Kisulita, o nenori kito testuko nusipirkt ir pasidaryt? As siandien apziuroj buvau. Auga derlius, bet leciau negu turetu, tai gavau padidinta vaistu doze ir dar papildomai vaistu, kad nesprogtu folikulai anksciau laiko. Jau prie anu buvau pripratus, ismokau susileist, dabar situ youtube ziuriu kaip leistis reikia. Busiu profe po viso sito. Ketvirtadieni vel vizitas. Neramu, kad jie taip letai auga, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Vienoj kiausidej sake apie 14, kitoj apie 10.
Linkiu gero derliaus 😁 Aš čia istorijų dar nežinau, bet gal galite trumpai pasidalinti kodėl jums buvo paskirti vaistai, nevyko ovuliacija, nebrandino kiaušinėlių? 😊
Kito testo nepavyks nusipirkti, gyvenu Vilniaus pakrašty, artimiausia parduotuvė gan tolokai, su vaiku vežimėlyje toli kapanotis reiks. Arba reiktų laukti vyro po darbo, (jis dar neįsigijo automobilio, tai ima mano), tada reiktų jam palikti vaiką ir pačiai važiuoti, bet kai jis vėlai grįžta, tai ir vaiką guldyti laikas būna, per daug vargo, nebent savaitgalį nulėksiu, jeigu nepasirodys mm 🙈