Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Moka, o kada dabar lauksi ar nelauksi mmm? 

Mano ciklas sugrybavo, tai sunku pasakyti 😄 Tarkim 03.15. MB grįžta 03.09, reiškia ir tą ciklą būsim pražiopsoję, vadinasi laukiu mmm 😃

Atsakyti

Gal zinote kiek turi buti tth hormono norint pastoti? Mano yta 0.776, skaiciau kad turi buti bemt vienas🤔 ryt einu pas endokrinologa ..

Galiu pasidziaugti, kad onkocitologinis tepinelis neigiamas, tad ramiai galiu gyventi toliau :)

Atsakyti
Serena, tuos pačius tyrimus darom 😁
Atsakyti

Gal zinote kiek turi buti tth hormono norint pastoti? Mano yta 0.776, skaiciau kad turi buti bemt vienas🤔 ryt einu pas endokrinologa ..

Galiu pasidziaugti, kad onkocitologinis tepinelis neigiamas, tad ramiai galiu gyventi toliau :)

Galeciau tau savo prideti :D Zinau kad iki 2,5 turi but, o kiek per mazai tai ir nezinau, nes pas mane jis visada per didelis. :D 

Atsakyti

sveikos panos, nieko neskaiciau tad naujienu nezinau :)

ateinu tik pasakyti , kad pasitraukiu is planiuku su visam. nulekiau pas gine praita savaite ir pasiemiau kt. moraliskai nebegaliu, man tiesiog per sunku pasidare.. atrodo nebera normalaus gyvenimo ir psichologiskai gerokia per sunku. zodziu as out :) ir nusprendus tokia ramuma apeme.. atrodo viskas net nusvito.. nezinau matyt vistik sitiek laiko paveike mane pakankamai stipriai.

linkiu visom stiprybes, ir zinoma sulaukti tu II kuo greiciau! mua mergaites  :wub:  ir didziausios jums sekmes  :wub: 

Atsakyti

ha, kas čia per naujienos??? Svarbiausia , kad jautiesi nurimus. Sėkmės tau  :4u:​ . Tikiuosi, kad dar čia grįši kada nors :)

Atsakyti

ir man parėjo šiandien mmm.. tai dabar nelaukiu kovo 23d..

Atsakyti

O kuo galvute itakoja kapoms? Kad jos ten beveik net nesijaucia

Kapos gali neužsidėti, jeigu bus per daug išlindusi ta galvutė iš dantenų, nes jos pagamintos taip, kad prisiglaudžia labai prie dantų ir dantenų, kad dantys nejudėtų  :)​ 

Atsakyti

Mano buvo apie 1,3 berods  :hmm:  Tai man sakė, kad labai geras  :)​ 

Atsakyti

ateinu tik pasakyti , kad pasitraukiu is planiuku su visam. nulekiau pas gine praita savaite ir pasiemiau kt. moraliskai nebegaliu, man tiesiog per sunku pasidare.. atrodo nebera normalaus gyvenimo ir psichologiskai gerokia per sunku. zodziu as out :) ir nusprendus tokia ramuma apeme.. atrodo viskas net nusvito.. nezinau matyt vistik sitiek laiko paveike mane pakankamai stipriai.

linkiu visom stiprybes, ir zinoma sulaukti tu II kuo greiciau! mua mergaites  :wub:  ir didziausios jums sekmes  :wub:

Liūdna girdėti tokias naujienas  :unsure: Bet svarbiausia, kad tau gerai būtų  :) Tikiu, kad išvargino planavimai  :)​ 

Atsakyti

Džiaugiuosi, kad atradai ramybę  :4u:  Kai tik norėsis užklysk pasilabint, pasiilgsim tavęs  :ax: Bučkis tau ir didžiausios sėkmės  :wub:​ 

Atsakyti

Kaip gera girdėti, kad atradai ramybę, viskas labai suprantama, visada esi laukiama sugrįžti ar planuoti ar pabendrauti, ar kažkuo pasidžiaugti, paliudėti ❤️

Atsakyti