Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutiksite naujus metus ?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 13:38)
Kas nors nusiuskit sia nelaimele pas gydytojus, kol visai laukais nepradejo lakstyti doh.gif

Arba atvaziuok cambala pas mane as ir tau rasiu darbo, nereiks is pasalpu gyventi ir issivaizduoti,kad visi taip gyvena, tuo paciu ir namus mano apziuresi  mirksiukas.gif
Nu tu negali nors vienos temos apeiti netersus savo haliucinacijom?  unsure.gif

Ar tave kas kalbina, forumo gluse tu?
Tu cia nors gali detis Anglijos karaliene, bet kad is pasalpu 10 metu savo Airijoj sedejai pati rasei Sani/ ubuntu/ lutuke.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 13:38)
Kas nors nusiuskit sia nelaimele pas gydytojus, kol visai laukais nepradejo lakstyti doh.gif

Arba atvaziuok cambala pas mane as ir tau rasiu darbo, nereiks is pasalpu gyventi ir issivaizduoti,kad visi taip gyvena, tuo paciu ir namus mano apziuresi  mirksiukas.gif
Nu tu negali nors vienos temos apeiti netersus savo haliucinacijom?  unsure.gif

tai žinai, kai svajonių smėlio pilys griūva ir visas forumas perskaito apie jos sunkų gyvenimą bei 4 kampų laikymą, tai ji jaučia pareigą kiekvienoje temoje pas naujus narius, kurie apie ją dar to nežino, pasirodyti kokia jinai krūtaja, o kaipgi kitaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:08)
tai žinai, kai svajonių smėlio pilys griūva ir visas forumas perskaito apie jos sunkų gyvenimą bei 4 kampų laikymą, tai ji jaučia pareigą kiekvienoje temoje pas naujus narius, kurie apie ją dar to nežino, pasirodyti kokia jinai krūtaja, o kaipgi kitaip? smile.gif

Bet zek, žu žu nauja nare iskarto suprato, kad tavoji lutuke glusa biggrin.gif .
Nu kiek lutuke gali apsimest, kad jos neperprastu - savaite, dvi. Anksciau ar veliau jos sutrikimas islenda. O jei paskaitinejus visas veikiancias temas ir matant kaip visi nariai ja atsislyksteja - tai ir dienos uzteks.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:08)

draugiu iesko, nori demesio vargsiuke nu ka padarysi unsure.gif
Atsakyti

Nesu as intraverte, as bunu dabar daugiau tarp zmoniu, bendrauju. Bet nera pas mane galimybiu tarp jaunu zmoniu daug buti, nes darbe vyresnes, o pas jas gi neprasysi kad supazindintu su savo amziaus vyrais. Sunu savo tikrai man nepirs. Kai dirbau tarp jaunu tai is ten ir turiu daug draugu. O cia dirba tokios egoistes, kur iesko naudos. Esu bendravus su intravertais tai as nesu tokia. Tik esu naminė :) Nemanau kad tai blogai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cork-opera: 28 lapkričio 2019 - 16:44
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 28, 16:43)
<p>Nesu as intraverte, as bunu dabar daugiau tarp zmoniu, bendrauju. Bet nera pas mane galimybiu tarp jaunu zmoniu daug buti, nes darbe vyresnes, o pas jas gi neprasysi kad supazindintu su savo amziaus vyrais. Sunu savo tikrai man nepirs. Kai dirbau tarp jaunu tai is ten ir turiu daug draugu. O cia dirba tokios egoistes, kur iesko naudos. Esu bendravus su intravertais tai as nesu tokia. Tik esu naminė smile.gif Nemanau kad tai blogai.</p>

Dabar zmones bendrauja internetu. Taigi naminiams puikios galimybes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 28, 17:20)
Dabar zmones bendrauja internetu. Taigi naminiams puikios galimybes

IDOMUCIA jei nepaslaptis, kur Jūs susipazinote su žmona ?
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 28, 17:43)
<p>Nesu as intraverte, as bunu dabar daugiau tarp zmoniu, bendrauju. Bet nera pas mane galimybiu tarp jaunu zmoniu daug buti, nes darbe vyresnes, o pas jas gi neprasysi kad supazindintu su savo amziaus vyrais. Sunu savo tikrai man nepirs. Kai dirbau tarp jaunu tai is ten ir turiu daug draugu. O cia dirba tokios egoistes, kur iesko naudos. Esu bendravus su intravertais tai as nesu tokia. Tik esu naminė smile.gif Nemanau kad tai blogai.</p>

O neiseina darbo pakeist?
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 28, 20:07)
IDOMUCIA jei nepaslaptis, kur Jūs susipazinote su žmona ?

