Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Goodmorning, kaip reikalai? Mirsim iš smalsumo :D

Aha ir aš atėjau pacekavint  :lol: o ji mat cirkus krečia ir nesirodo, taip negalima  :mmm:​ 

Atsakyti

Kaip galvą įsiskaudėjo, vajė vajė  :unsure: tikiuosi vaistai nuims skausmą. 

Atsakyti

Mimozza, užjaučiu ir suprantu. Buvau apsipirkti, tai grįžau su plyštančia galva. Gal oro trūko su kauke... O gal per tiek laiko nuo žmonių ir parduotuvės triukšmo atpratau...

Atsakyti

Oj merginos, nepykit, kad vakar dingau! Susirgau vakar, tai nei testo dariau nieko... Nu ir viskas čia aišku ir suprantama, tad nėra labai kažkokio liūdesio tik su skausmais, tai nuotaika nelabai :(

Bet reziumė, kad vakar dar darbų daug buvo, tai džiaugiuosi, kad viską apsidirbau, šiandien jau namus išsikuopiau, važiuosiu maisto pirkti ir ruoštis šventei :)

Labai labai labai laukiu kada baigsis visi šitie reikalai su virusu ir pagaliau galėsim pagalbinį darytis  :rolleyes:

Mimoza, man kai skauda labai tai aš geriu ir tabletes ir tirpią tabletę šaunu, kažkaip man tada greičiau numuša, bet gal jau per vėlai aš su patarimu, tikiuosi jau viskas gerai  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos

Oj panos man jaučiu galva sprogs nuo skausmo. Niekas nepadeda 🙈 dabar solpadeino įkaliau tikiuosi apramins nors kiek, nes nuo skausmo net pykina  :(​ Man tokie skausmai prasideda 4-7 d. prieš mmm ir trunka 3 d. visada 🙈 kad pilnai nuimtų skausmą neatradau dar tokio vaisto. Reikėtų pas neurologą jaučiu eiti, kad išrašytų grynai skirtų migrenai vaistų 

Atsakyti

Mimozza, aš su tokiu patarimu, man dukart pagelbėjo. Išgerk 30-50 g degtines, brendžio, viskio. Na, ko nors stipraus. Porą kartų paskutiniu metu klykt iš skausmo norėjosi, tik tai ir išgelbėjo, nes vaistai nepadėjo jokie. Man neurologė sakė, kad prieš mmm, per mmm atsirandantys galvos skausmai yra sukeliami hormonų, ir reikia su tuo skausmu išmokti gyventi.

Goodmorning,  :4u:  čia tau. Ateis šventė ir į mūsų kiemus, tik barikadų kely daug, užtrunka ji.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 11 balandžio 2020 - 13:32

Garbanelele, kitą syk išbandysiu patarimą  :) išgėrus solpadeiną ir pagulėjus pagaliau aprimo, tai dabar kaip kitas žmogus jaučiuosi kai taip neskauda ir akys šviesos nebijo  :bigsmile: 

Ką skanaus gaminsit ryt? 

Atsakyti

Aš išmėginsiu naują kepsnių marinatą. Tortą tuoj kepsim be gliuteno :). Dukrytė keksiukų šokoladinių išsikepė. Baltai mišrainei daržovės verda. Sluoksniuotas salotas su lašiša. Kai namie trise, tai labai nepersistengsim su maistu :)

Atsakyti

Aš kažko ypatingo nieko nedarysiu, mes būsim tik abi, daug nevalgom. Tai tokia ir šventė kai be vyro ir artimųjų 😒 

Atsakyti

Mums pirmos Velykos namuose, paprastai tai pas vieną, tai pas kitą mamą. O dabar jau stogą raut pradeda nuo užsidarymo namuose, tai nors kažkokia šventė bus. Dukra labai laukia. Ir pati sau taip stengiuos ūpą pakelt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 11 balandžio 2020 - 16:15

Su Šv. Velykomis  :)​ 

Atsakyti

Priedas  linksmu-sv-velyku-6.jpg   54,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti