Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Su Velykom mielosios!  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, na merginos kaip laikotės? Ar dar yra čia daugiau mūsų be Garbanelele ir goodmorning?  :hmm: 

Atsakyti

Aš vis dar esu :) o kur daugiau mūsų? :) 

Kaip Mimoza laikaisi? Kaip karantiną išgyvent sekasi? 

Atsakyti

As as esu :D sventes sventem :D tai penktadieni nusidaze gan ryskus OT, tai atlikom ND su vyru, o paskui isvariau pas sese ir gryzau sekmadieni, tai nezinau ar bus pavyke ar ne mums :)

Atsakyti

As as esu :D sventes sventem :D tai penktadieni nusidaze gan ryskus OT, tai atlikom ND su vyru, o paskui isvariau pas sese ir gryzau sekmadieni, tai nezinau ar bus pavyke ar ne mums :)

Labai tikiuosi, kad pavyks  :)​ 

Atsakyti

Aš vis dar esu :) o kur daugiau mūsų? :)

Kaip Mimoza laikaisi? Kaip karantiną išgyvent sekasi? 

Aš po truputi, atsibodo tas karantinas. Taip norisi išlįsti ir pasižmonėti  :) O dar oras prastas tai visai nenuteikia džiaugsmingai. 

Atsakyti

Labai tikiuosi, kad pavyks  :)​ 

As bebijau kazko tiketis, atsibodo nusivilti :)

Atsakyti

Oj visos mes tikriausiai taip :) tos viltys, rodos, daužo tik širdį kiekvieną kartą  :huh2: nu bet kažkada tai pavyks, turi pavykt  :wub:​ 

Atsakyti

Aš po truputi, atsibodo tas karantinas. Taip norisi išlįsti ir pasižmonėti  :) O dar oras prastas tai visai nenuteikia džiaugsmingai. 

Pas mus, kaip tik šiandien saulė išlindo, atrodo va šiandien tikras pavasaris prasidėjo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mus, kaip tik šiandien saulė išlindo, atrodo va šiandien tikras pavasaris prasidėjo  :rolleyes:​ 

Kur čia ta saulė šviečia? Pas mus sninga, automobilį valyt nuo sniego teko  :blink:​ . Toks tas pavasaris.

Atsakyti

Tai tu nebesitikėk, mes už tave tikėsim 🥰

Šiandien tai lijo beveik pusdienį, o vakar buvo didelė šlapdriba, o galiausiai kruša  :oh: 

Atsakyti

Tai tu nebesitikėk, mes už tave tikėsim 🥰

:oh:

Sutarta 😄

Pas po pietu saule islindo, silta namie :)

Atsakyti