Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos visos naujokes! Sveikos prisijungusios ir linkiu neužsibūti!

Paulina - Monika aš geriu tik foliofolio rūgštį. Dar geriau seniau aliejų kažkokios ten gėlės, užstrigo kokios  :hmm: o daugiau, tai manau, kad jei organizme visko yra, tai nereik ir persistengti. Kartasi Kartais nusiperku pregna kažkokius vitaminus, bet nemanau, kad jie daro labai kažkokią įtaką :)

Irisas123, pradžioje MB tai irgi klausė kada jau testą galima darytis, jam kažkaip buvo įstrigę, kad iš draugų serialo Fibi, kai padarė apvaisinimą, tai ji tą pačią dieną jau testą pasidarė ir buvo teigiamas  :D  tai viskas normalu, nesusiduri, nereik ir žinoti. Linkiu, kad kitą savaitę jau ir neateitų mm ir būtų dvi juostelės, bet šiaip linkiulinkiu kantrybės  :)​ 

Atsakyti

Mimoza, nu Lietuvoj tai kosmosas su tuo virusu, kažkaip atrodo, kad panika be proto keliama. Mes kai keliavom, tai man tas pūslės uždegimas pastiprejo ir labai bijojau, kadkad temperatūra nepakiltų, sakiau Tailande uždarys į karantiną ir bus po atostogų, bet išgėriau paracetamolio prieš leidžiantis, tai tikrino visų temperatūrą atskridus ir viskas buvo gerai, neužkliuvau :D net šiaip čia panikos nesijaučiau, visi gyvena, kaip gyvenę, kur ne kurkur žmogų su kaukę pamatysi. 

Garbanėle, kaip skaudu, kai sužinai tokius dalykus, bet kaip sakoma sužinojai ir svarbu, kad galima tai ištaisyti, viskas bus gerai ❤️

Kam mm parėjo  :4u:  :4u: laikykitės, kalkit taurę vyno, pasiraitokit rankoves ir jau greit OV bus, kur reiks pasidarbuoti!  :wub:​ 

Atsakyti

O šiaip visoms linkėjimai iš Tailando, dabar pas mus 38 laipsniai, jaučiamės, kaip rojuje! Visoms siunčiu saulės  :vacation1:​ 

Atsakyti

Paulina - Monika, aš geriu šiuos vitaminus, dar Difolin ir Cyclobalance. Kol kas gyva :). Gerk folio rūgštį būtinai, o dėl visa kita pasitark su gydytoja. Jei esi sveika, gerai jautiesi, papildomi vitaminai nebūtini. Jei nuspręsi rinkti vitaminus, tada žiūrėk, kad jie neturėtų sudėty vit. A.

O su tuo virusu kosmosas totalus. Daug panikuojančių. Dviejose parduotuvėse neradau avižinių dribsnių pusryčių košei. Teks soras valgyti, kurias ne taip mėgstu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 29 vasario 2020 - 13:08

Sveikos  :) 

Naujoms mergaitėms labas, bei linkiu greit susiplanuoti savo mažylius  :) 

Pas mane nieko naujo, pagaliau kovas, dar mėnesį pratempt kažkaip ir pagaliau MB apkabinsiu  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos  :)  Jeigu galite, pabalsuokite už berniuką Simoną. Jis serga cerebriniu paralyžiumi ir nori pradėti vaikščioti. Tėveliai bando laimėti gydymą Adeli klinikoje.

Nuoroda: https://15.adelicent...test-photo/160/

Facebook'e galite rasti jos puslapį suvedusios: Simono svajonės.

:4u:​ 

Atsakyti

Aš vis užsuku paskaitinėti jus, bet pati neturiu jėgų parašyti  :unsure: Prieš tai nėštumas toks lengvas buvo, tai dabar atsiimu... Ištisai pykina, naktim tai karštis muša, tai šaltukas krečia, nepamiegu, silpna dienom, į maistą nei žiūrėti nei užuosti jo nenoriu, o dar reikia savo mažuoju pasiutėliu rūpintis  :unsure: Tai laukiu kol pagerės  :) 

Atsakyti

Kisulita, laikykis, tai laikina. Kantrybės tau  :4u:​ 

Atsakyti

Susidubliavo zinutes  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 02 kovo 2020 - 14:04

Naujokems - labas! Linkiu neuzsibuti :)

