Sveikos, užsipirkau maisto kad nereikėtų eiti į parduotuvę su dukra, manau 7-10 d. nekelsiu kojos į parduotuvę Šiandien dukrytę dar į darželį išleidau, bet nuo pirmadienio darželiai uždaryti bus iki 03.27. Skrydžiai iš į Norvegiją atšaukti iki balandžio 3. 04.04 mūsų skrydis, bet gal ir jį atšauks, tai bent jau pinigus susigrąžinčiau. Liūdna jei MB pamatysiu tik liepą
Sveikos, užsipirkau maisto kad nereikėtų eiti į parduotuvę su dukra, manau 7-10 d. nekelsiu kojos į parduotuvę Šiandien dukrytę dar į darželį išleidau, bet nuo pirmadienio darželiai uždaryti bus iki 03.27. Skrydžiai iš į Norvegiją atšaukti iki balandžio 3. 04.04 mūsų skrydis, bet gal ir jį atšauks, tai bent jau pinigus susigrąžinčiau. Liūdna jei MB pamatysiu tik liepą
O kodel tik liepa?
Pas mus darbe kokis trecdalis zmoniu tedirba, kiti nuotoliniu budu. Keistas kazkoks jausmas
Pilvuka maudzia, matyt atsibeldzia nelabosios
O kodel tik liepa?
Pas mus darbe kokis trecdalis zmoniu tedirba, kiti nuotoliniu budu. Keistas kazkoks jausmas
Pilvuka maudzia, matyt atsibeldzia nelabosios
MB Norvegijoje dirba, tai jis tikrai negrįž be liepos pradžios, o ar mums vėliau pavyks nuskrist po visų koronų nežinau.
MB Norvegijoje dirba, tai jis tikrai negrįž be liepos pradžios, o ar mums vėliau pavyks nuskrist po visų koronų nežinau.
na gal balandzio viduryje jau viskas normalizuosis ir galesite skristi
Kisulita, mano gyventoju matavimai tokie:
23,97mm 9 sav 1 diena
20,82mm 8 sav 5 dienos
Del echo net nenumanau. Pati turiu apsispresti artmiausiu metu kur eiti nestumo prieziurai, nes jau mane uzrasys pas genetikus ir tai bus paskutinis mano vizitas santarose. Mastau apie Antakalnio motinystes centra ar kazkaip taip vadinasi. Nes man svarbu, kad turetu patirties su dvynukais ir po ivf, o mano gydymo istaigoj tokios tikrai nera.
Siandien pasakiau jau savo vadovei. Tai dirbsiu is namu. Ir siaip pas mus jau dauguma is namu dirbs.
Vakar pasakem dukrai ir vyro mamai, tai dukra pasirodo itare, nes kazkada uzmate nestumo testo dezute. Bet va kad du tai nustebo. Nufilmavau. Bus prisiminimui. Jau galvoja vardus ir svajoja kaip juos rengs.
Mes su vyru norėjom iš Barbora.lt užsisakyti, tai nėra laisvų vietų iki sekmadienio, matyt irgi visi užsipirko, kad galėtų namie sėdėti Tai užsisirkom ir mes Tikiuosi, neužeis pas mus virusas rimčiau, kaip kad Italijoje
Del echo net nenumanau. Pati turiu apsispresti artmiausiu metu kur eiti nestumo prieziurai, nes jau mane uzrasys pas genetikus ir tai bus paskutinis mano vizitas santarose. Mastau apie Antakalnio motinystes centra ar kazkaip taip vadinasi. Nes man svarbu, kad turetu patirties su dvynukais ir po ivf, o mano gydymo istaigoj tokios tikrai nera.
Motinystės centras tai man labai patiko, puiki priežiūra Bet reikia kantrybės, nes būna užrašo vienam laikui ir tenka palaukti savo vizito pusvalandį ir ilgiau
Nu mielosios, sveikos!
Mano IVF, dėl corona viruso nuplaukė neribotam laikui, tai tokie keisti jausmai. Nu kas galėjo pagalvot, kad taip kažkas nutiks visam pasauliui ir tavo gyvenimą pakeis.
Mimoza, o iš kur tokios žinios, kad neskraido iš Norvegijos? Nu jei čia apie Lietuvą. Nes bent kol kas tai tik wizzair atšaukė, kiti skraido. Aišku čia šiandien bent taip yra, nežinia kaip rytoj..
Airise, kaip gera girdėti iš tavęs žinias tokias puikias!
Kisulita, irgi seku ir džiaugiuosi!
Nu mielosios, sveikos!
Mano IVF, dėl corona viruso nuplaukė neribotam laikui, tai tokie keisti jausmai. Nu kas galėjo pagalvot, kad taip kažkas nutiks visam pasauliui ir tavo gyvenimą pakeis.
Kaip gaila, kad nusikelia IVF Tenka išlaukti šią krizę pasaulyje ir tikėtis, kad greit suvaldys
Nu mielosios, sveikos!
Mimoza, o iš kur tokios žinios, kad neskraido iš Norvegijos? Nu jei čia apie Lietuvą. Nes bent kol kas tai tik wizzair atšaukė, kiti skraido. Aišku čia šiandien bent taip yra, nežinia kaip rytoj..
kaip gaila...jauciu man ta pati pasakys bet as jau susitaikiau su ta mintim, kad neturesiu daugiau vaikuciu, nes matyt, nelemta.
Nu mielosios, sveikos!
Ai matai aš apie save kalbu, pas MB galiu skristi tik su wizzair.
Sveikos, jau maniau, kad nebeliks SM 🙈
Kaip jūs laikotės? Gal kuri testavotės?
Parnešu sąrašėlį
- Trupinėlis (7 ciklas)
- ~Emi~ (3 ciklas)
- *Niloticus* (7 ciklas)
- Airisė (95 ciklas)
- Kisulita (2 ciklas)