Sveikos, sveikos, smagu jus girdėti. Jau laukiu teigiamų testų, kaip senai bebuvo...
Sveikos.
Sekmes visoms, kurios nusprende pailseti nuo planavimo. Cia jus busit visada laukiamos.❤
Airise, kaip savijauta, kaip pykinimai? Jau geriau?
Nea negeriau. Aciu, kad teiraujies. Pastoviai pykina, jegu nera, nekoks etapas zodziu, bet svarbiausia mazyliai auga. Siandien buvau pasimatyme. Paauge, sirdutes plaka, uz keliu savaiciu keliausiu pas genetikus.
Siandien pasakysim dukrai. Nupirkau du bodziukus su uzrasais “Laukite manes 2020 rudeni” ir “Manes taip pat!”, supakavau graziai, idejau nuotraukytes. Idomu kokia reakcija bus. Bandysiu nufilmuoti. 😂
O kaip tu laikaisi?
Sveikos.
Sekmes visoms, kurios nusprende pailseti nuo planavimo. Cia jus busit visada laukiamos.❤
Nea negeriau. Aciu, kad teiraujies. Pastoviai pykina, jegu nera, nekoks etapas zodziu, bet svarbiausia mazyliai auga. Siandien buvau pasimatyme. Paauge, sirdutes plaka, uz keliu savaiciu keliausiu pas genetikus.
Siandien pasakysim dukrai. Nupirkau du bodziukus su uzrasais “Laukite manes 2020 rudeni” ir “Manes taip pat!”, supakavau graziai, idejau nuotraukytes. Idomu kokia reakcija bus. Bandysiu nufilmuoti. 😂O kaip tu laikaisi?
Kokia graži idėja
O man buvo labai blogai iki antradienio, o vakar pabudau ir kaip nebėra nei pykinimo, nei silpnumo... Net nežinau ką galvoti.
O kokie mažylių dydžiai? Man daugiau nei prieš savaitę išmatavo 1,39 cm. ir pasakė, kad 7 sav., bet man kažkaip tie skaičiai iš galvos neišėjo, kol vakar nepasižiūrėjau savo pirmo nėštumo echoskopijos, kur parašyta, kad 1,25 cm. mažiukas atitiko 7 sav. ir 4 d., o čia didesnis ir 7 sav. Nesuprantu dabar kiek iš tiesų man savaičių, pikta, kad poliklinikoje taip greit pažiūrėjo ir paleido, turbūt neteisingai išmatavo, o ir pamiršau paprašyti, kad širdutės paklausyti duodų, o ten niekas nepasiūlė... Va, išsipasakojau
Sveikos.
Siandien pasakysim dukrai. Nupirkau du bodziukus su uzrasais “Laukite manes 2020 rudeni” ir “Manes taip pat!”, supakavau graziai, idejau nuotraukytes. Idomu kokia reakcija bus. Bandysiu nufilmuoti. 😂O kaip tu laikaisi?
Kaip šauniai sugalvojai
Kokia graži idėja
O man buvo labai blogai iki antradienio, o vakar pabudau ir kaip nebėra nei pykinimo, nei silpnumo... Net nežinau ką galvoti.
O kokie mažylių dydžiai? Man daugiau nei prieš savaitę išmatavo 1,39 cm. ir pasakė, kad 7 sav., bet man kažkaip tie skaičiai iš galvos neišėjo, kol vakar nepasižiūrėjau savo pirmo nėštumo echoskopijos, kur parašyta, kad 1,25 cm. mažiukas atitiko 7 sav. ir 4 d., o čia didesnis ir 7 sav. Nesuprantu dabar kiek iš tiesų man savaičių, pikta, kad poliklinikoje taip greit pažiūrėjo ir paleido, turbūt neteisingai išmatavo, o ir pamiršau paprašyti, kad širdutės paklausyti duodų, o ten niekas nepasiūlė... Va, išsipasakojau
Gal didesnis pats mažylis Nesijaudink manau viskas gerai O pagal mmm atitinka?
Gal didesnis pats mažylis Nesijaudink manau viskas gerai O pagal mmm atitinka?
Na pagal mm turėjo būti 6 sav. 6 d., man pasakė, kad 7 sav., kaip ir nieko baisaus, jeigu ne pats mažylio dydis, kuris panašu, kad nėra 7 sav. Man jau galva ūžia nuo minčių... Norėčiau kur kitur nueiti antros nuomonės, pasiskambinėjau po privačias, nu tai kainos apie 90-100 eur O ten kelios minutės pažiūrėti, išmatuoti... Svarbiausia, kad planavau darytis Natera Panorama arba Nipt tyrimą Santariškėse, bet dabar nežinau kada eiti, kai nežinau kiek savaičių. O ir į patį skyrių, darantį tuos genetinius tyrimus neprisiskambinu pasiklausti ar jie prie tyrimą padaro echoskopiją pasižiūrėti koks dydis
Pasiskambinau į Inmedica Santariškėse, tai nėra vietų iki kovo pabaigos Kaži kur dar netoliese Santariškių padarytų echoskopiją
Ar kuri darydavotes OV testus, po kiek laiko isryskedavo juosteles, nes mano tik po valandos ir daugiau🤔
Ar kuri darydavotes OV testus, po kiek laiko isryskedavo juosteles, nes mano tik po valandos ir daugiau🤔
As pora menesiu dariausi tai kai teigiamas tai kontroline juostele isryskeja praktiskai per minute dvi net anksciau uz antraja
Ar kuri darydavotes OV testus, po kiek laiko isryskedavo juosteles, nes mano tik po valandos ir daugiau🤔O kokios firmos naudojate? Gal One step? One step tai man labai lėtai ryškėdavo, tai būdavo, kad pasidarau, padedu į spintelę ir einu kuo nors užsiimti, o po to vakare pasižiūriu
Benu vaistines man visai patiko, tai as juos naudoju
Va tokius naudoju https://www.eurovais...testas-lh-5-vnt