Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Tai, kad ji pasakė, cituoju "esu kategoriškai prieš ir visom sakau, kad nepritariu"  :oh: 

Oho, maniske kai pirmo laukiaus tai kaip tik sake jei neilgas skrydis tai nieko baisaus, jei nera jokiu komplikaciju... O atidet skrydzio neiseina? Gal tada vadovaukis savo motiniska nuojauta...

Atsakyti

Oho, maniske kai pirmo laukiaus tai kaip tik sake jei neilgas skrydis tai nieko baisaus, jei nera jokiu komplikaciju... O atidet skrydzio neiseina? Gal tada vadovaukis savo motiniska nuojauta...

Ne neišeina, ji pagrinde minėjo infekcijų grėsmę, nuovargį. 

Atsakyti

Ne neišeina, ji pagrinde minėjo infekcijų grėsmę, nuovargį. 

O ar skrydis ilgas?

Atsakyti

O ar skrydis ilgas?
5 val, tarp jų persėdimas, 2 ir 3 gaunasi, tai sakyčiau normaliai, ne transatlantinis 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 18 vasario 2020 - 09:44

5 val, tarp jų persėdimas, 2 ir 3 gaunasi, tai sakyčiau normaliai, ne transatlantinis 

Viskas priklauso manau nuo tavo busenos, nesinervuok, nepervark, gerai pailsek pries skrydi ir viskas bus gerai ;) 

Atsakyti

O kodel negalima arbatmedziu? Siaip geriau isvis kuo maziau lysti ir tegul pats susitvarko, tik nelabai malonu zinoma. 

Nežinau, internete rašo, kad arbatmedžiu ir rozmarinų aliejų nereikėtų naudoti nėštumo metu  :hmm: Tai susilaikysiu... Užsiklijavau compeed pleistrą, naudos iš jo nedaug, bet ką čia padarysi... Prieš kelias dienas tepiau tepaliuku, kai dar nebuvo, kad neišlįstų ir vis tiek bjaurybė išlindo  :mad2: 

Atsakyti

Labas rytas

Ai vakar tiesiog viskas susidėjo į vieną. O labiausiai pribloškė kai viena moteriškė leptelėjo, kad nereikėjo prisidaryti vaikų, jei niekur nespėju :blink: 

Niloticus, sveikinu su pasimatymu  :wub: 

Atsakyti

Geriaisias vaistas, nepysti :) jei tempia si si vainu patepti ir tiek :) man buvo neperseniausiai, tai nieko nedariai, praejo per savaite :)

Tai panašu, kad ir teks leisti gyti pačiam  :( Nes kai išlindo, tai kremai jau nelabai veiks... Nervina mane tas herpesas, tik susergu kuo ir jau žinau, kad po savaitės jau išlys ir šitas gėris  :frusty:​ 

Atsakyti

Sveikos 😉 

Vakar buvau pasimatyme  :wub: širdelė plaka, pagal mm turėtų būti 6+5, pagal echo 6+0. Pasirodo mano gimda reversinė, netnet nežinojau  :hmm: už dviejų savaičių mūsų laukia kelionė lėktuvu, žiauriai neramu man... 😔 Bijau didelio radiacinio fono lėktuve... 

Sveikinimai su pirmuoju pasimatymu  :wub:  :4u:  

Atsakyti

Labas rytas

Ai vakar tiesiog viskas susidėjo į vieną. O labiausiai pribloškė kai viena moteriškė leptelėjo, kad nereikėjo prisidaryti vaikų, jei niekur nespėju :blink:

Tokioms moterytėms tai reikia gražiai pasakyti, kad nekištų nosies į ne savo reikalus ir susilaikytų nuo komentarų, kur jų neprašo  :huh2: O tai kalba nesąmones, kad tik įgelti ir įžeisti, bjaurios tokios...

Atsakyti

Tokioms moterytėms tai reikia gražiai pasakyti, kad nekištų nosies į ne savo reikalus ir susilaikytų nuo komentarų, kur jų neprašo  :huh2: O tai kalba nesąmones, kad tik įgelti ir įžeisti, bjaurios tokios...

Matyt ir jai buvo sunki diena, nes kitaip sunku suvokti kad moteris galėtų taip sakyti. 

Dėl herpeso man super atradimas silicea lip herpes. Bet va rašo kad nėštumo metu reiktų pasitarti dėl naudojimo 🙄

Atsakyti

Niloticus, didžiausi sveikinimai! Koks jausmas būti  :nestuke?

O dėl skrydžio aš irgi pergyvenu, nes skrisiu iškart po pagalbinio, bet gydytoja atrašė, kad galiu skristi, tik ne tą pačią dieną. Tai tikiu, kad viskas bus gerai. Tavo mažylis jau bus beveik 3menesių, ar ne? O nuo 3,jau sako nėra tiek rizikos  :4u:​ 

Atsakyti