Papildyta:
Reikia i faktus ziuret, ne zodzius.
oj, atsargiai su tokiais postringavimais. Dar issiaiskinsim kam IP priklauso ir pasistengsim, kad isveztu priverstiniam gydytmui uz meile tokiam asmeniui
Vyras yra visiskai netinkamas pasirinkimas rimtiems santykiams. Nesavarankiskas, pasyvus, negeba komunikuoti apie savo jausmus, o gal ir apskritai ju suprasti, nekuria jokoi rimtu planu, net atostogu kartu.
Kaip cia kazkuri sake, kad mes jam i galva neilysim. Nu i galva tai ne, bet ar reikia? Jo veiksmai kalba patys uz save. Jus cia klausiate jam depresija ar tinginyste. O koks jums is esmes skirtumas? Jis net nebando keisti situacijos, svaisto jusu geriausius metus, nera su jumis atviras.
Na nera tai rimtai i santykius ir gyvenima ziurincio vyro elgesys. Niekaip to neuzdangstysi, nei ligom, nei dar kuo.
Žinot, labai lengva pasakyti, kad kažkas turi skirtis su savo antrąją puse, aš taip ilgametę draugystę susigadinau pasakiusi draugei ką galvoju, jų santykiai iki šiol man atrodo nesveiki ir draugė man atrodo verta žymiai geresnio vyro, bet... Žodžiu, palikti mylimą žmogų nėra lengva, svarbu būtų stengtis pamatyti sitauciją iš šono ir kaip tie santykiai tave veikia, verčia siekti daugiau ir augti kaip žmogui, ar atvirkščiai smukdo žemyn.
Dėl draugo, tai manau, kad jis turi suprasti pats, ko nori, net jei pasirinks neteisngai, pasirinkimai turi būti jo, ne jūsų. Čia kaip ir alkoholikui, kol jis pats nesupranta turintis bėdą, jokia net pati profesionaliausia pagalba nėra veiksminga.
Stiprybės Jums
Žinot, labai lengva pasakyti, kad kažkas turi skirtis su savo antrąją puse, aš taip ilgametę draugystę susigadinau pasakiusi draugei ką galvoju, jų santykiai iki šiol man atrodo nesveiki ir draugė man atrodo verta žymiai geresnio vyro, bet... Žodžiu, palikti mylimą žmogų nėra lengva, svarbu būtų stengtis pamatyti sitauciją iš šono ir kaip tie santykiai tave veikia, verčia siekti daugiau ir augti kaip žmogui, ar atvirkščiai smukdo žemyn.
Dėl draugo, tai manau, kad jis turi suprasti pats, ko nori, net jei pasirinks neteisngai, pasirinkimai turi būti jo, ne jūsų. Čia kaip ir alkoholikui, kol jis pats nesupranta turintis bėdą, jokia net pati profesionaliausia pagalba nėra veiksminga.
Stiprybės Jums
Na taip, patarti lengva. O turetu buti kitaip? Juk autore su tuo vyru gyvena, o ne visos likusios. Komentarai apie tai, kad patarti lengva tai cia tas pats, kas konstatuoti, jog pienas baltas.
Siaip tokius patarimus turetu tevai dalinti. Mane siek tiek stebina, kad ji nieko neraso apie ju reakcija. Dukrai buta nupirko, ji kabinasi, dirba ir gyena su vyru, kuris nesugeba savimi pasirupinti, ka jau ten kalbeti apie kitus.
Is kur dabar vyrukas pinigu gauna? Autore islaiko?