Man neseniai pratekamumą žiūrėjo rentgenu. Kadangi privačiai dariaus, tai jie siūlė tik su narkoze daryt. Užmigau, nieko nejutau, ir pažadino po viskam ;). Džiaugiuos, kad neteko jokio skausmelio kentėt.
Likykis, Airise, tu stipri. Tai laikina
Pasportau šiandien grįžom šiek tiek po 19 val. Tai 19.30 čiuožiau lašeką kratyti Oj didžiuojuosi savimi nes galvojau jau susutinksiu, žiauriai klaiki ir sunki diena šiandien buvo, blioviau net emocijoms paėmus viršų bet pasportavus ir nusiprausus kažkaip palengvėjo
Baltai pavydžiu ryžto ir valios Man tai nieko nepavyksta prisiversti padaryti pastaruoju metu, pradžiai reiktų namus apsikuopti po visų ligų 🙈🙈🙈
O kas nutiko, kas iššaukė tokias emocijas?
O pas mane vėl bėdos Kaip sakoma, bėda viena nevaikšto Herpesas iššoko, galvojau numarinaiu su arbatmedžio aliejumi, tai pasirodo negalima nėštumo metu Gal žinote kas dar padėtų?
O kodel negalima arbatmedziu? Siaip geriau isvis kuo maziau lysti ir tegul pats susitvarko, tik nelabai malonu zinoma.
O kodel negalima arbatmedziu? Siaip geriau isvis kuo maziau lysti ir tegul pats susitvarko, tik nelabai malonu zinoma.
Geriaisias vaistas, nepysti jei tempia si si vainu patepti ir tiek man buvo neperseniausiai, tai nieko nedariai, praejo per savaite
AAirise, laukiam ziniu
Sveikos 😉
Vakar buvau pasimatyme širdelė plaka, pagal mm turėtų būti 6+5, pagal echo 6+0. Pasirodo mano gimda reversinė, netnet nežinojau už dviejų savaičių mūsų laukia kelionė lėktuvu, žiauriai neramu man... 😔 Bijau didelio radiacinio fono lėktuve...
kaip smagu ❤ As ir jau labai laukiu pirmo pasimatymo, jaudulys bebrotiskas
Jei daktare leido tai nesinervuok, nervai gero neprideda ;) o plius sako lektuvu yra saugiau skristi nei vaziuot masina ilgiau nei 6 val.
kaip smagu ❤ As ir jau labai laukiu pirmo pasimatymo, jaudulys bebrotiskas
Jei daktare leido tai nesinervuok, nervai gero neprideda ;) o plius sako lektuvu yra saugiau skristi nei vaziuot masina ilgiau nei 6 val.
Tai, kad ji pasakė, cituoju "esu kategoriškai prieš ir visom sakau, kad nepritariu"