Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Tai va, kaip sakant prisitaiko žmogus prie įvairių situacijų  :D​ 

Atsakyti

Sveikos merginos !! Nežinau ar prisiminsite mane, bet su jumis pradėjau planuoti, ir po 3 ciklų pavyko ! ;)) dabar skaičiuoju jau 30 savaitę, po savaitgalio išeinu į dekretą, laukiam berniuko Kristupėlio ;) esam laimingi, nes karantinas mūsų neliūdina. Labai džiaugiuosi už tas, kurios irgi pastojot! Linkiu sėkmingai išnešioti leliukus :nestuke :4u:

Pasirodysiu pati, kaip jau atrodau  😁 

Tikiuosi, kad šie metai, kad ir nelabai sėkmingai prasidėję (dėl koronos), bet jums visoms jie bus sėkmingi !!!  :4u:  :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos merginos !! Nežinau ar prisiminsite mane, bet su jumis pradėjau planuoti, ir po 3 ciklų pavyko ! ;)) dabar skaičiuoju jau 30 savaitę, po savaitgalio išeinu į dekretą, laukiam berniuko Kristupėlio ;) esam laimingi, nes karantinas mūsų neliūdina. Labai džiaugiuosi už tas, kurios irgi pastojot! Linkiu sėkmingai išnešioti leliukus :nestuke :4u:

Tikiuosi, kad šie metai, kad ir nelabai sėkmingai prasidėję (dėl koronos), bet jums visoms jie bus sėkmingi !!!  :4u:  :wub:

Žinoma, kad pamenu. :) Kaip nuostabiai atrodai  :wub: Jau visai nebedaug liko, kai galėsi apkabinti savo mažylį, labai džiaugiuosi dėl to  :) Ir labai ačiū už palinkėjimus  :4u:​ 

Atsakyti

Puikiai prisimenu :). Kaip puikiai atrodai  :wub: ir kaip greit bėga laikas... 

Atsakyti

O taip, tikrai pamenu ir atrodo, kad čia viskas dar nesenai buvo, o jau va koks arbūziukas! Džiugiuosi labai dėl tavęs, grožis esi  :wub:  lengvo nešiojimo ir ačiū už linkėjimus  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, aš vis dar nesulaukiu mmm, šiandien 45 cd., kažin kada jos pačios ateis be jokio įsikyšimo  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos, aš vis dar nesulaukiu mmm, šiandien 45 cd., kažin kada jos pačios ateis be jokio įsikyšimo  :hmm:​ 

Oho kad ilgai nera ju😲

Atsakyti

Oho kad ilgai nera ju😲

Čia dar neilgai  :D esu laukusi dar ilgiau kol pradėjau gerti duphaston, tai tada tas ciklas truko 64 d. Mano paauglystės vasaros pralėkdavo be mmm tai po 90 dienų jų nebūdavo, kartais ir dar daugiau 🙈

Atsakyti

Sveikutes, seniai buvau uzsukus  :rolleyes:   neuzsuku del to, kad jokiu geru ziniu is manes. IVF nukelta neribotam laikui.

Ziuriu apie dvirati raset- pries savaite nusipirkau nauja  :wub:  tai dabar po darbo- is karto ant dviracio ir i trasa  :wub:  

Goodmorning  ar jus irgi IVF laukimu gyvenat? 

Atsakyti

Sveikutes, seniai buvau uzsukus  :rolleyes:   neuzsuku del to, kad jokiu geru ziniu is manes. IVF nukelta neribotam laikui.

Ziuriu apie dvirati raset- pries savaite nusipirkau nauja  :wub:  tai dabar po darbo- is karto ant dviracio ir i trasa  :wub:  

Goodmorning  ar jus irgi IVF laukimu gyvenat? 

Ai kažkaip stengiamės negalvoti :) man gal pirmas savaites, kai supratau, kad ta diena, kuri jau buvo suplanuota nukeliama neaiškiam laikui, buvo labai sunku. Bet dabar jau kažkaip susitaikiau, mes kai vaikų dar neturim, tai galvoju gal reikia labai vertinti tą laiką dviese ir juo atsidžiaugti :) tai žodžiu stengiuosi įžvelgti gerąsias puses. BET Spėju ateis PMS ir vėl viskas sukils ir vėl nervuosiuos  :D

Mimoza, ​kažkaip pirma mintis buvo, kad neateis natūraliai mm, bet niekada negali žinoti, gal greit pramuš :) 

Atsakyti

Mes irgi buvom pasišovę varyt kiekvieną vakarą su dviračiais, bet prikrito darbų daug, tai mb vakarais važiuoja padirbėti dar, o aš kartu, kad smagiau būtų, tai dviračiai vėl ilsisi. Buvau pradėjus sportuoti, bet atėjus mm užmečiau ir po jų negrįžau... Aišku esu patenkinta savo svoriu, tai kažkaip ir neprisiverčiu, norisi to kūno stangrumo, bet..  :hmm:

O jūs merginos sportuojat? 

Atsakyti

O jūs merginos sportuojat? 

Kai netingiu, pasportuoju :D namie tingisi labai, va i sale kai eidavau, tai saziningai ir figura buvo grazi, biski apsileidau :)

Atsakyti