Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O jūs merginos sportuojat? 

Aš pradėjau vėl, net lanką išsitraukiau ir susidėjau vėl. Dabar tik jaučiuosi atsigavus normaliai, nors kartais užeina pamaudžia pilvo apačią ir jausmas toks būna lyg ims ir pramuš.

Mano svoris normalus, bet suglebus jaučiuos, pilvas, šlaunys per daug dreba  :oh:. Liemens dailesnio norisi :), ir kad pilvukas mažiau pūpsotų. Gal varau kai ką į medį kabinėdamasi prie išvaizdos, bet kažkaip taip ir nesugebėjau susitaikyt su pilvuku po nėštumo. Reikia mylėt save, bet ne visada išeina. Tikiuosi greit su sportu nepalūšiu.

Tikiuosi iki liepos išeis sportuoti ir nepasiduoti :).

Atsakyti

Mes irgi buvom pasišovę varyt kiekvieną vakarą su dviračiais, bet prikrito darbų daug, tai mb vakarais važiuoja padirbėti dar, o aš kartu, kad smagiau būtų, tai dviračiai vėl ilsisi. Buvau pradėjus sportuoti, bet atėjus mm užmečiau ir po jų negrįžau... Aišku esu patenkinta savo svoriu, tai kažkaip ir neprisiverčiu, norisi to kūno stangrumo, bet..  :hmm:

O jūs merginos sportuojat? 

as sportavau intensyviai kelis metus is eiles, bet rudeni pajutau, kad nenoriu..  tiesiog pavargau nuo intensyvaus ir sunkaus sporto.. gal ir pats kunas pradejo siust signalus, kad uztenka.. geriau pereit i kokia joga.. bet va po pusmecio is karto pasimate kaip pakito figura  :(  neliko to stangrumo, tvirtumo jausmo  :cray:  tai dabar kai atsilo- vazinesiu daug dviraciu- tai nors kazkiek sporto  :ax:​  

Atsakyti

Nesuprantu, duria maudzia kairiji sona, lyg kiauside🤔

Atsakyti

Nesuprantu, duria maudzia kairiji sona, lyg kiauside🤔

O kuri ciklo diena dabar? Jei vidurys, ar link jo, tai gal OV artėja.

Atsakyti

O kuri ciklo diena dabar? Jei vidurys, ar link jo, tai gal OV artėja.

Man 24diena turetu buti mmm jau, tad OV seniai praejo, dar OT gauciau :D

Atsakyti

Man 24diena turetu buti mmm jau, tad OV seniai praejo, dar OT gauciau :D

Tai gal prieš mm taip, tiesiog ruošiasi :) 

Atsakyti

Tai gal prieš mm taip, tiesiog ruošiasi :)

Kazkaip baime, kad nebutu ne ten uzkibe 🙁

Atsakyti

Kazkaip baime, kad nebutu ne ten uzkibe 🙁

Viskas bus gerai ❤️

Atsakyti

Labas rytas, 

Atėjau pasidžiaugti, atėjo mano mm savaime  :yahoo: tai ciklas truko 49 d. Na jau kitiems 2 neleisiu paklysti ir pavaldysiu su duphaston  :) 

Atsakyti

Labas.

Super mimozza  :4u:

Kažkaip galvoju, kad gal man čia jau nelabai vieta, kai laukiam įkėlimo. Bet nenoriu į jokią kitą grupę. Su vyru juokiamės, o gal dar iki įkėlimo per stebuklą natūraliai pavyks pagauti. Nors dabar tiesą sakant visai nustojau sekti kuri ciklo fazė. ND pagal nuotaiką ir norą, bet ne dėl to, kad va dabar reikia.

Šį mėnesį užeina pilvo apačios pamaudimai. Atrodo tuo tuoj pramuš. Tai nesuprantu, ar čia per daug klausau kas su manim darosi, ar po stimuliacijų ir hyper čia taip. Gydytojai neskambinau, nes nedažnai čia taip užeina, kelis kart per savaitę. Tikiuosi, kad čia vis reikalai tvarkosi. Anas ciklas trumpesnis buvo, bet jei skaičiuot punkcijos dieną kaip OV dieną, tada labai normaliai viskas.

Kaip, merginos, sportuot sekasi? Mes visa šeimyna sportuojam. Tikiuosi ryžto nepritrūks kaip visuomet...  :ax:​ . Raumenukus kiek skauda.

Atsakyti

Garbanelele, niekur nedink  :) nėra skirtumo kaip pastosi juk išgyvenam vienodai tą laukimą iki patvirtinant nėštumą ar tai nt ar hcg. Drauge lauksim tavo mažylių įkėlimo, o tada hcg skaičiukų  :wub:

O mano sportas kaip jaunas mėnulis  :D sportuoju sportuoju ir užleidžiu kuriam laikui  :oh: tada vėl pradedu sportuoti ir vėl tas pats. Nu žiauriai neužsimotyvuoju nuolat sportuoti 🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 24 balandžio 2020 - 12:09

Na va, mmm atejo, kitu nelaukiu geguzes 24, gal 7ciklas bus laimingas :) matuosiu BT, gal anovuliaciniai pas mane yra🙄

Atsakyti