Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Kisulita, o nenori kito testuko nusipirkt ir pasidaryt? :) As siandien apziuroj buvau. Auga derlius, bet leciau negu turetu, tai gavau padidinta vaistu doze ir dar papildomai vaistu, kad nesprogtu folikulai anksciau laiko. Jau prie anu buvau pripratus, ismokau susileist, dabar situ youtube ziuriu kaip leistis reikia. Busiu profe po viso sito. :D  Ketvirtadieni vel vizitas. Neramu, kad jie taip letai auga, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Vienoj kiausidej sake apie 14, kitoj apie 10.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 13 sausio 2020 - 14:09

Kisulita, o nenori kito testuko nusipirkt ir pasidaryt? :) As siandien apziuroj buvau. Auga derlius, bet leciau negu turetu, tai gavau padidinta vaistu doze ir dar papildomai vaistu, kad nesprogtu folikulai anksciau laiko. Jau prie anu buvau pripratus, ismokau susileist, dabar situ youtube ziuriu kaip leistis reikia. Busiu profe po viso sito. :D  Ketvirtadieni vel vizitas. Neramu, kad jie taip letai auga, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Vienoj kiausidej sake apie 14, kitoj apie 10.

Labai tikiuosi, kad užaugs tavo derliukas ir viskas pavyks puikiai  :)

Atsakyti

Sveikos merginos! Stai ir as  :rolleyes:   atostogavau 3 savaites, tai nebuvau net prisijungus prie kompo.. daren manuos remontus, vazinejom po parduotuves  :rolleyes:  

as rytoj/poryt laukiu mmm- taip kad nieko naujo mano fronte  :D  BET vasario- kovo menesi jau planuojam IVF  :wub:  

o dabar einu skaityt ka priraset  :D​ 

Labai smagu girdėti, kad tvarkotės namučius. Ar baigėte remontus jau? Linkiu kuo greičiau pdadėti IVF, o tau kompensuos ar reikės pilną kainą mokėti?

Maniškiai iš testai.eu, vaiduokliukas iš kart pasirodė kartu su testine ir toks gan gerai matomas, akių laužyt nereikėjo... Bet nepasitvirtino, šiandien turėjo būti paryškėjęs, bet neigiamas, o vakar net du dariausi, galvodama, kad pirmasis gal brokuotas ir abu su vaiduokliais, tai panašu, meta be reikalo vaiduoklius 🤷 Kaip ir nesitikėjau, kad pastojau, nes santykių buvo nedaug, o po to susirgom su mažyliu gripu, bet tas vaiduoklis suteikė vilties, o dabar taip apmaudu 🙄

Gaila, kad tie netikri vaiduokliai suteikia tuščių vilčių  :unsure:​ 

Atsakyti

Labai smagu girdėti, kad tvarkotės namučius. Ar baigėte remontus jau? Linkiu kuo greičiau pdadėti IVF, o tau kompensuos ar reikės pilną kainą mokėti?

suremontavom svetaine ir koridoriu  :)  dabar darysim pertrauka, o po to laukia miegamasis ir sveciu kambarys  :B  

Du IVF kompensuos. Uz trecia jau reikia moket.. bet tikiuosi to neprireiks  :wub:​  

Atsakyti

kaip tau Mimozza sekasi? Juda reikaliukai i prieki? 

Atsakyti

suremontavom svetaine ir koridoriu  :)  dabar darysim pertrauka, o po to laukia miegamasis ir sveciu kambarys  :B  

Du IVF kompensuos. Uz trecia jau reikia moket.. bet tikiuosi to neprireiks  :wub:​  

Oj tikiu, kad pavyks iš pirmo karto 😊 reikia jau retinti užsibuvusių čia per ilgai gretas ir perkelti visas prie sulaukisių II  :wub:​ 

Atsakyti

kaip tau Mimozza sekasi? Juda reikaliukai i prieki? 

Ai net nežinau kaip čia man sekasi  :oh:  Darė stimuliaciją, bet prastai augo nuteikė nieko nesitikėti. Bet ketvirtadienį baisiai skaudėjo kiaušides, negalėjau net eiti ir ND buvo labai skausmingi. Naktį stipriai dilgčiojo ir atrodė kad ten kas spraginėtų, o penktadienį atsikėlus lyg niekur nieko, dar ryte ND padarėm tai galima sakyti iš vis jokio skausmo nebebuvo. Tai taip ir likau nesusipratus kas čia buvo, gal visgi ovuliavau  :hmm: tai nuo sekmadienio dėl visa ko prg pradėjau gerti. Jei galimai įvyko ov penktadienį tai šiandien kaip ir 3 dpo būtų.

Atsakyti

Oj tikiu, kad pavyks iš pirmo karto 😊 reikia jau retinti užsibuvusių čia per ilgai gretas ir perkelti visas prie sulaukisių II  :wub:​ 

tikrai...kiek galima..  :D   prisimenu kai cia atejau- galvojau- nu max 3 menesiai  :oh:​  

Atsakyti

Ai net nežinau kaip čia man sekasi  :oh:  Darė stimuliaciją, bet prastai augo nuteikė nieko nesitikėti. Bet ketvirtadienį baisiai skaudėjo kiaušides, negalėjau net eiti ir ND buvo labai skausmingi. Naktį stipriai dilgčiojo ir atrodė kad ten kas spraginėtų, o penktadienį atsikėlus lyg niekur nieko, dar ryte ND padarėm tai galima sakyti iš vis jokio skausmo nebebuvo. Tai taip ir likau nesusipratus kas čia buvo, gal visgi ovuliavau  :hmm: tai nuo sekmadienio dėl visa ko prg pradėjau gerti. Jei galimai įvyko ov penktadienį tai šiandien kaip ir 3 dpo būtų.

tai gal ir vyko ov!  :rolleyes:   man si menesi per ov nakti taip sona dure, kad negalejau pajudet  :huh2:  niekad taip labai neskauda, nu bet si karta tai ziauriai. o ryte irgi lyk niekur nieko  :rolleyes:   tai labai linkiu tau kad pasisektu si menesi  :4u:​ 

Atsakyti

o mano mm atsivilko siandien. Kitu nelaukiu vasario 8.. 

Atsakyti

tai gal ir vyko ov!  :rolleyes:   man si menesi per ov nakti taip sona dure, kad negalejau pajudet  :huh2:  niekad taip labai neskauda, nu bet si karta tai ziauriai. o ryte irgi lyk niekur nieko  :rolleyes:   tai labai linkiu tau kad pasisektu si menesi  :4u:​ 

Jau greit paaiškės, kitą trečiadienį darysiuos nt, bet daug vilčių nededu tačiau giliai giliai širdyje maža viltis vistiek rusena kad gal pagaliau ir man laimė nusišypsos  :ax: Nes jei nepavyks tai planavimas sustoja iki kovo pabaigos  :oh: 

o mano mm atsivilko siandien. Kitu nelaukiu vasario 8.. 

Linkiu kuo greičiau pradėti IVF  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Trupineli - SVEIKINIMAI  :wub:  :nestuke 

Kisulita - tai gal neuzsibusi? :) Sveika prisijungusi  :rolleyes: 

Atsakyti