Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutiksite naujus metus ?

Labas vakaras,

Gal ir kvailas klausimas, bet įdomu kaip gi Jūs sutiksite naujus... nes as tikriausiai vėl viena, man jau virš 30, neturiu antros pusės, o draugės visos su šeimomis ir nieko pakolkas neužsimena...

Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 24, 21:44)
Labas vakaras,

Gal ir kvailas klausimas, bet įdomu kaip gi Jūs sutiksite naujus... nes as tikriausiai vėl viena, man jau virš 30, neturiu antros pusės, o draugės visos su šeimomis ir nieko pakolkas neužsimena...

https://www.facebook...74648739852413/ 000059.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 24, 20:44)
<p>Labas vakaras,</p>
<p> </p>
<p>Gal ir kvailas klausimas, bet įdomu kaip gi Jūs sutiksite naujus... nes as tikriausiai vėl viena, man jau virš 30, neturiu antros pusės, o draugės visos su šeimomis ir nieko pakolkas neužsimena...</p>

Tai Jūs užsiminkite, tiksliau, kvieskitės, jei norite kažkaip su kažkuo kažkur švęsti ir problema laiką leisti vienai. Jei lauksite, kol gyvenime viską už Jus padarys/pakvies/suorganizuos, tai taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 24, 20:44)
<p>Labas vakaras,</p>
<p> </p>
<p>Gal ir kvailas klausimas, bet įdomu kaip gi Jūs sutiksite naujus... nes as tikriausiai vėl viena, man jau virš 30, neturiu antros pusės, o draugės visos su šeimomis ir nieko pakolkas neužsimena...</p>

Prisimenu, kaip sutikau 2000 metus. Gyvenau su drauge, pries naujus susigincijome ir pradejome mustis. Susitaikeme tik ryte. As ja po to ilgai edziau, kad jis sudirbo man 2000- uju susitikima.

Nzn ar tai viliojantis variantas? Jei teks sutikti vienai, tai pagalvok,, kad buna ir blogiau
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 24, 21:44)
Labas vakaras,

Jei domitės ezoterika, tai daug variantų būna. 4u.gif Taip bažnyčioje, cerkvėje... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 13:56)
Prisimenu, kaip sutikau 2000 metus. Gyvenau su drauge, pries naujus susigincijome ir pradejome mustis. Susitaikeme tik ryte. As ja po to ilgai edziau, kad jis sudirbo man 2000- uju susitikima.

Nzn ar tai viliojantis variantas? Jei teks sutikti vienai, tai pagalvok,, kad buna ir blogiau

lotuliukas.gif sako, kaip sutiksi naujus, tokie visi metai bus. Ar pasiteisino? biggrin.gif
Atsakyti

Bet cia Vilniuje ?

Atsakyti

Mano visos drauges sves su seimomis arba pas gimines. Jau klausiau, tai kita iseitis nebent dar rasiu kokiu pazistamu.

Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 20:07)
<p>Mano visos drauges sves su seimomis arba pas gimines. Jau klausiau, tai kita iseitis nebent dar rasiu kokiu pazistamu.
</p>

Nesikabink i drauges.
Nusipirk kokia naujametine kelione autobusu/ keltu/ kruizu - ten daug tokiu kaip tu. Beta, grupinis.
Tik bendraut nebijok.
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 20:07)
Mano visos drauges sves su seimomis arba pas gimines. Jau klausiau, tai kita iseitis nebent dar rasiu kokiu pazistamu.

Galima juk ir vienai svesti, jei turi JAUKIUS NAMUS. Aisku su antra puse geriau. Paruosia stala. Bet tokiu atveju pati turetum patarnaut, tai cia nezinau ar privalumas. Gali juk ir sau pasidengti
Mes namuose sutinkam prie vokiskos TV, buna daug puikiu koncertu. Aisku reikia satelitine turet...

O kazkur eiti tai neee, jautiesi kaip benamis shuva. Karta sutikau Naujus sutikti Maastricht ant tilto (nuo namu gal 50km). Visai nepatiko, namuose kur kas jaukiau.
Svarbu turet namus... Aisku tai skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 25, 21:04)
Bet cia Vilniuje ?

Kokiame mieste reikia?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 20:32)
Galima juk ir vienai svesti, jei turi JAUKIUS NAMUS. Aisku su antra puse geriau. Paruosia stala. Bet tokiu atveju pati turetum patarnaut, tai cia nezinau ar privalumas. Gali juk ir sau pasidengti
Mes namuose sutinkam prie vokiskos TV, buna daug puikiu koncertu. Aisku reikia satelitine turet...

O kazkur eiti tai neee, jautiesi kaip benamis shuva. Karta sutikau Naujus sutikti Maastricht ant tilto (nuo namu gal 50km). Visai nepatiko, namuose kur kas jaukiau.
Svarbu turet namus... Aisku tai skonio reikalas

Oo, as prisimenu kaip tu, baisejais karsto vyno taure uz 2 eur..
Sakei kad geriau buteli to vyno nesies i aikste...
Atsakyti