Kaune
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 21:45)
Kaune
Jei domitės ezoterika, meditacijomis, tai "Hara" centras organizuoja.

Ten daug vienišų būna.

QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 20:44)
Oo, as prisimenu kaip tu, baisejais karsto vyno taure uz 2 eur..
Sakei kad geriau buteli to vyno nesies i aikste...
Sakei kad geriau buteli to vyno nesies i aikste...
Vokietijoje po 2 EUr kainavo ir nieko. , o Lietuvoje lupo po 5eur tai jau gal nesamone. Beto kai atvaziuoji savo auto, tai daug nepagersi. Cia buvo per kaledas jei ka. Lietuvoje tai kazi ar yra to vyno. Nestis karsto vyno i muge, tai gal butu ne visai protinga. I klubus tai nusinesdavom alaus flaskiu, ikaldavom prie ir po to eidavom. Alus pardese vokietijoje po 30-35 centus uz 0.5l o klube tai 2.5 eur uz 0.2l
Papildyta:
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 20:47)
isranki nesu,
Tai labai blogai. Toks nusistatymas bendraujant matosi ant kaktos ispaustas.
Nesakau, kad reikia kelti kvailus reikalavimus, bet neisrankumas tai irgi labai blogai
As kazkaip irgi nenoreciau ilgai tasytis kazkur per sventes, nes dazniausiai buna salta, norisi greiciau namo
Pernai sutikom namie, buvom iseje tik i kiema fejerverku 
Cork-opera
O kur tavo gimines, kodel nesventi kartu? Broliai seserys, na bent tevai?
Ir argi VISI VISI draugai susiporave?

Cork-opera
O kur tavo gimines, kodel nesventi kartu? Broliai seserys, na bent tevai?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 21:50)
As kazkaip irgi nenoreciau ilgai tasytis kazkur per sventes, nes dazniausiai buna salta, norisi greiciau namo
Pernai sutikom namie, buvom iseje tik i kiema fejerverku 

Esu važiavus, jei neklystu, ne kartą ir viena į miestą (neskaitant, kur, gal pameni, kai minėjau, kad pas joanitų ėjau ar pranciškonų). Bet man taip reikėjo. Ir kaip gera! Žmonės smagūs, miestas gražus. Laisvai galima draugų susirasti, tik noro reikia.

Kai netinka ir ala ekskursijos, ir pati net pasiūlyti nieko nenori draugėms, nes, mat, susiporavę, tai niekas ir nepadės.
Beje, jei ir neini niekur, vis tiek, tikriausia nesimiegos, nes fejerverkai ir etc., tai galima bent kaimynus nueiti pasveikinti į savo ar gretimo daugiabučio kiemą, leteną paspausti (jei gyveni daugiabutyje, žinoma). Bet netikiu, kad temos autorė ir tą darytų.
Linkiu tik apsidairyti: aplink pilnos gatvės žmonių, įtariu, tarp jų ir pergyvenančių, kad nėra "antros pusės", tik šiek tiek iniciatyvos reikia įjungti, jei nori bendrystės.
Beje, vaikinai atsiranda kažkodėl be stebuklų lazdelių. Nebūtinai jie nori tuos Naujus Metus kažkaip švęsti. Galbūt kažkokias Tavo žmogiškas problemas ir padės tau spręsti, bet atsiras naujų, o dar ir savų pridės.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 21:50)
Ir dar man truputį šitas niuansas keistas - jei susiporavę, tai kažkokia kliūtis tūsint su nesusiporavusiu?

QUOTE(Night13 @ 2019 11 25, 23:42)
Ir dar man truputį šitas niuansas keistas - jei susiporavę, tai kažkokia kliūtis tūsint su nesusiporavusiu?

Dazniausiai tam nesusiporavusiam buna nepatogu buti vienam, ne poroje (kiek teko girdeti is tu vienisiu).
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 20:07)
<p>Mano visos drauges sves su seimomis arba pas gimines. Jau klausiau, tai kita iseitis nebent dar rasiu kokiu pazistamu.
</p>
</p>
Tai neturi nei vienos netekejusios drauges? ir niekas niekur nekviecia?

QUOTE(Night13 @ 2019 11 25, 22:42)

Kadangi MB buvo vienisa iki manes tai jai labai nuosirdziai paaiskindavo, kad poros susitinka graziai praleisti laika kartu, pasokti ir visai niekam nereikia, kad JU diedai asistuotu, spigintu akis i vienises ir jas sokdintu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 26, 11:24)
Kadangi MB buvo vienisa iki manes tai jai labai nuosirdziai paaiskindavo, kad poros susitinka graziai praleisti laika kartu, pasokti ir visai niekam nereikia, kad JU diedai asistuotu, spigintu akis i vienises ir jas sokdintu.
Kokio jūs/tu amžiaus ir MB?
QUOTE(Night13 @ 2019 11 26, 11:33)
Kokio jūs/tu amžiaus ir MB?
MB buvo 35 kai tokie dalykai vyko. 30 tai cia nedidelis skirtumas
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 26, 11:35)
MB buvo 35 kai tokie dalykai vyko. 30 tai cia nedidelis skirtumas
Ne ne, dabar kiek maždaug? Klausiu, nes pan. kalba vyresni žmonės.
Šiaip anokios ten ir draugės tos MB buvo. Aš tikrai taip nepasakyčiau, net minčių neturėčiau. Tikiu, analogiškai ir daug kas. Nu vis tik mąstančios būtybės dvikojai, negi jau taip visi į tas savo poras žiūri kaip į patinus/pateles, ne apskritai žmones? O ir tūsuose niekas valsų nešoka, jei išvis kažkas sumąsto šokti.
Jaučiu, čia yra kaip Mylimuke sakė, kad, tiesiog, tas neporuotas jaučia kažkokį nepatogumą, kompleksą, neva, kažkokia ji blogesnė. Ją turi kviesti, o jau ginkdie ne pačiai draugams kažką sugalvoti, kai PATI nenori būti viena, ir PAČIAI reikia. Didžiausia nesąmonė mano akiai.
Cork-opera, tai jei niekas netinka, kas siūloma buvo, sakyčiau, nusipirk kokių bambioškių ir tąnakt arčiau kokios piktos tetulės ausies susprogdink ir bėk. Muahaha, bent pasismagintum.