Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

sveikos mergaites ir tikiuosi kad visos isties sveikos  :4u:  as jau sulaukiau mmm ir sikart tokiu skausmingu, kad dvi paras kaip pingvinas slankiojau  :unsure:​  Aisku tuo paciu ir vizitas pas gydytoja tikrai nuplaukia neribotam laikui.

Atsakyti

sveikos mergaites ir tikiuosi kad visos isties sveikos  :4u:  as jau sulaukiau mmm ir sikart tokiu skausmingu, kad dvi paras kaip pingvinas slankiojau  :unsure:​  Aisku tuo paciu ir vizitas pas gydytoja tikrai nuplaukia neribotam laikui.

Už mmm  :4u:  :4u:  :4u: 

Man ir pilvą raižo, tai kelių dienų bėgyje manau ir aš sulauksiu savųjų. Mums abiem nori kažkas kabintis  :unsure: abi čiaudom, gerklės tokios įtartinos  :unsure: tai geriam arbataarbatas, skalaujam ir čiulpiam pastiles pastiles, nes visai nenorim sirgti. Mūsų irgi visi vizitai atšaukti pas daktarus

Atsakyti

Su tom poliklinikom... Net telefonu nekonsultuoja. Reikėjo vaistų, tai negavau. Na bet kitais keliais susitvarkiau :).

Nesirkit, už mmm  :4u: 

Atsakyti

mimozza, kaip savijauta judviejų?

Atsakyti

Labas rytas

mimozza, kaip savijauta judviejų?

Man gerklę peršti ir galva sunki. Dukrytė miega dar, naktį tik porą kartų sausai ir užkimusiu balseliu sukosėjo, tai įtariu gerklytė suintensyvėjo.  :unsure:​ 

Atsakyti

Pasiinhaliuokit garais, gerklei gerai. Arba inhaliatorium, jei turit. Sausam kosuliui į vandenuką truputį valgomosios sodos ant peilio galo įberk, minkština gerklę ir tą sausą kosulį lengvina. Pulmanologė manęs už sodą nebarė niekad, kai dukrai taip kosulį lengvindavau, kai jau nebesusitvarkydavau.

Atsakyti

Inhaliatorių turiu, va su soda dar nemėginau nei kart inhaliuoti, tik skalauja gerklę su soda ir druska. Džiugina tai, kad atsikėlė neužkimusi ir koso drėgniau bei atsikoso retsykiais jau  :) 

Atsakyti

Sveikos :) Labai seniai čia buvau... Bet su gerom žiniom - šiandien man jau 10 savaitė! Buvo sunki pradžia, nes pačioj nėštumo pradžioj vykau į komandiruotę, po kurios prasidėjo kraujavimas ir skausmas, vykau į privačią kliniką, teko gelbėti su vaistais ir lovos režimu, grėsė persileidimas, buvo labai daug streso ir baimės, bet dabar lyg ir viskas gerai... :) Žinoma, dėl susidariusios padėties Lietuvoj ir visam pasaulyje, esu kiek sunerimusi, nes sudėtinga tiesiog užsirašyti genetiniams tyrimams ir šiaip turiu daug klausimų, norisi pabendrauti su kitom nėštukėm. Bet nerandu, kad būtų sukurta grupė šių metų nėštukėms (mano planuojamas gimdymas spalio mėn.), bet gal aš tiesiog nemoku ieškoti?.. :)  :4u:​ 

Atsakyti

pandos pusseserė, labai džiaugiuosi dėl tavęs  :ax:  Svarbu, kad dabar viskas gerai  :) Čia gal ir nėra nėštukių temos, kurios turi spalį gimdyti, bet TD tikrai rasi  :) Su daktais tai sudėtinga šiuo metu, bet kiek teko girdėti nėštukes apžiūri, tai bandyk skambintis ir derintis vizitą

Atsakyti

Oi mergytes, sunku mums pardavejoms, pensininkai kaip ejo taip eina imaxima, jie sako jei lemta tai lemta, tai vienai bobai is pykcio atkirtau, tau gal ir lemta, o man vaikus reikia uzauginti :D is tikro pikta ant tu zmoniu, kur ateina nusipirkt viena dvi prekes, nes reiskia jie ir ryt ateis... Sakiau, jei vdrug busiu nescia is karto bilioteni pasiimu..

Atsakyti

Aš irgi tų pensininkų nesuprantu. Pati buvau parduotuvėj, bet jau perki tai tiek, kad tikrai bent keletą dienų nereiktų pardėj akių rodyt.

Atsakyti

Aš apsipirkti buvau lygiai prieš savaitę, tai į parduotuvę jaučiu tik pirmadienį eisiu. Tai net keista, kad į parduotuvę dar nereikia  :D Šiaip aš iš tų žmonių kur apsipirkinėju kas antrą dieną  :oh: faktas, kad daugiau visokio š.... papildomai prisipirkdavau  :fool: ir žinoma pinigų išsileidžia žymiai daugiau taip neprotingai apsipirkinėjant. Tikiuosi įprasiu apsipirkinėti vieną kartą per savaitę ir ateitį. 

Mano mergytė jau labai labai koso, daviau vakar ir vaistukų lengvinančių atsikosėjimą. Naktį stipriai kosėjo  :( Jau baisoka darosi, jos silpna vieta kvėpavimo takai tikiuosi nepereis į plaučius  :unsure: lapkričio pabaigoje sirgo stipriu plaučių uždegimu. 

Atsakyti