QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 21:26)
Darbas eiliniam zmogui daznai uzima trecdali jo laiko, tai labai svarbu psichologinis klimatas jame, tiek paciam zmogui asmeniskai, tiek darbo rezultatams.
Sutinku su Jumis
Aš jau pora menesiu ieškausi kito darbo, turejau kelis pasiulymus, bet atlyginimas netenkino, o ir darbu pagal mano specialybe maziau šiuo laikotarpiu. Dabar bandysiu eit i sporto kluba, planavau sestadieni, bet mes dirbsim už gruodžio 23 d. Tai bandysiu kita diena.
Internete ieškojau visus metus, bet nieko tinkamo pagal save neradau, arba nevyke kazkokie, kur sau po nosim murma, arba tik apie save arba tik apie lova. Vienas isvis is kito miesto nepajege atvaziuot pas mane, kitaip sakant apgavo mane, nes zadejo atvaziuoti, o paskui is ryto paskambino pasake, kad negali. Tai as pas ji vaziavau, nes fotkiu prisidejes nepanasiu i save, kad kai pamaciau ji tai issigandau, visiskai nepanasus. O paskui isaiskejo kodel neatvaziavo, nes nenorejo i nepazistama zmogu investuoti. Bet po to galvoju pabendrausiu, paziuresiu kas per zmogus, tai per ta bendravima patyriau spaudima ir smaugima del savo mastymo ir noru. Manes visiskai nepalaike. O paskui sudare plana kiek bendrausim kada pastosiu ir pagimdysiu. Už mane viska nusprende
Mane guodzia pasakymai, kad jei skirta atsiras zmogus tinkamas gyvenimui. Sulaukiu as demesio as netiketai ir ten kur nesitikiu, bet dabar ypac labai norisi jau seimos. Tik pati kartais nenoriu su jais bendrauti. Ir visalaik norejau isteketi už užsieniečio. Ir nežinau kiek reiks laukti. Ir nereikia man tu draugu daug. Nes su draugais negyvensi ir jie dazniausiai is taves tik naudos iesko.