Oj fainuolės jūs
Pas mus saulė šviečia, bet vėjas koks... Šiandien reiks važiuoti apsipirkti, pirkinių diena, vis proga išlysti iš namų
Pas mus ir saulytė šiek tiek šviečia pro storus pilkus debesis, bet vėjas tai didelis labai. Aš vakar apsipirkau, partysiau tris maišus 🙈
Išeina apsipirkti kartą per savaitę?
Man tokios sunkios mm buvo šios.. Ir skausmais, bet dar labiau psichologiškai, tokia kažkokia išsekus jaučiuosi. Šiaip tai viskas gerai pas mus, tai net nesuprantu ko čia galėčiau būti nepatenkinta gyvenimu 😂
Dabar mm nelaukiu 05-07
Išeina apsipirkti kartą per savaitę?
Man tokios sunkios mm buvo šios.. Ir skausmais, bet dar labiau psichologiškai, tokia kažkokia išsekus jaučiuosi. Šiaip tai viskas gerai pas mus, tai net nesuprantu ko čia galėčiau būti nepatenkinta gyvenimu 😂
Dabar mm nelaukiu 05-07
Kažkaip pavyksta Bet jei būtų ir MB tai nežinau nežinau kaip čia būtų kai jis grįš tai kol įprasiu prie kitokio gaminimo oj bus sudėtinga adaptuotis
Sulaukusios II
Neįsivaizduoju kaip reiktų suktis be automobilio. Kai pati vairuoju, tai jaučiuos kaip laisvo oro direktorius, kur noriu, ten važiuoju. Pati geriausia investicija .
Žinok nemoku pasakyti kaip 🤷 bet va jau 2.5 metų taip sukuosi, o kas svarbiausia kitų artimųjų neapkraunu.
Žinok nemoku pasakyti kaip 🤷 bet va jau 2.5 metų taip sukuosi, o kas svarbiausia kitų artimųjų neapkraunu.
Kai sugedo automobilis, kelis mėnesius remontavo, tai sukomės ir be jo puikiai, ir artimųjų aplankyt važiuodavom be problemų. Kai yra, tada neįsivaizduoji kaip be jo. Kai nelieka, pasirodo gyvenimas nesugriūna . Taip jau yra tikriausiai. Su vyru kalbam, jei bėdos spaustų, pirmiausia tektų automobilio atsisakyt, tada jau visa kita ribot.
Aš merginos pirmiausiai kai persikrausciau į Norvegiją, tai dviratį nusipirkau, tokį su krepšeliu, tai visas pardes su juo aplakstydavau, bent sportas buvo. O dabar, kai jau turiu mašiną tai irgi atrodo, kaip čia seniau galėjau be jos, nu bet nebūtų, tai toliau su dviračiu nucaryčiau kur reik, mažiau gal pirkčiau ir pasportuočiau daugiau
Aš merginos pirmiausiai kai persikrausciau į Norvegiją, tai dviratį nusipirkau, tokį su krepšeliu, tai visas pardes su juo aplakstydavau, bent sportas buvo. O dabar, kai jau turiu mašiną tai irgi atrodo, kaip čia seniau galėjau be jos, nu bet nebūtų, tai toliau su dviračiu nucaryčiau kur reik, mažiau gal pirkčiau ir pasportuočiau daugiau