Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš kaip suprantu tai čia tik KT gali padėti  :oh:​ 

KT manau padėtų, bet čia nuslopinti skausmui, bet būtų geriau priežastį rasti  :hmm:Mano buvusei kolegei irgi labai skaudėjo per O, tai jai rado endometriozę, tai irgi sakė, kad jai kt siūlė  :unsure:​ 

Atsakyti

KT manau padėtų, bet čia nuslopinti skausmui, bet būtų geriau priežastį rasti  :hmm:Mano buvusei kolegei irgi labai skaudėjo per O, tai jai rado endometriozę, tai irgi sakė, kad jai kt siūlė  :unsure:​ 

Kiek skaitinejau tai iš tikrųjų KT padeda, bent jau kol naudoji, nu bet mano situacijoj netinka  :D Nenustebčiau jei ir pas mane rastų, bet echoskopijos metu nemato, o jei ir randa nelabai ten ką padarysi. Pas 2 drauges nepastojancias irgi ją rado.

Atsakyti

Kiek skaitinejau tai iš tikrųjų KT padeda, bent jau kol naudoji, nu bet mano situacijoj netinka  :D Nenustebčiau jei ir pas mane rastų, bet echoskopijos metu nemato, o jei ir randa nelabai ten ką padarysi. Pas 2 drauges nepastojancias irgi ją rado.

Per echoskopiją ir nemato, reikalinga laporoskopija  :) Mano kolegei net 3 stadijos rado  :unsure: Pastebėjau, kad nereta problema ta endometriozė... Kiek žinau daro operacijas, sutvarko tas sąaugas, tada reikia iš kart bandyti pastoti  :D​ 

Atsakyti

Per echoskopiją ir nemato, reikalinga laporoskopija  :) Mano kolegei net 3 stadijos rado  :unsure: Pastebėjau, kad nereta problema ta endometriozė... Kiek žinau daro operacijas, sutvarko tas sąaugas, tada reikia iš kart bandyti pastoti  :D​ 
Taip, nes jos vėl atsinaujina. Vienai iš draugių po laparoskopijos davė pusmetį, jei nepavyks - pagalbinis  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 03 kovo 2020 - 21:20

Taip, nes jos vėl atsinaujina. Vienai iš draugių po laparoskopijos davė pusmetį, jei nepavyks - pagalbinis  :)​ 

Joo, atsinaujina, labai bjauri liga. Gaila, kad nėra būdo jos nusikratyti visam laikui  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas merginos 😊 kaip laikotės? Mano fronte kaip ir nieko naujo, dar sportuoti negaliu 🙄 pabandžiau tai kaklas susirakino 🙈

Smagu, kad saulytė vis išlenda, tai tikras pavasaris 🌞🌷

Atsakyti

Ir šildo jau labiau :). Pirmadienį taip gera ant saulutės buvo. 

Pas mane irgi nieko naujo. Laukiu nekantrauju ir tiek.

Atsakyti

O aš vyro jau laukiu  :wub:  Sekmadienį grįžta  :wub:​ 

Atsakyti

O aš vyro jau laukiu  :wub:  Sekmadienį grįžta  :wub:​ 

Oj kaip faina  :)​ Jau visam pasiliks ar tik atostogoms grįžo?

Atsakyti

Pas mane nieko naujo. Kovoju su pykinimu ir didziuliu nuovargiu. Atrodo istisa para miegociau. Uz savaites echo - po jo tikimes pranesti naujiena dukrai ir vyro tevams. :) 

Atsakyti

Oj kaip faina  :)​ Jau visam pasiliks ar tik atostogoms grįžo?

3 savaitėms grįžta  :)  Toks grafikas - 6 dirba, 3 namie. Aišku mums patiktų, kad jam išvis nereiktų išvažiuoti, bet kolkas dar važiuos. O ir toks grafikas nėra labai baisus  :)​ 

Atsakyti

Pas mane nieko naujo. Kovoju su pykinimu ir didziuliu nuovargiu. Atrodo istisa para miegociau. Uz savaites echo - po jo tikimes pranesti naujiena dukrai ir vyro tevams. :)

Nekovok, nelaimėsi, eik išvien su pykinimu ir nuovargiu  :lol:  Juk viskas priklauso nuo to, kaip tą priimi  :ax:  Taip kad viskas čia puikiai, kai jau reikia - bėgom į wc, o jei yra galimybė ir noras ilsėkis  :wub:​ 

Atsakyti