Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Gaila kad taip  :(  Nu bet iš kitos pusės vasara jau čia pat  :4u:​ 

Na nieko čia nepakeisi, turbūt dar ne laikas.  :) Lauksim vasaros  :) 

Gintare, kaip tu laikaisi? 

Atsakyti

Su Kovo 8 merginos :)   :lady: . Būkim gražios, solidariai viena kitą palaikykim  :4u:  :bis​ 

Atsakyti

Su kovo 8-ąją visas 🌷🌷🌷 Visada švytėkite nuo grožio, laimės bei meilės  :4u:​ 

Atsakyti

Su kovo 8, mielosios  :wub:  Už pusvalandžio važiuoju vyrą parsivežti  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Su moters diena!  :wub:​ būkit mylimos ir mylinčios ❤️

Atsakyti

labas rytas! Vakar kaip ir tikejausi sulaukiau mmm. Noreciau kad ispbrauktumet mane is sarasiuko. Pavargau skaiciuot, planuot, tiketis ir galiausiai nusivilt. Nenoriu. Noriu paleist visas planavimo mintis vejais ir negalvot. 

Kita savaite eisim i viasingumo klinika kalbet del IVF, bet ir tai dar neaisku, kada tai bus. Nes pries tai dar reikes eit pas kitus gydytojus, pas psichologa ir t.t.t.  tai neaisku kiek cia viskas dar uzsites. Atiduotu viska i Dievo rankas  :angel_not: 

Nenoriu but itraukta i sarasiuka. Linkiu visoms sekmes!  :4u:​ 

Atsakyti

labas rytas! Vakar kaip ir tikejausi sulaukiau mmm. Noreciau kad ispbrauktumet mane is sarasiuko. Pavargau skaiciuot, planuot, tiketis ir galiausiai nusivilt. Nenoriu. Noriu paleist visas planavimo mintis vejais ir negalvot. 

Kita savaite eisim i viasingumo klinika kalbet del IVF, bet ir tai dar neaisku, kada tai bus. Nes pries tai dar reikes eit pas kitus gydytojus, pas psichologa ir t.t.t.  tai neaisku kiek cia viskas dar uzsites. Atiduotu viska i Dievo rankas  :angel_not:

Nenoriu but itraukta i sarasiuka. Linkiu visoms sekmes!  :4u:​ 

Labas rytas  :)  Pilnai suprantu tave  :4u: Sėkmės, ir kaip jau bus taip  :4u:  Ir aš jau grįžau prie normalaus gyvenimo: sportas, dietos ir pan.  :) Pastojimas nebėra pirmoj vietoj, tai palengvėjo kažkaip  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas  :)  Pilnai suprantu tave  :4u: Sėkmės, ir kaip jau bus taip  :4u:  Ir aš jau grįžau prie normalaus gyvenimo: sportas, dietos ir pan.  :) Pastojimas nebėra pirmoj vietoj, tai palengvėjo kažkaip  :)​ 

manau, kad labai gerai darai  :4u:   nes perdetas skaiciavimas, planavimas- laimes neduoda.. man atrodo, kad nukencia ir spichologine sveikata ir santykiai su MB. Geriau atsipalaiduot ir megautis gyvenimu  :wub:​ 

Atsakyti

manau, kad labai gerai darai  :4u:   nes perdetas skaiciavimas, planavimas- laimes neduoda.. man atrodo, kad nukencia ir spichologine sveikata ir santykiai su MB. Geriau atsipalaiduot ir megautis gyvenimu  :wub:​ 

Tikrai taip  :) Sėkmės  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Tikrai pritariu dėl visko! ❤️❤️

Atsakyti

Sveikos  :) Aš šiandien po ginės, nebręsta pas mane folikulai pasirodo, tai va, sudedu visus ginklus, nes nėra prasmės ir stimuliuotis kai reikia gaudyti ir kada MB namie  :) Braukit mane iš sąrašiuko, o visoms laukiančioms ir sulaukusioms II sėkmės  :wub: 

Atsakyti

Sveikos, liūdna kad byra mūsų planiukių grūpelė  :( Bet visoms labai linkiu sulaukti užvėlavusių II kuo greičiau  :mirksiukas: 

Atsakyti