O tau darė su putom ar nuotrauką? Jei nuotrauką, tai su narkoze ar be? Pati kai dariausi pratekamumą, tai skaičiau, kad dalis atvejų, kai daromas pratekamumas be narkozės gaunami dalinai klaidingi rezultatai. Tikrinant vieną kiaušintakį suskausta, tada ir kitas paprasčiausiai užspazmuoja. Gaunasi nepratekama, nors realiai pratekama viskas.
Linkiu stebuklo
Man darė su putom ir man skaudėjo baisiai ir pati mačiau ekrane, kad gimda pučiasi, o nieks į kiaušintakius nejuda... Labai nenoriu sau vėl vilties įsivaryt 😔
Mimoza nu aš irgi galvoju, kad reik dar kantrybės, gal šiaip organizmas reaguoja į kažką, nėra kad kažko nervinčiausi, bet dabar pagalvojus, tai buvo... Mums pinigų negrąžina, kur paskolinom, jau vėluoja mėnesį ir man brangūs žmonės ir mb sakiau skolinam, tikrai grąžins, o dabar tiek nervų privarė, nes vis atidėlioja ir vis kažką sugalvoja naujo kiekvieną dieną
Esteva aš galvoju, kad nu ar įmanoma, kad tiek testų meluotų? Man yra kažkada 2 melavę, bet trečias jau buvo neigiamas ir visi po jo irgi, o čia kai visi teigiami, tai nu visko gali būti!
Aš gal būčiau nt pasidarius šiandien būtų tada viskas aišku air nereiktų spėlioti, bet jau buvau tualete ir pagalvojau tik po to