Su Velykom mielosios!
Sveikos, na merginos kaip laikotės? Ar dar yra čia daugiau mūsų be Garbanelele ir goodmorning?
Aš vis dar esu o kur daugiau mūsų?
Kaip Mimoza laikaisi? Kaip karantiną išgyvent sekasi?
As as esu sventes sventem tai penktadieni nusidaze gan ryskus OT, tai atlikom ND su vyru, o paskui isvariau pas sese ir gryzau sekmadieni, tai nezinau ar bus pavyke ar ne mums
As as esu sventes sventem tai penktadieni nusidaze gan ryskus OT, tai atlikom ND su vyru, o paskui isvariau pas sese ir gryzau sekmadieni, tai nezinau ar bus pavyke ar ne mums
Labai tikiuosi, kad pavyks
Aš vis dar esu o kur daugiau mūsų?
Kaip Mimoza laikaisi? Kaip karantiną išgyvent sekasi?
Aš po truputi, atsibodo tas karantinas. Taip norisi išlįsti ir pasižmonėti O dar oras prastas tai visai nenuteikia džiaugsmingai.
Labai tikiuosi, kad pavyks
As bebijau kazko tiketis, atsibodo nusivilti
Oj visos mes tikriausiai taip tos viltys, rodos, daužo tik širdį kiekvieną kartą nu bet kažkada tai pavyks, turi pavykt
Aš po truputi, atsibodo tas karantinas. Taip norisi išlįsti ir pasižmonėti O dar oras prastas tai visai nenuteikia džiaugsmingai.
Pas mus, kaip tik šiandien saulė išlindo, atrodo va šiandien tikras pavasaris prasidėjo
Pas mus, kaip tik šiandien saulė išlindo, atrodo va šiandien tikras pavasaris prasidėjo
Kur čia ta saulė šviečia? Pas mus sninga, automobilį valyt nuo sniego teko . Toks tas pavasaris.
Tai tu nebesitikėk, mes už tave tikėsim 🥰
Šiandien tai lijo beveik pusdienį, o vakar buvo didelė šlapdriba, o galiausiai kruša
Tai tu nebesitikėk, mes už tave tikėsim 🥰
Sutarta 😄
Pas po pietu saule islindo, silta namie