Bet kadangi as putau hormonus po polnomu, tai anie dalkai manes tiesiog nedomino. Va ir praejau uz "sugebanti save valdyti vyra", kuriam svarbiausia visai kiti dalykai
O jazau, ir cia tu vadini didziausiu reikalavimu

Neturiu as tokiu netekejusiu draugiu ir nezinau kur man ju rasti, nes aplamai dirbu tokiam darbe kur jau pagyvenusios, yra tik kelios jaunos ir tai jos bendrauja tik tarpusavy, kitu neprisileidzia, nes jos drauges is kito darbo. Laisvalaikiu praktiskai niekur nejau, nes pries tai dirbau keliuose darbuose. Dabar apsistojau ties vienu. Planuoju eiti i sporto kluba. Turiu drauge, kuri megsta teatrus, tai su ja einu i teatrus, kitur jos nenusivesi, nes ji sako ,,sorry man per brangu,, pvz i koki koncerta. As ir viena nueinu i kokia paroda ar koncerta. O taip turiu pomegiu, kuriais uzsiimu namie, tobulinu anglu kalba, skaitau knygas. Kartais lankau baseina.
Manau mano amzius yra toks kada zmones tampa seslesniais, o man vat kuo vyresne tai norisi lakstyti, nes kai buvau jaunesne isvis nosies niekur neiskisdavau. Dabar norisi keliauti