Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Airisė ir Kisulita, stiprybės jums merginos tai laikina  :4u: 

Aš neįsivaizduoju kas yra nuolatinis pykinimas ir vėmimas. Per pirmąjį nėštumą tik vieną kartą vėmiau kai visko prisivalgiau ir rūgštis sukilo. Tai feee jausmelis, tai žiauriai užjaučiu. Bet dėl mažylių dar ir ne tiek mes moterys ištvertume  :)​ 

Atsakyti

Sveikos merginos. Buvau minėjusi kad ciklas sublūdo, tai va - OV 12-ą ciklo dieną, ciklas 24. Ar teisingai suprantu kad antra ciklo pusė trumpesnė?

Atsakyti

Laikykitės mielosios  :4u: , jūs stiprios.

Pamenu dvi savaites maitinausi praktiškai tik salotom - pomidorai, agurkai su grietine, bei riekė juodos duonos. 

Tuoj matyt ir aš prieisiu prie panašios dietos, nes tuoj nebeliks ką valgyti  :D Jau dabar nesinori to, ką valgiau vakar  :blink:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos. Buvau minėjusi kad ciklas sublūdo, tai va - OV 12-ą ciklo dieną, ciklas 24. Ar teisingai suprantu kad antra ciklo pusė trumpesnė?

Antra ciklo pusė trunka 12 d. tai nėra baisiai per trumpa  :hmm: bet jei implantuotųsi kokią 10-12 dpo tai kažin ar spėtų įsitvirtinti, bet kad taip vėlai implantuotųsi visada irgi mažai šansų turbūt  :hmm:​ Ginė jaučiu sakytų normali antra fazė. Reiktų gal pasiskaitinėti apie tai ką rašo kitos memerginos kokiam TD.

Atsakyti

Airisė ir Kisulita, stiprybės jums merginos tai laikina  :4u:

Aš neįsivaizduoju kas yra nuolatinis pykinimas ir vėmimas. Per pirmąjį nėštumą tik vieną kartą vėmiau kai visko prisivalgiau ir rūgštis sukilo. Tai feee jausmelis, tai žiauriai užjaučiu. Bet dėl mažylių dar ir ne tiek mes moterys ištvertume  :)​ 

Aš tai kol kas nevėmiau, bet jau sakau vyrui geriau rytais išsivemčiau, jeigu po to gerai jausčiausi, o čia ištisas pykinimas, pavalgius pykina nuo to ką valgiau, alkana kai būnu, pykina dar labiau, tai taip ir eina dienos nuo vieno pykinimo prie kito  :D Bet tikiuosi, praeis greit  :4u:​ 

Atsakyti

O 12 cd buvo O, ar tik teigiamas ot buvo tą dieną?  :)​ 

Atsakyti

O 12 cd buvo O, ar tik teigiamas ot buvo tą dieną?  :)​ 

Mano OV tokia baisi, kad neįmanoma neatpažinti  :oh:  Vos paeit galiu, atrodo visus organus pamesiu, nu kažkas žiauraus žodžiu  :(. OT nedariau.

Atsakyti

Ačiū, mimozza, po savaitės pas ginę echoskopijai (polipų ieškos), tai reiks nepamiršti paklausti. Kai pasakiau kad ciklas staigiai sutrumpėjo ir paskyrė echo.

Atsakyti

Mano OV tokia baisi, kad neįmanoma neatpažinti  :oh:  Vos paeit galiu, atrodo visus organus pamesiu, nu kažkas žiauraus žodžiu  :(. OT nedariau.

O priminkit, laparoskopiją darė? Neturėtų taip skaudėti per O  :unsure: O 12 dienų L fazė tai gera, kaip ir normos ribose  :)  Bet vat man dar norėtųsi gal bent bt duomenų, kad matyti ar tikrai tiksliai tą dieną įvyko, kada atrodo pagal savijauta  :hmm:​ 

Atsakyti

O priminkit, laparoskopiją darė? Neturėtų taip skaudėti per O  :unsure: O 12 dienų L fazė tai gera, kaip ir normos ribose  :)  Bet vat man dar norėtųsi gal bent bt duomenų, kad matyti ar tikrai tiksliai tą dieną įvyko, kada atrodo pagal savijauta  :hmm:​ 
Laparoskopija nedaryta. Šiaip ne kiekvieną mėnesį taip baisiai būna, bet dabar jau antrą kartą iš eilės su nuskausminamaisiais, bet ir jie nelabai padeda. Vaikštau kaip koks senas kaubojus, pritupus, issizergus ir susilenkus 😂😂😂 "Rekordas" - 17 valandų taip  :oh: O bt sunku pamatuoti kai 5 ryto keliuosi, bet reiks kaip nors  :)  Ačiū  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 02 kovo 2020 - 22:40

Laparoskopija nedaryta. Šiaip ne kiekvieną mėnesį taip baisiai būna, bet dabar jau antrą kartą iš eilės su nuskausminamaisiais, bet ir jie nelabai padeda. Vaikštau kaip koks senas kaubojus, pritupus, issizergus ir susilenkus 😂😂😂 "Rekordas" - 17 valandų taip  :oh: O bt sunku pamatuoti kai 5 ryto keliuosi, bet reiks kaip nors  :)  Ačiū  :)​ 

Vaje, skauda vien skaitant  :unsure: Gerai, kad neužilgo vizitas pas gydytoją, tai apžiūrės, galės pakomentuoti  :) 

Atsakyti

Vaje, skauda vien skaitant  :unsure: Gerai, kad neužilgo vizitas pas gydytoją, tai apžiūrės, galės pakomentuoti  :)

Aš kaip suprantu tai čia tik KT gali padėti  :oh:​ 

Atsakyti