Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O ne pratekamumo tyrimo metu gimdos nuotrauka padaro? :hmm:​ 

Ne ne. Būna tikrina pratekamumą su putom, daro gimdos nuotrauką prieš tai suleidžiant kontrastą, arba dar tikrina pratekamumą laparaskopijos metu, bet jos taip paprastai jaučiu nedaro.

Atsakyti

Ne ne. Būna tikrina pratekamumą su putom, daro gimdos nuotrauką prieš tai suleidžiant kontrastą, arba dar tikrina pratekamumą laparaskopijos metu, bet jos taip paprastai jaučiu nedaro.

Nes man dare pratekamuma, man ne su putom dare su skysciu kazkokiu ir padare nuotrauka nes ten tas pats rentgenas nu net atsidariau cd paziuret kas per vaizdas 

Atsakyti

Viskas bus puiku, pamatysi.  :)​ O kada pas ginę eisi?

Pas ginę 03.04, artimiausia diena buvo pas ginę, apie kurią geriausi atailiepimai iš visų ten esančių  :) Bet reikia siuntimo, tai dieną prieš išgavau vietą pas šeimos gydytoją, tai bandysiu susiveikti siuntimą  :D​ 

Atsakyti

Na as vat kaip tik apie Griciu labai mastau, tik kainos truputi gasdina, bet del sito dalyko galiu ir dirza pasiverzti  :rolleyes:​  tik Santarose labai dideles eiles tai reiks matyt bandyti i BAK

Dar lyg ir Žiobakas labai giriamas  :) Kiek pamenu iš ankščiau, tai planiukės dažnai jį girdavo  :) 

Atsakyti

Jo, pas Griciu papulti yra beveik neimanoma. Reikia lb lb ilgai laukti. As esu pas Amsiejiene. Man dar labai patiko Vaigauskaite. Ir zinau dar is atostogu kazkokia viena Griciaus mokine grizta, tai ja lb lb giria. Na o Gricius tai aisku kaip Dievas ten. :) Bet as nesiskundziu. Papuoliau labai greit, laukt nereikejo. Ir gydytoja esu patenkinta. 

Atsakyti

Nes man dare pratekamuma, man ne su putom dare su skysciu kazkokiu ir padare nuotrauka nes ten tas pats rentgenas nu net atsidariau cd paziuret kas per vaizdas 

Tai vašitą būdą man ir siūlo. Suleidžia prieš tai kontrastą, o tada rengeną padaro. O neskaudėjo kai darė? Nes paskaičiau kad skausminga kai kontrastą leidžia 

Atsakyti

Pasportau šiandien  :yahoo: grįžom šiek tiek po 19 val. Tai 19.30 čiuožiau lašeką kratyti  :D Oj didžiuojuosi savimi  :ax: nes galvojau jau susutinksiu, žiauriai klaiki ir sunki diena šiandien buvo, blioviau net emocijoms paėmus viršų  :(  bet pasportavus ir nusiprausus kažkaip palengvėjo  :happy:​ 

Atsakyti

Tai vašitą būdą man ir siūlo. Suleidžia prieš tai kontrastą, o tada rengeną padaro. O neskaudėjo kai darė? Nes paskaičiau kad skausminga kai kontrastą leidžia 

Man ten taip viska netiketai padare kad as be jokiu vaistu buvau, bet kazkaip nebuvo taip baisu kaip buvau nusiteikus, sakyciau jausmas kaip prie geru mmm ir tiek  :rolleyes:​  paskui kiek pakraujavo ir vienkartine doze antibiotiku gavau vat ir tiek.Tikrai nieko baisaus😉

Atsakyti

Pasportau šiandien  :yahoo: grįžom šiek tiek po 19 val. Tai 19.30 čiuožiau lašeką kratyti  :D Oj didžiuojuosi savimi  :ax: nes galvojau jau susutinksiu, žiauriai klaiki ir sunki diena šiandien buvo, blioviau net emocijoms paėmus viršų  :(  bet pasportavus ir nusiprausus kažkaip palengvėjo  :happy:​ 

Nu saunuole tikrai  :4u:  :4u:  :4u: net pavydu kad tiek valios ir ryzto.

Atsakyti

Man irgi toki dare. Zinokit galvojau pagimdysiu vietoj. Tikrai labai memalonu buvo. Atrodo svirkscia skysti, kai ten jau ner kur jo svirksti. Brrr net nupurte prisiminus.

Atsakyti

Nu saunuole, tikrai. :) O kas nutiko, kad verkei? Ar tiesiog viskas i kruva susidejo?

O as jau kokia trecia diena pradedu vakarais kazkoki bloguma jausti. Ne tai, kad pykina, bet lyg kazkas stovi gerklej, ir vakarienes nesinori. O kai pagalvoju apie maista tai kazkaip net nefainai pasidaro. Gal cia jau pareina "linksmybes"?  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu saunuole, tikrai. :) O kas nutiko, kad verkei? Ar tiesiog viskas i kruva susidejo?

O as jau kokia trecia diena pradedu vakarais kazkoki bloguma jausti. Ne tai, kad pykina, bet lyg kazkas stovi gerklej, ir vakarienes nesinori. O kai pagalvoju apie maista tai kazkaip net nefainai pasidaro. Gal cia jau pareina "linksmybes"?  :unsure: 

Manau, kad taip :) man panasiai prasidejo nuo gumulo gerkleje :) 

Sekmes tau ryt, labai lauksim dziugiu ziniu ❤

Atsakyti