Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos merginos  :) 

Pas mane liūdesys  :unsure:  nugarą šeštadienį pasitempiau tai vis dar skauda, vis dar riboti staigūs judesiai, o šiandien atsikėliau su kaklu susuktu  :oh: Tai mano sportas sustojo  :cry2: O kas durniausia nugarą timptelėjau klodama lovą  :frusty: 

Airisė, o kai šiandien jautiesi?

Pitika, tavo tth labai žemas, o pas endo nebuvai?

Atsakyti

Pas mane liūdesys  :unsure:  nugarą šeštadienį pasitempiau tai vis dar skauda, vis dar riboti staigūs judesiai, o šiandien atsikėliau su kaklu susuktu  :oh: Tai mano sportas sustojo  :cry2: O kas durniausia nugarą timptelėjau klodama lovą  :frusty:

Klodama lova? Vajezau, kaip tu taip sugebejai??? Sveik! :)

As gerai. Nebebuvo daugiau kraujo. Gydytoja po pietu dirba - skambinsiu jai. Del viso pikto.

Atsakyti

Kad nieko gydytoja del to nebuvo minejusi tai as ir nekreipiau demesio, galvojau svarbiausia ne per didelis :(

Atsakyti

Klodama lova? Vajezau, kaip tu taip sugebejai??? Sveik! :)

As gerai. Nebebuvo daugiau kraujo. Gydytoja po pietu dirba - skambinsiu jai. Del viso pikto.

Anklodę norėjau išpurtyti ir užtiesti ant lovos, darydama mostą pajaučiau stiprų dūrį ties mentim  :unsure: 

O tai šaunu, kad daugiau nebekraujavo. Gal tikrai užkabinai dėdamasi prg. 

Atsakyti

Pasiskambinau gydytojai - tai ryt vaziuoju i pasimatyma. Sake apziures, kad butu ramiau.

Atsakyti

Anklodę norėjau išpurtyti ir užtiesti ant lovos, darydama mostą pajaučiau stiprų dūrį ties mentim  :unsure:

Na ir nepasisekė  :unsure: Na tai dabar jau tik ilsėtis  :) Sportas palauks  :)​ 

Atsakyti

Merginos, parekomenduokite kokį neblogą veido kremuką, kad būtų gerai drėkinantis odą ir be tų mineral oil ir kokios geresnės sudėties  :) Turiu rankų darbo kremą, bet tik dabar pamačiau, jog parašyta, kad nėštuno metu nerekomenduojama, turbūt dėl to, kad ten daug aliejų  :hmm:  Tas pats ir su mano aliejine plaukų kauke, irgi parašyta, kad nenaudoti nėštumo metu... Teks atiduoti kam nors  :hmm:

Sveika, aš rekomenduoju tiktai amway produkciją, 100proc tikiu, kad ten viskas natūralu. Na kaina irgi nemaža.... :unsure:​ 

Atsakyti

Kad nieko gydytoja del to nebuvo minejusi tai as ir nekreipiau demesio, galvojau svarbiausia ne per didelis :(

Ar klausei daktarės dėl tth? 

Na ir nepasisekė  :unsure: Na tai dabar jau tik ilsėtis  :) Sportas palauks  :)​ 

Kelias dienas pailsėsiu nuo sporto namie  :) 

Atsakyti

Pasidariau testa, tai neigiamas, beliko sulaukt mmm...

Atsakyti

Pasidariau testa, tai neigiamas, beliko sulaukt mmm...

:4u: 

Gal dar anksti, ne visoms prieš mmm parodo.

Ar kepėt šiandien blynus? Aš kepiau mielinius, sau su razinom, o dukrytei be jų nes nemėgsta  :D 

Mano mmm žiauriai nesąmoningos, visą laiką rudai tepliojo, tik gleivinės nemažai pasišalino. Matyt kad netikros mmm, todėl ir tokia spalva. :hmm: Kai nervina, kai neturiu normalaus ir natūralaus ciklo  :frusty:​  

Atsakyti

Sakiau pirksiu ov testus kita cikla, bandysiu su jais pagauti O :)

Mimozza 10 miu testa dariaus tai manau butu jau bent vaiduokli rode :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serena..: 25 vasario 2020 - 11:04

Merginos, nepykit, kad vis cia uzsuku.  :rolleyes: Kaip ir nebepriklauso cia buti. Jeigu nusibosiu - just let me know. :B 

Sulaukusioms mmm po  :4u:  Mimoza, kaip tu jautiesi?

As siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo, viskas puikiai. Paauge, mazesnis vejasi didesni, abidvi sirdutes plaka, pati maciau.  :wub: Dabar ramiai galima laukti sekancio vizito.  :) 

Atsakyti