Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos, nepykit, kad vis cia uzsuku.  :rolleyes: Kaip ir nebepriklauso cia buti. Jeigu nusibosiu - just let me know. :B

Sulaukusioms mmm po  :4u:  Mimoza, kaip tu jautiesi?

As siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo, viskas puikiai. Paauge, mazesnis vejasi didesni, abidvi sirdutes plaka, pati maciau.  :wub: Dabar ramiai galima laukti sekancio vizito.  :)

Būk čia, niekur nepabėk. Norim žinoti kaip auga tavo mažyliai. Labai būtų liuks jei porytė būtų apsigyvenus pas tave pilvuke  :wub: Labai džiaugiuosi kad viskas gerai ir abi jau širdelės plaka  :wub: 

Aš jau geriau šiandien jaučiuosi, nebe taip stipriai skauda. Šią savaitę sportą praleisiu, bet pirmadienį vėl startuosiu  :)​ 

Atsakyti

Būk čia, niekur nepabėk. Norim žinoti kaip auga tavo mažyliai. Labai būtų liuks jei porytė būtų apsigyvenus pas tave pilvuke  :wub: Labai džiaugiuosi kad viskas gerai ir abi jau širdelės plaka  :wub:

Aš jau geriau šiandien jaučiuosi, nebe taip stipriai skauda. Šią savaitę sportą praleisiu, bet pirmadienį vėl startuosiu  :) 

Nu tu saunuole su sportu. :) Kada vyras grizta? Ar stimuliuosites vel?

Zinokit as ant tiek dziaugiuosi del dvynuku, kad net nebuvo kada pagalvoti apie lytis. Ir taip keista, nes va vienintele drauge, kuri jau zino irgi kazkada apie lytis pradejo kalbet, o as net nezinojau ka atsakyt. Visiskai tuscia galvoj del to. Jau man taip nesvarbu kas. Svarbu butu kazkas. Ir butu sveiki. Ilgiau planuojancios turbut supras mane. :D 

Bet siaip, va dabar jeigu pagalvoti, as neisivaizduoju saves kaip berniuko/u mamos. Drauge aisku sake, kad irgi taip galvojo, o va turi sunu. Jeigu abi mergaites - valio. Man patinka mergaites augint. :D Tik apie vyra pagalvoju, jam su 4 moterim ir dar kalyte namuose... 😆 

Nu va prisvaigau cia. :D Bus matyt.  :wub: 

Atsakyti

Airisė, vyras negrįš, aš skrisiu pas jį Velykų zaikučio gaudyti  :wub:  Taip stimuliuosiuos, balandžio 1 d. turėsiu jau echoskopą pažiūrėti derliaus  :) Bet kažkaip nieko nesitikiu ir šį sykį. Beto užsiregistravau nosies operacijai gegužės 8 d. Džiaugčiausi jei dėl  :nestuke reiktų atšaukti operaciją  :D 

Atsakyti

Airisė, vyras negrįš, aš skrisiu pas jį Velykų zaikučio gaudyti  :wub:  Taip stimuliuosiuos, balandžio 1 d. turėsiu jau echoskopą pažiūrėti derliaus  :) Bet kažkaip nieko nesitikiu ir šį sykį. Beto užsiregistravau nosies operacijai gegužės 8 d. Džiaugčiausi jei dėl  :nestuke reiktų atšaukti operaciją  :D

Oj kaip linkiu, kad taip ir butu!  :wub:

Atsakyti

Sveikos, merginos :) 

Kepiau blynus, jau prisivalgėm, tai užgavėnės užskaitytos  :D 

Pas mus nieko naujo, poryt jau skrendam atostogų, tai šiandien ir ryt abu darbais apsivertę, reik viską pasidaryt, nes nebūsim 20dienų.. Nu laukiam beprotiškai  :yahoo:

Nežinau kaip jums, bet mums po beveik metų planavimo, buvo suprastėję reikalai lovoj, kai Nd pagal grafiką, kažkaip dingo malonumas. Tai džiaugiuosi, kad antras mėnuo, kai sužinojom, kad natūraliai neišeis, nebegaudom ov ir vėl pradėjom mėgautis nd. Keistai skamba kažkaip, bet kam daugiau pasipasakosiu  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos, merginos :)  Kepiau blynus, jau prisivalgėm, tai užgavėnės užskaitytos  :D  Pas mus nieko naujo, poryt jau skrendam atostogų, tai šiandien ir ryt abu darbais apsivertę, reik viską pasidaryt, nes nebūsim 20dienų.. Nu laukiam beprotiškai  :yahoo: Nežinau kaip jums, bet mums po beveik metų planavimo, buvo suprastėję reikalai lovoj, kai Nd pagal grafiką, kažkaip dingo malonumas. Tai džiaugiuosi, kad antras mėnuo, kai sužinojom, kad natūraliai neišeis, nebegaudom ov ir vėl pradėjom mėgautis nd. Keistai skamba kažkaip, bet kam daugiau pasipasakosiu  :unsure: 

Zinok ir mums taip buvo. Kai jau buvo nuspresta del ivf - lovos reikalai zenkliai pagerejo. :) 

Geru atostogu! Pailsekit! Primink - kur jus varot? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 25 vasario 2020 - 20:19

Zinok ir mums taip buvo. Kai jau buvo nuspresta del ivf - lovos reikalai zenkliai pagerejo. :)

Geru atostogu! Pailsekit! Primink - kur jus varot? :)

Į Tailandą  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mes irgi kepėm blynus. Šiandien ryte dar soti buvau, net pusryčių galima sakyt nevalgiau.

Airise, smagu, kad čia užsuki. Labai gera girdėt geras naujienas, tas labai palaiko. O ir kompanija smagi :).

goodmorning, suprantu jus. Kai planuoji tikriausiai taip dažnam nutinka, kad malonumo nebelieka.  Tada tik dirbi tuo klausimu ir atsiranda "reikia".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 26 vasario 2020 - 11:07

Na mielosios, kam OV? Kas NT žada darytis? :) 

Atsakyti

Na mielosios, kam OV? Kas NT žada darytis? :) 

Atsakyti

Į Tailandą  :rolleyes:​ 

A... Kaip faina  :wub: Gero poilsio ir puikių įspūdžių  :ax: 

Nusipirkau lengvesnius svarelius (1 kg), nes su savo po 2 kg negaliu tiesių rankų pakelti į viršų  :oh: Skystos mano rankelės pasirodo  :lol: tai dalį pratimų darysiu su 2 kg, kitą dalį su 1 kg. :ax: Bandysiu penktadienį jau pajudėti  :showoff:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos, man liko dvi dienos iki mmm. kolkas jokių susirgimo požymių nejauciu. ir noras kazkoks pakiles labai.... :wub:  :hmm:  įdomu... šiandien vėl keliauju pas ginę.... jau iš to neturėjimo ką veikti, tapau tupperware konsultante. jei kam reikia, prašome kreiptis  :D  :D  :D​  

Atsakyti