Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ilgas ir dažnas maitinimas išsekina?

QUOTE(barclayte @ 2007 12 14, 03:29)
Mano 2.gif jau beveik 3 men.,o as ji maitinu kaip ir pradzioje,kas pusval.,val.,2val. verysad.gif Ilgiausiai jis istempia 3val.bet labai retai.Jau kartais vos pastoviu ant koju,jauciu kartais pervargima,sedziu ir verkiu.:verkiu:Nezinau ar sulauksiu kada jis miegos visa nakti.

Laikykis, svarbiausia nesinervink, nes visa tai persiduoda vaikui ir jis verkia, buna neramus.
As visa tai irgi perejau, pradzioje irgi taip buvo, po to kazkaim savaime viskas pasikeite, susitvarke.
Ne visada vaikui reikia pienuko, gal jis nori mamos silumos, prisiglaudimo, gal ji kamuoja pilvuko diegliai, gal turi kokia bacila is ligonines....Paklausk gydytojos, ka patars.
Ne viskas is karto padaroma, tam reikia laiko, tik neskubek nutraukti maitinimo, laikykis.
Jei reikia daugiau patarimo rasyk i AZ
Galesim ir telefonu pakalbeti.
Atsakyti
Mano 2.gif jau beveik 3 men.,o as ji maitinu kaip ir pradzioje,kas pusval.,val.,2val. verysad.gif Ilgiausiai jis istempia 3val.bet labai retai.Jau kartais vos pastoviu ant koju,jauciu kartais pervargima,sedziu ir verkiu.:verkiu:Nezinau ar sulauksiu kada jis miegos visa nakti.

Maniskis irgi valge labai daznai pirmus men. Jei turi, kas padeda, tai buk rami. Reikia siek tiek laiko ir tarpai pailges. Tik nenustok zindziusi !
Miegok su mazium ir diena. Svarbiausia nestresuok, viskas susireguliuos.
Atsakyti

Labukas
Tavo vaikelis turi labai gražų vardą 4u.gif
Svarbiausia nenusimink, dar neatsigavai nuo gimdymo, žinoma yra sunku. Stenkites kuo dažniau kartu pamieguoti, pasiimk lelių su savim į lovą - bus ramiau ir tau ir jam. I dieną teisingai mamos sako - stenkis kartu su vaiku nusnust. wub.gif Na ir žinoma gerai valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man irgi neramu, sakot nekenkia, nekenkia sveikatai. Nakti nemaitinu, arba tik 1 karta. O kartais zmones sako. Tu tokia pavargusi, vargsele, neissimiegojai.
Atsakyti
manes visiskai nesekina, dziaugiuos, kad pienuko netruksta cool.gif
Atsakyti
man irgi kas antras sako kokia tu neissimiegojus,bet net nepagalvojau,kad gal tikrai cia zindymas naktimis turi itakos smile.gif
Atsakyti
na as maitinu savo vaikus naktimis. Keliasi mazdaug po 4-6 kartus kiekvienas. Labai issekusi nesijauciu, kazkaip pirmus menesius buvo sunkiau...dabar vaikai pradejo geriau diena miegoti, tai ir as nusnaudziu daznai. Nors prisipazinsiu mielai nakti nebemaitinciau smile.gif
o del sveikatos - kazkur skaiciau, kad maitinanciai mamai veliau atsiranda menesines, taigi taip "susitaupo" medziagu geru, todel issekimo pavojaus kaip ir ner. Mano hemoglobinas visiskai normalus, valgau daug ir gerai, jokiu papildu nevartojau ir nevartoju. Taip kad mamytes auksciau nosytes ir kiek imanoma rupinkites savim, pailsekit, pamiegokit, permeskit jei galit namiskiams visokius dulkiu valymus ir pan. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 22, 18:32)
na as maitinu savo vaikus naktimis. Keliasi mazdaug po 4-6 kartus kiekvienas. Labai issekusi nesijauciu, kazkaip pirmus menesius buvo sunkiau...dabar vaikai pradejo geriau diena miegoti, tai ir as nusnaudziu daznai. Nors prisipazinsiu mielai nakti nebemaitinciau smile.gif
o del sveikatos - kazkur skaiciau, kad maitinanciai mamai veliau atsiranda menesines, taigi taip "susitaupo" medziagu geru, todel issekimo pavojaus kaip ir ner. Mano hemoglobinas visiskai normalus, valgau daug ir gerai, jokiu papildu nevartojau ir nevartoju. Taip kad mamytes auksciau nosytes ir kiek imanoma rupinkites savim, pailsekit, pamiegokit, permeskit jei galit namiskiams visokius dulkiu valymus ir pan. Sekmes!

