Mergaites del to TTH - tai jei jis zemas tai irgi gali buti beda?
Hal, dziaugiuosi, kad atradai ramybe. Jeigu kada apaigalvosi - visada cia busi laukiama. ❤ Didziausios tau sekmes!
Na as kiek suprnatu geriau zemesnis nei perdidelis
- Trupinėlis (7 ciklas)
- ~Emi~ (3 ciklas)
- *Niloticus* (7 ciklas)
- Airisė (95 ciklas)
- Kisulita (2 ciklas)
Tikiuosi daugiau nei viena nepabėgsit, liūdna būtų. Leidžiu tik pas nėštukes iškeliaut . Kažkaip visos fainos merginos, tai pabendraut yra su kuo, pasidalint rūpestėliais ir džiaugsmais.
Sėdžiu ir galvoju šiandien, kad visgi laukiu stimuliacijos, gal ir visai net nebijau. Atrodo daug iššūkių esu įveikus, tai čia tik dar vienas. Oi kaip laukiu, negaliu
Tikiuosi daugiau nei viena nepabėgsit, liūdna būtų. Leidžiu tik pas nėštukes iškeliaut . Kažkaip visos fainos merginos, tai pabendraut yra su kuo, pasidalint rūpestėliais ir džiaugsmais.
Sėdžiu ir galvoju šiandien, kad visgi laukiu stimuliacijos, gal ir visai net nebijau. Atrodo daug iššūkių esu įveikus, tai čia tik dar vienas. Oi kaip laukiu, negaliu
Nėra ko jos bijoti, na jei adatoms baimės nėra Mes būsim visą kelią su tavimi ir palaikysime
Kad ir būtų adatų baimė tai visiškas niekis palyginus su būsima laime
Kad ir būtų adatų baimė tai visiškas niekis palyginus su būsima laime
Teisingai pasakyta
Man siandien labai skauda kaire kiauside... nezinau ka daryt... kas cia galetu but?
Adatų baimė yra, bet stengiuos nusiteikt, kad įveiksiu, ir kaip sakot, būsima laimė didesnė . Dukra po ilgo laiko vėl užklausė, o kodėl aš ne nėščia, kad ji norėtų brolio, bet geriau sesės, nes auklėt lengviau . Kažkada pametinukų norėjom, paskui iki 5 gimtadienio, paskui iki 7 sese padaryt, galiausiai 9 bus ir vis neaišku. O kai pagalvoju, visad sakydavau, kad tokio didelio skirtumo tarp vaikų nenoriu ir nebus. Kažkaip ne taip gaunasi
Tth yra skydliaukes hormonas. Ir per didelis, ir per mazas - blogai. Sukelia ivairius sutrikimus organizme. Jei jis normoje, nesvarbu ar bus 0.7, ar 2.2 (cia kaip pvz skaiciai), itakos pastojimui netures. Norma jei gerai pamenu yra nuo 0.4 iki 4. Pati tu bedu turesjus, tai pamaciau klausima, trumpai isiterpiu i jusu pomalbius sekmes toliau visoms gaudancioms gandrus ❤️