Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Man ir dvi dienos iki mmm, o dar susirgau baisiai, gerkle gkauda, kosulys, sloga...

Juste hava, neplanuoji daryti NT?

Atsakyti

labai kosėju ir aš. ir vakarais temperatūra pakyla iki 37.5. toks sausas kosulys kankina. 

Norėciau labai pasidaryti NT, bet man nustatyta kiaušintakių patologija, bet praeitą mėnesį darė operaciją, atidalino sąaugas, nu GAAAL netycia užkibo..... nu būtų nerealu, bet nusivilt irgi nenoriu. Gal dar dvi dienas palauksiu o tada jeigu nebus mmm, darysiu  :angel_not: 

o tu darysi? 

Atsakyti

Juste Havva ir Serena abejoms linkiu II  :wub: 

Atsakyti

Susirgau mmm... Nelaukiu kitu kovo 28d :) pirksiu ov testus, bandysiu su jais pagauti O :)

Atsakyti

Susirgau mmm... Nelaukiu kitu kovo 28d :) pirksiu ov testus, bandysiu su jais pagauti O :)

Už mmm  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti

Serena  :4u:

Kitoms linkiu, kad mm neateitų :) 

O as pasigavau šlapimo pūslės uždegimą... Nu bet įdomus toks, nes maudžia šiandien, kaip per mm, o šlapinantis jau nedegina, kaip vakar  :hmm:​ 

Atsakyti

Atėjo mano mmm  :cry2:  :cry2:  :cry2:​  kitų nelaukiu 03,29

Atsakyti

Už mmm po  :4u: .

Man padarė tyrimus jau prieš IVF. Ir ką jūs manot, prolaktinas virš normos...  :frusty:  o aš jau beveik pusmetis bromokriptiną geriu  :cry2:​ . 

Atsakyti

Imk ir tu  :4u:​  abi tikekimes, kad nesulauksim jų kita menesi :) 

Atsakyti

Sveikos

Pas mus šiek tiek pasnigo, bet greit nutirps manau ir bus pliurzė 🙄 

Na ir skleidžia žiniasklaida baisią paniką dėl korono viruso  :oh: Žmonės šluote šluoja ilgo galiojimo produktus. Kažin kiek dar bus patvirtintų atvejų atsiras :hmm: , kol kas tik vienas. Tikiuosi daugiau ir nebus.  :D 

Už mmm  :4u: 

Už mmm po  :4u: .

Man padarė tyrimus jau prieš IVF. Ir ką jūs manot, prolaktinas virš normos...  :frusty:  o aš jau beveik pusmetis bromokriptiną geriu  :cry2:​ . 

Eina sau, matyt per maža dozė buvo. :unsure: Tikiuosi greit nusimuš padidinus dozę. 

Parnešu sąrašėlį

Sulaukusios II  :wub: 
  • Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
  • Kisulita (2 ciklas)
Laukiančios II  :wub: 
03.08 Gintare0820 nelaukia mmm (16 ciklas)
03.13 Garbanelele nelaukia mmm (29 ciklas)
03.15 goodmorning nelaukia mmm (12 ciklas)
03.14 pitika5 nelaukia mmm (19 ciklas)
03.15 moka123 laukia mmm (18 ciklas)
03.21 _mimozza_ laukia mmm (17 ciklas)
03.23 Dandelion fuzz nelaukia mmm (18 ciklas)
03.28 Serena.. nelaukia mmm (5 ciklas)
03.29 Juste Havva nelaukia mmm (13 ciklas)
Atsakyti

Sveikos, pradėjau planuoti, labai noriu pastoti per 2020 metus. Matuojuosi BT, bet pagal tai keli kartai buvo nesėkmingi. :( Rekomendavo pagerti PREGNACARE CONCEPTION,bet paskaičiau kad ten vien chemija, kaip manote jūs? 

Atsakyti

Sveikutes!!! Pagaliau isdrisau prisijungti prie jusu!! Mes taip pat su vyru planuojam laukiam leliuku :) tik as is tu moteru kur negaliuuu!!! Esu bevale 😄😄 to ko nezinau ir man esant 27metu mergelei naujiena nestumo testas tai jau po myliuko 3 diena pasidariau idomumo delei.. Geda ir vaikiska zinau 🥴😄 o dabar laukiu kitos savaites ir suzinosim kaip mum cia gausis :) nieko nesitikiu nes zinau kad nevisiem lengva buna 😊

Atsakyti