Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Norint pastoti tth turi buti iki 2,5.

Garbanelele, oh zinau kaip jauciates. Mes lygiai ta pati praejom. :) Ir dakniso aplinkiniu klausimai dukrai (!), ar nenori brolio/seses? O dar geriau budavo kai skeldavo - tai prasyk tevu! Nu pize kaze, kaip taip galima pasakyt???

Atsakyti

Merginos, TTH kai pastoji, juk kiekvienas trimestras turi savas normas. Ir pirmajame trimestre turi buti iki 2.5. Bet  ne pries pastojant🤔 ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 21 vasario 2020 - 22:09

Merginos, TTH kai pastoji, juk kiekvienas trimestras turi savas normas. Ir pirmajame trimestre turi buti iki 2.5. Bet  ne pries pastojant🤔 ? 

Man ginė sakė apie 2 turėtų būti, mano TTH yra 1,52 šiuo metu, tai nesakė kad per žemas. :hmm:​ Nieko irgi nesakė kai buvo 1,22. 

Atsakyti

Planuojant nestuma tth turi buti iki 2,5.

Mimoza, mano tth paskutiniu metu buvo apie 1. Tai viskas cia tvarkoj. Tavo tikrai ne per mazas. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 22 vasario 2020 - 18:09

Mano tth 0.778 del to ir uzklausiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serena..: 22 vasario 2020 - 21:26

O gal merginos žinot, ar tth kiek iš turi įtakos vyrų vaisingumui? 

Atsakyti

Sveikos mergaites.

Siandien turejau isgascio. Nuejus i tualeta pamaciau, kad kraujuoju. Nebuvo rudas, bet nebuvo ir ryskiai raudonas. Jo buvo nedaug, bet ir tikrai nepatepliojo, o normaliai pavarvejo. Apsitvarkiau, atsiguliau, ziurejau visa diena kaip bus, nes jau buvau pasiruosus lekti i priemima, bet daugiau kraujo nepasirode. Ryte, pries tai, dejausi progesterona ir kazkaip sunkiai man dejosi. Galvoju gal busiu kazka ten uzkabinus, kad pakraujavo. Ir dar kai tas kraujas skystinamas...

Tai va nuo ryto iki siol nieko nebebuvo, bet rytoj paskambinsiu gydytojai pasitarti del viso pikto.

goodmorning, no idea, niekad net nebuvau pagalvojus apie vyro skydliaukes veikla. :hmm: 

Atsakyti

Airise, manau, kad gal kažką užkliudei ir nieko rimto, bet lauksim ką gydytoją pasakys :) 

O šiaip merginos, kaip laikotės, kas naujo pas jus? 

Atsakyti

Sveikos mergaites.

Siandien turejau isgascio. Nuejus i tualeta pamaciau, kad kraujuoju. Nebuvo rudas, bet nebuvo ir ryskiai raudonas. Jo buvo nedaug, bet ir tikrai nepatepliojo, o normaliai pavarvejo. Apsitvarkiau, atsiguliau, ziurejau visa diena kaip bus, nes jau buvau pasiruosus lekti i priemima, bet daugiau kraujo nepasirode. Ryte, pries tai, dejausi progesterona ir kazkaip sunkiai man dejosi. Galvoju gal busiu kazka ten uzkabinus, kad pakraujavo. Ir dar kai tas kraujas skystinamas...

Tai va nuo ryto iki siol nieko nebebuvo, bet rytoj paskambinsiu gydytojai pasitarti del viso pikto.

goodmorning, no idea, niekad net nebuvau pagalvojus apie vyro skydliaukes veikla. :hmm:

Geras ženklas, tai, kad daugiau kraujavimo nėra  :)  Gali būti, kad gimdai plečiantis truputį pakraujavo, visgi dvynukai  :hmm:  O gydytojai tai būtinai reikia pasiskambinti, ir pačiai bus ramiau  :4u:​ 

Atsakyti

Merginos, parekomenduokite kokį neblogą veido kremuką, kad būtų gerai drėkinantis odą ir be tų mineral oil ir kokios geresnės sudėties  :) Turiu rankų darbo kremą, bet tik dabar pamačiau, jog parašyta, kad nėštuno metu nerekomenduojama, turbūt dėl to, kad ten daug aliejų  :hmm:  Tas pats ir su mano aliejine plaukų kauke, irgi parašyta, kad nenaudoti nėštumo metu... Teks atiduoti kam nors  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 vasario 2020 - 23:28

Planuojant nestuma tth turi buti iki 2,5.

Mimoza, mano tth paskutiniu metu buvo apie 1. Tai viskas cia tvarkoj. Tavo tikrai ne per mazas. :)

Pas mane TTH 0,39 o zemutine riba yra 0,35 tai vat ir galvoju ar cia nieko tokio  :unsure:

Sveikos mergaites.

O kodel kraujas skystinamas?

As siandien keliauju pas gydytoja po jos "trumpu" atostogu, ziuresim ar vel negrysiu koki pora menesiu atgal...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 24 vasario 2020 - 08:56
Kraujas skystinamas, kad nesusidarytu trombu, nes progesteronas ji tirstina. Ir siaip skystesnis kraujas geriau cirkuliuoja, kas kazkiek padidina ivf sekme.
Atsakyti