Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutiksite naujus metus ?

QUOTE(Night13 @ 2019 11 26, 12:00)
Ne ne, dabar kiek maždaug? Klausiu, nes pan. kalba vyresni žmonės.
Šiaip anokios ten ir draugės tos MB buvo. Aš tikrai taip nepasakyčiau, net minčių neturėčiau. Tikiu, analogiškai ir daug kas. Nu vis tik mąstančios būtybės dvikojai, negi jau taip visi į tas savo poras žiūri kaip į patinus/pateles, ne apskritai žmones? O ir tūsuose niekas valsų nešoka, jei išvis kažkas sumąsto šokti.

Na as irgi nezinau nieko apie sokius, bet yra zmoniu kur pasoka. Ir ne sokiai cia svarbus o demesys.
Be to gal visokiu vyru yra ir zmoniu santykiu.

Faktas, kad moterys su antra puse vienisu konkurenciu nepageidauja ten kur nori gerai praleisti laika
Atsakyti
As tai nuo baliu jau labai atitolusi, net nezinau kaip kas svencia siais laikais, bet seniau tikrai nedarydavom isimciu turejom vienisu draugu ir vyru, ir moteru visi buryje svesdavom, gi ne paseksuoti susirenki, koks skritumas kas susiporaves, kas ne.

Man tai keista, kaip mergina virs 30 neturi visai draugu, nejau jau vsios taip susiporave i rtie susiporave neturi veinisu pazystamu? gal reiktu tada daugiau bendrauti su kitais zmonem, kazkokiais hobiais uzsiimti. Cia jau buvo pasiulymas i vakarone, kur veinisu bus ir pan, pagla tai kas domina, kokia pasualeziura ir t.t.

Kazkur eiti rodyti save, bendrauti su zmonem. Neieskoti specialiai poros, ieskoti draugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 lapkričio 2019 - 12:27
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 26, 12:24)
Faktas, kad moterys su antra puse vienisu konkurenciu nepageidauja ten kur nori gerai praleisti laika

Patelės, ne žmonės tokios damos.
Vyriškiai gi trumpiau gyvena, ir šiaip juos infarktas dar iki 40, sako, būna, ištinka, arba kai išsiskiria tokia patelė, ar tada jau su ta menama nesusiporavusia drauge vėl draugauja?
Aš tikiu žmonėmis. Ir šiaip labai dažnai kiek pats įdedi į draugystę, tiek jos ir turi.
Atsakyti

Galvojau galvojau ir nusprendziau nusipikti kelione i Latvija gruodzio 31- sausio 1 d. Rezervavau vieta, sumokejau pinigus ir paskui uzklausiau pas kolege. O ji man sako, tai sake valdzia kad neisleis gruodzio 31 diena atostogu, kad reikejo pries menesi susitarti. Bet dar menesio nera, ta ryt eisiu tartis. Galvoju jei ka pasakysiu, kad man nupirko. Nes realiai kituose darbuose buvo, kad jei turi bilieta ar kelialapi ir parodai, tai isleidzia atostogu, nes turi irodymas, nu jei ka tai nesiuos kelialapi su savimi.

Turiu as teva, jis  dirbs per naujaką, o mama jau metai kai mirus. Turiu broli, bet jis sake isvyks per naujus irgi kazkur.

Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 26, 19:11)
<p>Galvojau galvojau ir nusprendziau nusipikti kelione i Latvija gruodzio 31- sausio 1 d. Rezervavau vieta, sumokejau pinigus ir paskui uzklausiau pas kolege. O ji man sako, tai sake valdzia kad neisleis gruodzio 31 diena atostogu, kad reikejo pries menesi susitarti. Bet dar menesio nera, ta ryt eisiu tartis. Galvoju jei ka pasakysiu, kad man nupirko. Nes realiai kituose darbuose buvo, kad jei turi bilieta ar kelialapi ir parodai, tai isleidzia atostogu, nes turi irodymas, nu jei ka tai nesiuos kelialapi su savimi.
</p><p></p><p>Turiu as teva, jis  dirbs per naujaką, o mama jau metai kai mirus. Turiu broli, bet jis sake isvyks per naujus irgi kazkur.
</p>

Už manipuliavimus "man nupirko" nepagirsiu (nemanau, kad teisybę pasakius neišleistų), bet, manau, išleis ir viskas bus gerai. Šaunuolė, kad pasiryžai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 11 26, 20:49)
Už manipuliavimus "man nupirko" nepagirsiu (nemanau, kad teisybę pasakius neišleistų), bet, manau, išleis ir viskas bus gerai. Šaunuolė, kad pasiryžai.

Oi mano ex darbe nelabai noredavo isleisti, tai visi sakydavo, kad jau turi bilietus lektuvo (nors beveik visi ir turedavo) ir nieko negali pakeisti biggrin.gif nu ir kur desis biggrin.gif
Atsakyti

Jei prasys , as parodysiu kelialapi. Pernai mano kolege vaziavo i kita miesta svesti, tai prase kad anksciau isleistu ir jos neisleido. O mane kaip i kita valstybe su kelialapiu tai turetu isleisti, reiks graziai paprasyti :rolleyes:

Atsakyti

Nesinori vienai sedeti namie per sventes, tai bent pamatysiu kaip pasaulis svencia.

Atsakyti
<p>Galvojau galvojau ir nusprendziau nusipikti kelione i Latvija gruodzio 31- sausio 1 d. Rezervavau vieta, sumokejau pinigus ir paskui uzklausiau pas kolege. O ji man sako, tai sake valdzia kad neisleis gruodzio 31 diena atostogu, kad reikejo pries menesi susitarti. Bet dar menesio nera, ta ryt eisiu tartis. Galvoju jei ka pasakysiu, kad man nupirko. Nes realiai kituose darbuose buvo, kad jei turi bilieta ar kelialapi ir parodai, tai isleidzia atostogu, nes turi irodymas, nu jei ka tai nesiuos kelialapi su savimi.
</p><p></p><p>Turiu as teva, jis  dirbs per naujaką, o mama jau metai kai mirus. Turiu broli, bet jis sake isvyks per naujus irgi kazkur.
</p>

Nu ir saunuole. Tikrai ne tu viena vaziuosi autobusu.
Iki menesio pranesimo pries dar pilnos trys dienos.
Atsakyti
Turiu as teva, jis  dirbs per naujaką, o mama jau metai kai mirus. Turiu broli, bet jis sake isvyks per naujus irgi kazkur.

o draugu?
Atsakyti

Mano draugai vieni užsieny, kiti su mazais vaikais.

Atsakyti

Nu va išleido, sake Geros keliones :yahoo:

Atsakyti