Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Man neseniai pratekamumą žiūrėjo rentgenu. Kadangi privačiai dariaus, tai jie siūlė tik su narkoze daryt. Užmigau, nieko nejutau, ir pažadino po viskam ;). Džiaugiuos, kad neteko jokio skausmelio kentėt. 

Likykis, Airise, tu stipri. Tai laikina :)

Atsakyti

Airise, labai laukiu žinių!  :angel2:​ 

Atsakyti

Pasportau šiandien  :yahoo: grįžom šiek tiek po 19 val. Tai 19.30 čiuožiau lašeką kratyti  :D Oj didžiuojuosi savimi  :ax: nes galvojau jau susutinksiu, žiauriai klaiki ir sunki diena šiandien buvo, blioviau net emocijoms paėmus viršų  :(  bet pasportavus ir nusiprausus kažkaip palengvėjo  :happy:​ 

Baltai pavydžiu ryžto ir valios  :D  Man tai nieko nepavyksta prisiversti padaryti pastaruoju metu, pradžiai reiktų namus apsikuopti po visų ligų 🙈🙈🙈

O kas nutiko, kas iššaukė tokias emocijas?  :(​ 

Atsakyti

Airise, labai laukiu naujienu  :P​ 

Atsakyti

Airise, labai laukiu naujienu  :P 

As irgi. :D Vajetau, net pilva suka nuo tu nervu.  :unsure:

Atsakyti

Airise, laukiam jau nuo ryto  :D  :4u:​ 

Atsakyti

O pas mane vėl bėdos  :oh: Kaip sakoma, bėda viena nevaikšto  :D Herpesas iššoko, galvojau numarinaiu su arbatmedžio aliejumi, tai pasirodo negalima nėštumo metu  :hmm:​ Gal žinote kas dar padėtų?

Atsakyti

O pas mane vėl bėdos  :oh: Kaip sakoma, bėda viena nevaikšto  :D Herpesas iššoko, galvojau numarinaiu su arbatmedžio aliejumi, tai pasirodo negalima nėštumo metu  :hmm:​ Gal žinote kas dar padėtų?

O kodel negalima arbatmedziu? Siaip geriau isvis kuo maziau lysti ir tegul pats susitvarko, tik nelabai malonu zinoma. 

Atsakyti

O kodel negalima arbatmedziu? Siaip geriau isvis kuo maziau lysti ir tegul pats susitvarko, tik nelabai malonu zinoma. 

Geriaisias vaistas, nepysti :) jei tempia si si vainu patepti ir tiek :) man buvo neperseniausiai, tai nieko nedariai, praejo per savaite :)

AAirise, laukiam ziniu :wub: 

Atsakyti

Sveikos 😉 

Vakar buvau pasimatyme  :wub: širdelė plaka, pagal mm turėtų būti 6+5, pagal echo 6+0. Pasirodo mano gimda reversinė, netnet nežinojau  :hmm: už dviejų savaičių mūsų laukia kelionė lėktuvu, žiauriai neramu man... 😔 Bijau didelio radiacinio fono lėktuve... 

Atsakyti

Sveikos 😉 

Vakar buvau pasimatyme  :wub: širdelė plaka, pagal mm turėtų būti 6+5, pagal echo 6+0. Pasirodo mano gimda reversinė, netnet nežinojau  :hmm: už dviejų savaičių mūsų laukia kelionė lėktuvu, žiauriai neramu man... 😔 Bijau didelio radiacinio fono lėktuve... 

kaip smagu ❤ As ir jau labai laukiu pirmo pasimatymo, jaudulys bebrotiskas :D 

Jei daktare leido tai nesinervuok, nervai gero neprideda ;) o plius sako lektuvu yra saugiau skristi nei vaziuot masina ilgiau nei 6 val. :) 

Atsakyti

kaip smagu ❤ As ir jau labai laukiu pirmo pasimatymo, jaudulys bebrotiskas :D

Jei daktare leido tai nesinervuok, nervai gero neprideda ;) o plius sako lektuvu yra saugiau skristi nei vaziuot masina ilgiau nei 6 val. :)

Tai, kad ji pasakė, cituoju "esu kategoriškai prieš ir visom sakau, kad nepritariu"  :oh:​ 

Atsakyti