Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Nedaug ir beliks mūsų. Sėkmės kurios traukiasi  :4u:​ 

Atsakyti

Nu merginos, kas dar čia, padiskutuokime. Ką galvojat apie virusą? Man labai neramu, nes reiks skrist į Lt darytis pagalbinį, o Norvegijoj skaičiai auga dienom sergančių... 

Atsakyti

Labas rytas. Su Svente! :lietuva: 

Nu merginos, kas dar čia, padiskutuokime. Ką galvojat apie virusą? Man labai neramu, nes reiks skrist į Lt darytis pagalbinį, o Norvegijoj skaičiai auga dienom sergančių... 

As galvoju, kad tai yra labai baisu. Jeigu nesilaukciau gal ne taip bijociau, bet dabar... Labiausiai mane nervina tie zmones, kuriems tai atrodo juokas. Viena pazistama man pasake “tai erkes ikandimas yra blogiau, nematau reikalo cia pergyvent”. Nu tu rimtai??? Vos susilaikiau nepasiuntus tokios duros. Italu krepsinio treneris cia pas mus pries pora sav parvykes tyciojosi ir zvenge, kad geriau rupintumemes tikromis ligomis. Paziureciau as i jo snuki dabar.

Taip pat pikta ant tu visu “slidininku” kur vyko i IT jau zinodami, kad ten pavojinga. O dar blogiau, kai parvyke vaiksto sau lyg niekur nieko viesose erdvese.

Issipasakojau. :unsure: 

Pati dziaugiuosi, kad i darba vazineju su masina, turiu galimybe dirbti is namu, tai kai bus sikna - ja naudosiuos tikrai. Ir siaip, as dabar niekur nekeliauciau, tai nesuprantu tu, kurie ta daro.

Aisku jusu situacija yra kitokia. Kada skrisit? Vien is tos puses baisu, kad jeigu tarkim karantinuos NO ar LT tai iskrist/isskrist bus sudetinga.

Atsakyti

LT kol kas ramu dėl jo. Bet kad Norvegijoje sparčiai auga mane irgi neramina  :unsure: Nes už 3 savaičių turim skristi pas MB, o sergančių yra ir jo apskrityje. Gali tekti atšaukti kelionę jei ir toliau taip sparčiai plis ta corona.

Atsakyti

Man balandžio 1d. Pas gydytoją ir išrašys man vaistus leistis, tai aš tik vienai dienai skrisciau ir parskrisciau atgal, o paskui jau procedūra pati į galą balandžio...

Atsakyti

Man balandžio 1d. Pas gydytoją ir išrašys man vaistus leistis, tai aš tik vienai dienai skrisciau ir parskrisciau atgal, o paskui jau procedūra pati į galą balandžio...

Bet bus dar keli vizitai apžiūrai echoskopu kaip auga derlius, žiūrės ar nereikia dozės didinti. Ar leistis vaistus pradėsi tik balandžio pabaigoje?

Atsakyti

Man ir neramu kaip bus del IVF. pas gydytoja einam kita savaite- ziuresiu ka sakys. O kas kvailiausia, kad vaziuosim i ta ligonine, kurioje gydomi uzsikrete virusu  :unsure:   svedijoj jau 400 uzsikretusiu, ir daugiausia, aisku, stokholmo rajone  :unsure:  

as irgi klausiau valdzios, ar butu galimybe dirbt is namu. 

Be to mes suplanave kelione i lietuva uz menesio  :unsure:  bet jauciu nuplauks ji... 

Atsakyti

Bet bus dar keli vizitai apžiūrai echoskopu kaip auga derlius, žiūrės ar nereikia dozės didinti. Ar leistis vaistus pradėsi tik balandžio pabaigoje?

Balandžio pradžioj, bet sakė, kad reiks vizito kito, tik į balandžio galą, žodžiu, kad prieš operaciją savaitę grįščiau. Tai gal negerai jei neapžiūrės daugiau kartų, reiks klausti.

Šiandien parėjo mm. Kitos 04-07. Dabar reiktų pirkt bilietą į LT, bet dabar nežinau, kai tiek sergančių Norvegijoj ar įsileis Lietuva balandžio pradžioj dar keleivius iš Norvegijos... 

Atsakyti

Atidirbau, dabar 4 ilsesiuos, sunkios darbo dienos buvo :) vakar pasidariau OV testa pirma, vienas buvo brokuotas susiliejo viskas, o kitam tik viena juostele terode, bet kiek skaiciau, kad turetu turi dvi, tik neryski antroji, ar pas mane isvis nesigamina tas hormonas, tik kai ovuliacija bus..idomu kazkaip, ka rodys kitom dienom :) 

Buvau pas endokrinologe, skydliauke sveika, sake kaip is vadovelio, tth pastojimui labai geras :)

Atsakyti

Sveikos  :)  Kaip laikotės?  :) 

Matau, jau sąrašiukas planuojančių trumpėja  :unsure: Bet suprantu, kaip kartais gali varginti tie planavimai, skaičiavimai, laukimai, nusivylmai  :4u:  Tai sėkmės pastoti neplanuojant  :D 

Atsakyti

Airise, kaip savijauta, kaip pykinimai? Jau geriau?  :)​ 

Atsakyti

Sveikos mergaites  :4u:  islendu ir as is savo "apkasu". Matau liudnu naujienu cia, kad traukiasi mergaites is burelio  :unsure:  Na sunkus tas musu periodas kai vis su viltim ir galiausiai vel tas pats neigiamas rezultatas. Bet laikykimes  :4u:  :wub:  juk moterys pacios stipriausios.

Atsakyti