krauja skystinanciu turetu skirti.
As tai pukiai tave suprantu. Mes irgi viena vaika turim. Ir toks kartais kaltes jausmas aplankydavo. Kad nu ar turiu isvis teise i gydyma, jeigu jau turiu viena vaika. Siaip man niekas nesake, kad dziaukis tuo ka turi, bet viena drauge labai pries visus nevaisingumo gydymus. Tai ji man kai pasake, kad darau nuodeme ir einu pries Dieva, tai net zagtelejau. Is kitos puses - nevaisingumo gydymas yra gydymas. Negi dabar negydysim veziu serganciu, nes jiems lemta buvo susirgti ir mes einam pries Dieva? Nu nesamone kazkokia. Su ta drauge dabar bendrauju tik is reikalo. Ji dar nezino, kad laukiuos. Net ir neplanuoju sakyti.

Bet nukrypau nuo temos. As puikiai suprantu per ka tu pereini ir 1000 proc tave palaikau. Kai kurie nesupranta ir nesupras, kad ir kiek jiems pasakotum ar aiskintum. Uztenka paziuret i komentarus po kokiu nors straipsniu apie pagalbini apvaisinima.
Nes jeigu nori vaiku, tai ir padarai viska, kad jie atkeliautu. 🥰 Ir ne, tu nesi savanaude, kad nori ne vieno vaiko. Viskas cia gerai! As kiekviena diena dekoju uz tuos du stebuklus pilvelyje ir vis dar negaliu patiketi, kad jie ten yra. Linkiu ir jums visoms kuo greiciau sulaukti savo stebuklu. ❤ O ar tai naturaliai, ar stimuliuojant, ar ivf, ar su kiausialastes/spermos donorais jau visai nebesvarbu. 

Mimozza, kaip dukrele tavo? Kaip vyras? Kaip siaip laikaisi? 

Atsakyti

Airise, užšaldyta 5 embrioniukai. 1 labai geros kokybės, 2 geros ir 2 prasti. Šaldė visus, bet pastarieji sakė greičiausiai žus. Buvo ir skystinantys skirti. Juos 20 dienų gėriau ir leidausi po punkcijos, nors ir nekėlė. Nerimavo ir gydytoja dėl hiperstimuliacijos, tai dėl visa pikta pratęstas kursas buvo.

Atsakyti

Airise, užšaldyta 5 embrioniukai. 1 labai geros kokybės, 2 geros ir 2 prasti. Šaldė visus, bet pastarieji sakė greičiausiai žus. Buvo ir skystinantys skirti. Juos 20 dienų gėriau ir leidausi po punkcijos, nors ir nekėlė. Nerimavo ir gydytoja dėl hiperstimuliacijos, tai dėl visa pikta pratęstas kursas buvo.

Na tai viskas puikiai. Beliko tiketis, kad viskas pavyks ir sulauksit geru ziniu! :) Laikysim kumstukus! ❤

Atsakyti