Gintare ir Moka gal jus tiesiog įkelti su 00.00 kaip ,kad save. Ar visai nebenorit būti sąrašėly?
- Trupinėlis (7 ciklas)
- ~Emi~ (3 ciklas)
- *Niloticus* (7 ciklas)
- Airisė (95 ciklas)
- Kisulita (2 ciklas)
Aš irgi kiek sunerimus buvau dėl SM. Galvojau viskas, uždarė .
Išprotėję žmonės, parduotuves kaip šluoja...
Aš irgi kiek sunerimus buvau dėl SM. Galvojau viskas, uždarė .
Išprotėję žmonės, parduotuves kaip šluoja...
Aš užsipirkau maisto penktadienį, tai be kito pirmadienio net neplanuoju nosies kišti į parduotuvę.
O man nori nenori tenka i parduotuve eiti, nes ten dirbu😂😂 bet zmoniu kiek, ypac ryte, visi senoliai supuole😀
O man nori nenori tenka i parduotuve eiti, nes ten dirbu😂😂 bet zmoniu kiek, ypac ryte, visi senoliai supuole😀
Nesmagu dirbti tokiais atvejais visai 😣 Laikykis
Sveikutes, nerasykit manes visai i sarasa IVF greiciausiai irgi nuplauks neribotam laikui.
As vakar irgi apsipirkau negendanciu produktu, nes savaitgali nieko nebuvo! Pirkau vien del to, kad prireikus nebus! Viskas issluota
Nereikia manęs sąraše "Išdaužė" visai paskutinė konsultacija, tai načiort visus planavimus Jei pasilikčiau sąraše reikštų, kad dar kažko tikiuosi Tai va, susitaikiau, viskas ok
Sveikutes, nerasykit manes visai i sarasa IVF greiciausiai irgi nuplauks neribotam laikui.
As vakar irgi apsipirkau negendanciu produktu, nes savaitgali nieko nebuvo! Pirkau vien del to, kad prireikus nebus! Viskas issluota
Mergaitės stiprybės jums daug daug, gal va kai iš vis nieko nebeplanuosit ir nebesitikėsit bam ir aplankys džiugios žinios. Labai linkiu jums
Sveikos! Aš irgi tikrinau tikrinau ir galvoju negi nebelim SM...
Stiprybės visoms!
Dirbti dabar parduotuvėj, tai labai labai pagarba ir laikykis Serena!
Aš kažkaip nuėmiau fokusą nuo planavimo. Kai tiek visko vyksta, tai labai daug minčių nukreipti protą
Pasipasakokit, kas pas ką naujo!
Mano fronte nieko naujo 🙄 su MB kaip šviečiasi pasimatysim tik birželio pabaigoje. Jau apsisprendėm kad tikrai nebeskrisim. O taip tai karaliaujam namuose su dukrele, tai vieną kampą tai kitą apsitvarkom abi. Jau rūbelius perrūšiavom, tai vajė reikės viską pirkti naują pavasariui nes jau galima sakyti beveik viską išaugo siaubeli kaip greit ji man auga. Dar žaislus reiktų sutvarkyti, norėčiau nemažai parduoti bet gi neleidžia sakė bus broliui arba sesei universalūs žaisliukai Tas pats ir su rūbeliais vos leido išmesti jau nutrintus, o kitus su ašarom pusseserei sudėjo. beveik naujus ir greit išišaugtus leidau pasilikti, tai jei kada brolis atsirastų tai teks viską išsiparduoti nes nemažai tokių rūbelių visiems amžiaus tarpsniams susikaupė Žodžiu kaupiam sesei