4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolė
Atsakyti
Maniskis ir papinukas, jau svajoju apie zindymo nutraukima.
Atsakyti
KAD MAITINIMAS SEKINA TAI TIKRAI. AISKU PRIKLAUSO NUO ORGANIZMO. KAI MANISKIAM BUVO VOS MENUO,TAIP MANE ISSEKINO,KAD BAISU. NAKTI KELESI KAS 2VAL. O DIENA BUDAVO NET DAZNIAU. TAI KUR TAU VOS NE 2KG PRIAUGO PER MENESI. O AS PO GIMDYMO PER TA MEN ISKART 14KG NETEKAU. NEBUDAVO NET KADA PAVALGYTI. PASKUI PRADEJO RECIAU VALGYT,VYRAS DAUGIAU PADEJO,TAI ATSIGAVAU. DABAR LELIUI 5MEN IR VEL KAZKAS DAROSI. PLAUKAI SLENKA KUOKSTAIS. PERSALAU GALVA SVAIGSTA,PYKINA. TAS PYKINIMAS MANE NERAMINA,KAD TIK DAR ANTRO NEBUTU, ISPROTECIAU TADA. O GAL CIA NUO PADAZNEJUSIO MAITINIMO,MAZIUKUI DANTYS PRADEDA DYGTI. MAN SVORIS LYG JAU IR NEKRENTA,BET ATRODAU TRAGISKAI... MANAU TIESIOG PERVARGAU NUO VISKO. REIK IR TWARKYTIS,VALGYT DARYT IR VAIKA PRIZIURET. SAU LAIKO VISISKAI NESKIRIU. verysad.gif O VYRAS DAR MATAU,KAD PYKSTA JEI ILGAI ILSIUOSI. ZODZIU NZN KA DARYT g.gif
Atsakyti
Pirmi mėnesiai būna sunkiausi, aš atsimenu man irgi panašiai buvo, atrodo kad vaikščiojau miegodama. Mažylis valgė labai dažnai, naktį kas 1,5 val. Buvau neišimiegojusi. unsure.gif Bet maitinu jau antrus metus ir nesijaučiu nei išsekusi, nei dar kokia. Netgi nė karto nesu sirgusi. thumbup.gif Tad nemanau, kad nuo maitinimo. Čia nuo nuovargio tikriausia. Tad mamos, prašykite pagalbos iš artimųjų, nemanau, kad nutrauktas maitinimas palengvins. Vaikas ir toliau kelsis naktį, nes dažnai jie keliasi ne nuo alkio, o trokšdami mamos artumo. Reikės eiti daryti mišinuką, dieną vėl daryti. doh.gif Nuo mišinio labiau pradeda pūsti pilvuką, tad dar vaikas neramesnis bus. pakentėkit truputį kol susitvarkys viskas. Namai ir darbai palauks, o mamos artumo vaikui ir MP niekas neatstos. wub.gif Tai ką duosite vaikui maitindama prieš visas namų ruošas ir darbus yra neįkainuojama. Tad drąsos ir daugiau pasitikėjimo. ax.gif O ypač mamos reikia ramybės, nes viskas persiduoda kūdikėliui. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Atsisakyt krutim maitint tikrai nezadu. mazylis per daug nuo to priklausomas ir wisada nusiramina tik zysdamas kruti. tiesiog gal per daug wisokiu negeru iwykiu buwo paskutiniu metu. gal tas lb paweike mane.
Atsakyti