Goodmorning, kaip reikalai? Mirsim iš smalsumo
Aha ir aš atėjau pacekavint o ji mat cirkus krečia ir nesirodo, taip negalima
Oj merginos, nepykit, kad vakar dingau! Susirgau vakar, tai nei testo dariau nieko... Nu ir viskas čia aišku ir suprantama, tad nėra labai kažkokio liūdesio tik su skausmais, tai nuotaika nelabai
Bet reziumė, kad vakar dar darbų daug buvo, tai džiaugiuosi, kad viską apsidirbau, šiandien jau namus išsikuopiau, važiuosiu maisto pirkti ir ruoštis šventei
Labai labai labai laukiu kada baigsis visi šitie reikalai su virusu ir pagaliau galėsim pagalbinį darytis
Mimoza, man kai skauda labai tai aš geriu ir tabletes ir tirpią tabletę šaunu, kažkaip man tada greičiau numuša, bet gal jau per vėlai aš su patarimu, tikiuosi jau viskas gerai
Sveikos
Oj panos man jaučiu galva sprogs nuo skausmo. Niekas nepadeda 🙈 dabar solpadeino įkaliau tikiuosi apramins nors kiek, nes nuo skausmo net pykina Man tokie skausmai prasideda 4-7 d. prieš mmm ir trunka 3 d. visada 🙈 kad pilnai nuimtų skausmą neatradau dar tokio vaisto. Reikėtų pas neurologą jaučiu eiti, kad išrašytų grynai skirtų migrenai vaistų
Mimozza, aš su tokiu patarimu, man dukart pagelbėjo. Išgerk 30-50 g degtines, brendžio, viskio. Na, ko nors stipraus. Porą kartų paskutiniu metu klykt iš skausmo norėjosi, tik tai ir išgelbėjo, nes vaistai nepadėjo jokie. Man neurologė sakė, kad prieš mmm, per mmm atsirandantys galvos skausmai yra sukeliami hormonų, ir reikia su tuo skausmu išmokti gyventi.
Goodmorning, čia tau. Ateis šventė ir į mūsų kiemus, tik barikadų kely daug, užtrunka ji.
linksmu-sv-velyku-6.jpg 54,99KB 0 Parsiųsta kartų