Aš kaip suprantu tai čia tik KT gali padėti
KT manau padėtų, bet čia nuslopinti skausmui, bet būtų geriau priežastį rasti :hmm:Mano buvusei kolegei irgi labai skaudėjo per O, tai jai rado endometriozę, tai irgi sakė, kad jai kt siūlė
KT manau padėtų, bet čia nuslopinti skausmui, bet būtų geriau priežastį rasti :hmm:Mano buvusei kolegei irgi labai skaudėjo per O, tai jai rado endometriozę, tai irgi sakė, kad jai kt siūlė
Kiek skaitinejau tai iš tikrųjų KT padeda, bent jau kol naudoji, nu bet mano situacijoj netinka Nenustebčiau jei ir pas mane rastų, bet echoskopijos metu nemato, o jei ir randa nelabai ten ką padarysi. Pas 2 drauges nepastojancias irgi ją rado.
Kiek skaitinejau tai iš tikrųjų KT padeda, bent jau kol naudoji, nu bet mano situacijoj netinka Nenustebčiau jei ir pas mane rastų, bet echoskopijos metu nemato, o jei ir randa nelabai ten ką padarysi. Pas 2 drauges nepastojancias irgi ją rado.
Per echoskopiją ir nemato, reikalinga laporoskopija Mano kolegei net 3 stadijos rado Pastebėjau, kad nereta problema ta endometriozė... Kiek žinau daro operacijas, sutvarko tas sąaugas, tada reikia iš kart bandyti pastoti
Per echoskopiją ir nemato, reikalinga laporoskopija Mano kolegei net 3 stadijos rado Pastebėjau, kad nereta problema ta endometriozė... Kiek žinau daro operacijas, sutvarko tas sąaugas, tada reikia iš kart bandyti pastoti Taip, nes jos vėl atsinaujina. Vienai iš draugių po laparoskopijos davė pusmetį, jei nepavyks - pagalbinis
Pas mane nieko naujo. Kovoju su pykinimu ir didziuliu nuovargiu. Atrodo istisa para miegociau. Uz savaites echo - po jo tikimes pranesti naujiena dukrai ir vyro tevams.
Nekovok, nelaimėsi, eik išvien su pykinimu ir nuovargiu Juk viskas priklauso nuo to, kaip tą priimi Taip kad viskas čia puikiai, kai jau reikia - bėgom į wc, o jei yra galimybė ir noras ilsėkis