Internete, kur gi daugiau susipazinsi siais laikais.
Aisku reikia pavargti, nes daugybe zmoniu yra visai niekam netike, jau nekalbant kad asmeniskai netinka.
As net neisivaizduoju, kad kazkur galima susipazinti su dabartiniais lukesciais. Darbe, pazistamu rate nei is tolo nieko nebutu.
Kokie studentai tai prktiskai dauguma jauni ir laisvi, o veliau tai daug zmoniu jau kazka turi ar su rimtomis problemomis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 20:15)
O neiseina darbo pakeist?

Darbas siaip skirtas dirbti ir uzdirbti, o ne socializacijai ar draugystems
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 28, 21:29)
Internete, kur gi daugiau susipazinsi siais laikais.
Aisku reikia pavargti, nes daugybe zmoniu yra visai niekam netike, jau nekalbant kad asmeniskai netinka.
As net neisivaizduoju, kad kazkur galima susipazinti su dabartiniais lukesciais. Darbe, pazistamu rate nei is tolo nieko nebutu.
Kokie studentai tai prktiskai dauguma jauni ir laisvi, o veliau tai daug zmoniu jau kazka turi ar su rimtomis problemomis.
Papildyta:
Darbas siaip skirtas dirbti ir uzdirbti, o ne socializacijai ar draugystems

Darbas eiliniam zmogui daznai uzima trecdali jo laiko, tai labai svarbu psichologinis klimatas jame, tiek paciam zmogui asmeniskai, tiek darbo rezultatams.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 21:26)
Darbas eiliniam zmogui daznai uzima trecdali jo laiko, tai labai svarbu psichologinis klimatas jame, tiek paciam zmogui asmeniskai, tiek darbo rezultatams.

O jus Ubuntiene nervuojat darbo metu, sukuriat jai prasta psichologini klimata.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 21:26)

Sutinku su Jumis
Aš jau pora menesiu ieškausi kito darbo, turejau kelis pasiulymus, bet atlyginimas netenkino, o ir darbu pagal mano specialybe maziau šiuo laikotarpiu. Dabar bandysiu eit i sporto kluba, planavau sestadieni, bet mes dirbsim už gruodžio 23 d. Tai bandysiu kita diena.
Internete ieškojau visus metus, bet nieko tinkamo pagal save neradau, arba nevyke kazkokie, kur sau po nosim murma, arba tik apie save arba tik apie lova. Vienas isvis is kito miesto nepajege atvaziuot pas mane, kitaip sakant apgavo mane, nes zadejo atvaziuoti, o paskui is ryto paskambino pasake, kad negali. Tai as pas ji vaziavau, nes fotkiu prisidejes nepanasiu i save, kad kai pamaciau ji tai issigandau, visiskai nepanasus. O paskui isaiskejo kodel neatvaziavo, nes nenorejo i nepazistama zmogu investuoti. Bet po to galvoju pabendrausiu, paziuresiu kas per zmogus, tai per ta bendravima patyriau spaudima ir smaugima del savo mastymo ir noru. Manes visiskai nepalaike. O paskui sudare plana kiek bendrausim kada pastosiu ir pagimdysiu. Už mane viska nusprende blink.gif

Mane guodzia pasakymai, kad jei skirta atsiras zmogus tinkamas gyvenimui. Sulaukiu as demesio as netiketai ir ten kur nesitikiu, bet dabar ypac labai norisi jau seimos. Tik pati kartais nenoriu su jais bendrauti. Ir visalaik norejau isteketi už užsieniečio. Ir nežinau kiek reiks laukti. Ir nereikia man tu draugu daug. Nes su draugais negyvensi ir jie dazniausiai is taves tik naudos iesko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cork-opera: 28 lapkričio 2019 - 22:13