Aš vis užsuku paskaitinėti jus, bet pati neturiu jėgų parašyti  :unsure: Prieš tai nėštumas toks lengvas buvo, tai dabar atsiimu... Ištisai pykina, naktim tai karštis muša, tai šaltukas krečia, nepamiegu, silpna dienom, į maistą nei žiūrėti nei užuosti jo nenoriu, o dar reikia savo mažuoju pasiutėliu rūpintis  :unsure: Tai laukiu kol pagerės  :)
Oj, drauge! :) Mane irgi jau kelinta diena pykina. Valgyt kunas praso, o as nesugalvoju ka, nes kai isivaizduoju koki patiekala tai sutampo. Geriausiai sueina paprasti sumustiniai su virtu kumpiu ir pomidoriuku. Tada vieni vysniniai pomidorai sueina, vistienos sultinukas, paprasti sausi pusryciai kartais, nu o jeigu visai nuo visko bloga, tai suvalgau viena sumustini su nutela. Cia jau kai nieko nesugalvoju ir nuo visko pykina. Kavos negaliu gerti, arbatos su pienu, o taip megau. Dabar tinka tik arbata su citrina ir cukrum. Nors niekad su cukrum arbatos ir kavos negerdavau. Labai laukiu kol sitas nemalonumas baigsis. Bet zadejau leliukams, ke viska iskesiu, tai net nera kaip saves gailetis. :D Beje, man dar kartais borjomis padeda. Nes kartais lyg ir remuo grauzt nori, tai cia nuo abieju tinka - ir nuo remens ir nuo pykinimo.

Namuose beveik negaminu. Vyras supratingas. Jis ir sau, ir dukrai paruosia ir dar man kartais bando isiulyt. Pora kartu tiko. Bet dazniausiai tai feee. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 02 kovo 2020 - 14:03

Oj, drauge! :) Mane irgi jau kelinta diena pykina. Valgyt kunas praso, o as nesugalvoju ka, nes kai isivaizduoju koki patiekala tai sutampo. Geriausiai sueina paprasti sumustiniai su virtu kumpiu ir pomidoriuku. Tada vieni vysniniai pomidorai sueina, vistienos sultinukas, paprasti sausi pusryciai kartais, nu o jeigu visai nuo visko bloga, tai suvalgau viena sumustini su nutela. Cia jau kai nieko nesugalvoju ir nuo visko pykina. Kavos negaliu gerti, arbatos su pienu, o taip megau. Dabar tinka tik arbata su citrina ir cukrum. Nors niekad su cukrum arbatos ir kavos negerdavau. Labai laukiu kol sitas nemalonumas baigsis. Bet zadejau leliukams, ke viska iskesiu, tai net nera kaip saves gailetis. :D Beje, man dar kartais borjomis padeda. Nes kartais lyg ir remuo grauzt nori, tai cia nuo abieju tinka - ir nuo remens ir nuo pykinimo.

Namuose beveik negaminu. Vyras supratingas. Jis ir sau, ir dukrai paruosia ir dar man kartais bando isiulyt. Pora kartu tiko. Bet dazniausiai tai feee. :D

Va va, pas mane irgi sumuštiniai ant bangos, iš pradžių duona su virta dešra, po to kai pabodo, tada duona su sūriu, dabar jau pilno grūdo kažkoks batonas su lydytu sūriu  :D  Ir obuoliai bei kriaušės, bananai tik žali ir nesaldūs tinka  :D O ir šiaip visą dieną tenka prisiversti valgyti, nes pavalgius pykina, bet jeigu esu alkana, tai pykina ir dar galva svaigsta ir savijauta tokia, kad vos paeinu  :unsure:  Tai pykstu ant organizmo, jeigu jam reikia maisto, tai tegul kažkaip ramiau parodo, o tai supykina iki negalėjimo  :D Blogiausia, kad kažkaip neilgam užtenka to maisto, labai greit vėl skrandį gelia ir pyknimas bei silpnumas užeina, tai net negaliu su vaiku prigulti pietų miegelio, nes žinau, kad pabudus bus bloga, o reikės vaiku pasirūpinti alkanai. Gaila mano vyras nieko negamina, tenka pačiai gaminti, tai su pasisėdėjimais ir pailsėjimais gaminu, bet jau irgi nebežinau ką čia pagaminus, kad sugebėčiau suvalgyti ir kad vaikui tiktų, nes dar nedaug dantų turi, tai turi būti minkšta  :hmm:​ 

Atsakyti

Laikykitės mielosios  :4u: , jūs stiprios.

Pamenu dvi savaites maitinausi praktiškai tik salotom - pomidorai, agurkai su grietine, bei riekė juodos duonos. 

Atsakyti