Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, merginos. Oi kiek gerų žinučių prisikaupę  :rolleyes:  Sveikinu Airise, Emi, Niloticus su pirmais pasimatymais  :wub:  Bet tikrai skaitant sypsena kyla, nerealu  :wub:  O aš šiandien sulaukiau mmm, vėl per anksti, 24 d tik  :huh2: Visoms kam reikia po  :4u:​ 

Jei trečią ciklą iš eilės bus 24 d. gal pas ginę nukeliauk. Kažin pirma ar antra ciklo pusė trumpesnė pas tave :hmm:​ . Nes jei po ov trumpa, tai bral gali nespėti implantuotis 

Atsakyti

Jei trečią ciklą iš eilės bus 24 d. gal pas ginę nukeliauk. Kažin pirma ar antra ciklo pusė trumpesnė pas tave :hmm:​ . Nes jei po ov trumpa, tai bral gali nespėti implantuotis 
Aha, ačiū, kaip tik dabar ir turiu jai skambinti kai prasidės, kažką nori pažiūrėti. Gal ir su OV testais pavyktų susiorientuoti, kaip manai? Įtariu kad antra pusė trumpesnė, bent jau pagal OV pojūčius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 19 vasario 2020 - 20:57

Gali pamėginti ov testus, jei yra galimybė tai bandyk matuotis rytais bazinę temperatūrą. Tokd derinukas būtų informatyvesnis nei vien ov testai. Gal ginė nori pasikviesti echoskopui.

Hal, kur tu prapuolus?  :unsure: Ar viskas gerai?

Atsakyti

Kisulita, tu ne viena su herpesu 🙄šiandien blyn atsirado po apatine lūpa. :mad2: Pirmą kartą taip, kad ant odos, o ne ant lūpos. Tai šakės kaip baisiai atrodau dabar 😒 nes dydis kaip dviejų centų monetos  :sad:​ 

Sveika prisijungus prie klubo  :D Pas mane jau irgi toks nemažas išplito po nosim, kad vaizdas ne koks, o kai užsitrauks šašas, atrodys, kad snarglys prilipęs  :lol:  :oh:  Bet pikčiausia, kai užsimiršusi pasikasau, tai koks jausmas  :unsure:​ 

Atsakyti

Gali pamėginti ov testus, jei yra galimybė tai bandyk matuotis rytais bazinę temperatūrą. Tokd derinukas būtų informatyvesnis nei vien ov testai. Gal ginė nori pasikviesti echoskopui.
Echoskopija šiaip jau daryta, gimdos kaklelio vėžio tyrimą darys ir dar kažką berods, nebesupratau  :huh2:  Nes ir pas endikrinologą nusiuntė, tai dabar truputį pasimetus tarp tyrimų esu :hmm:  :blink:  :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 19 vasario 2020 - 22:13

O aš šiandien gavau priminimą, kad atėjo jau laikas sukti gijimo galvutę ant mano danties implanto  :blink:  Taip seniai man tą implantą dėjo, kad visai pamiršau apie jį  :oh: Ir va, laikas atėjo jau tęsti procedūras  :D Gal kuri turite danties implantą, ar reikės leisti vaistus per kitas procedūras, reikės antibiotikų? Reik susisiekti su gydytoju, matyt geriau būtų atidėti iki antro trimestro  :hmm: Blyn, per pirmą nėštumą buvau su breketais, galvojau dabar galėsiu pasimėgauti nėštumu be dantų reikalų ir bac, vėl dantys  :frusty:  Na ką padarysi, reikia pabaigti tvarkytis  :) 

Atsakyti

O aš šiandien gavau priminimą, kad atėjo jau laikas sukti gijimo galvutę ant mano danties implanto  :blink:  Taip seniai man tą implantą dėjo, kad visai pamiršau apie jį  :oh: Ir va, laikas atėjo jau tęsti procedūras  :D Gal kuri turite danties implantą, ar reikės leisti vaistus per kitas procedūras, reikės antibiotikų? Reik susisiekti su gydytoju, matyt geriau būtų atidėti iki antro trimestro  :hmm: Blyn, per pirmą nėštumą buvau su breketais, galvojau dabar galėsiu pasimėgauti nėštumu be dantų reikalų ir bac, vėl dantys  :frusty:  Na ką padarysi, reikia pabaigti tvarkytis  :)

As turiu implanta. Bet man gijimo galvute uzdejo tik ji istate. Siaip dabar reiktu jau karunele darytis. Bet del IVF neradau laiko nueiti. Reiktu ir man pasiskambint turbut  :hmm: 

Atsakyti

Man isuko galvute ir gal uz geros savaites uzdejo dantuka. Antibiotikus buvo israse, nes kai suka galvute kiek ipjauna, bet man ju nereikejo tai ir negeriau.

Atsakyti

As turiu implanta. Bet man gijimo galvute uzdejo tik ji istate. Siaip dabar reiktu jau karunele darytis. Bet del IVF neradau laiko nueiti. Reiktu ir man pasiskambint turbut  :hmm:

Galėjo ir man iš kart prisukti, nes man įdėjo implantą ir paleido, sakė po 3 mėn. ateiti gijimo galvutės, o dar po kelių savaičių dės patį dantuką  :hmm: Tai 3 mėn. bus kovo pradžioje, tai matyt reikės perkelti į kokią gegužę  :hmm: 

Kaip tau gerai, kad liko tik karūnėlę dėtis, tai čia jau lengviausia dalis, nereikės vaistų  :) Man tai dar smagumas, kad po breketų su kapom naktį miegu, tai prisukus gijimo galvutę reikės ir kapas pergaminti, o po kelių savaičių uždėjus dantį vėl reikės kapas pergaminti  :oh:​ 

Atsakyti

Man isuko galvute ir gal uz geros savaites uzdejo dantuka. Antibiotikus buvo israse, nes kai suka galvute kiek ipjauna, bet man ju nereikejo tai ir negeriau.

Tikiuosi ir man nereikės antibiotikų 🙏🤞 :unsure:​ 

Atsakyti

Galėjo ir man iš kart prisukti, nes man įdėjo implantą ir paleido, sakė po 3 mėn. ateiti gijimo galvutės, o dar po kelių savaičių dės patį dantuką  :hmm: Tai 3 mėn. bus kovo pradžioje, tai matyt reikės perkelti į kokią gegužę  :hmm:

Kaip tau gerai, kad liko tik karūnėlę dėtis, tai čia jau lengviausia dalis, nereikės vaistų  :) Man tai dar smagumas, kad po breketų su kapom naktį miegu, tai prisukus gijimo galvutę reikės ir kapas pergaminti, o po kelių savaičių uždėjus dantį vėl reikės kapas pergaminti  :oh:​ 

O kuo galvute itakoja kapoms? Kad jos ten beveik net nesijaucia

Atsakyti

Dandelion fuzz, kaikaip tu?  :ax: 

Moka, o kada dabar lauksi ar nelauksi mmm? 

Man šiandien pramušė mmm.  :)  Liko dar vienų sulaukti ir jau sekančių balandį vėl nelauksiu  :ax: 

Šiandien pasportavau už vakar, nes vakar taip skaudėjo pėdą, negalėjau net kojos priminti  :oh: Tai šiandien jau nebeskauda  :ax:​ 

Atsakyti