Mano panelei 1,4 m. manau, kad jau mano "PIENO FABRIKELIS" uzsidaro, ne jau beveik kaip savaite, kai panele nebeiesko MP. Tiesa sianakt buvo su ryksmais prabudusi ir jokie raminimai nepadejo, tad susirado MP, apsiramino ir vel uzmigo iki ryto.
As jokiu priemoniu specialiu nesiemiau, viskas savaime, palaipsniui. Nuo pat pirmu dienu panele buvo tikra PAPINUKE, zysdavo po valanda, vos tik nuo kruties tuoj asaros, niekas nepadedavo, nakti keldavosi 1-3 kartus, kartais net kas pusvalandi.Nuo 6 men. ivedziau kieta maista, taip vis po viena maitinima MP pakeiciau kuo nors kitu. Nuo 1,1m. pasiuliau karves pieno, kuris jai patiko ir nealergizavo, o pries pora men. pradejau pries naktini miega siulyti ne MP, bet karves piena, ji tikrai nepriestaravo. Bet naktimis jokios arbatytes, vandenuko negere, tik MP. Ir taip atejo netiketai viena, po to antra, trecia naktis kai nebesikele nakti prasyti MP. Manau, kad taip ir ramiai atprasim nuo MP.
O del svorio, tai galiu pasakyti, kol maitinau jis krito, bet nustojus maitinti jis atauga su kaupu. Nuovargis praeis tik po kokiu 3 metu kai vaikas visa nakti ramiai isimiegos.
Linkiu visoms kantrybes ir netraumuojant vaiku, ramiai pabaigti maitinti. Juk iki 18 metu vaikas neprasys MP. Dar pasidziaukime MAMOS IR VAIKO artimu rysiu.
As maitinu 5,5 men.Diena nakti kas 1,5-2 val.Anksciau reikalaudavo reciau ,bet dabar ,manau,kad kadangi neprimaitinu dar ,o MP greit susivyrskina tai ir praso daznai.Nakti miegam kartu,nes kitaip tai visai nemiegociau.Kas antra diena einam abi i darbuka,valau butus.Ir as jums pasakysiu,kad kol kas issekus nesijauciu.Gal veliau,bet as tikiuos,kad kai pradesiu primaitint gal susitvarkys tas toks daznas maitinimas.
Maniškė iki 1 metukų valgė beveik vien MP, košes gamindavau tik dėl pliuso, kad močiutės neburbėtų. Visvien tekdavo viską išmesti (tiek naminio, tiek pirktinio). O mergina storulis burbulas buvo. Užtai aš toookia kūdena, kad visi gailėjo. Po gimdymo visi kg nukrito per kelias savaites ir dar toliau krito. Bet man tie laikai, tai kažkaip patiko - jokių problemų su rūbais, figura ir t.t.
Mane sekino tikrai ne pieno gamyba, o neišsimiegojimas, nes naktimis maitinau kas 1-1,5-2 val...
Nustojau maitinti kai mažei buvo 15 mėn, ir jau dabar žiūriu, kad lašinukai grįžta....O kaip juos sunaikint? Turbūt teks antrą siurbėliuką įsitaisyt
Mane sekino tikrai ne pieno gamyba, o neišsimiegojimas, nes naktimis maitinau kas 1-1,5-2 val...
Nustojau maitinti kai mažei buvo 15 mėn, ir jau dabar žiūriu, kad lašinukai grįžta....O kaip juos sunaikint? Turbūt teks antrą siurbėliuką įsitaisyt
Man tai buvo išsekimas nustatytas. Gydytoja liepė geriau maitintis ir gerokai daugiau ilsėtis. Atsigavau gan greitai, o namais rūpinosi vyras
keturių mėnsiu man buvo kostatuotas išsekimas. Liepė daugiau ilsėtis ir gerai maitintis, nes žindymas irgi sunkus darbas
manau,kad tai susije su maitinimu. jau sesi men .kaip maitinu ,numeciau kokius 6kg.savo ankstesnio svorio,atrodau kaip vaikas nors man 35. nuo 2men.maitinimo pajutau nugaros skausmus,galvos svaigima,siaip silpnuma.issimiegu gerai einu su vaiku miegoti 10vakaro.ir pora kartu keliasi pamaitinti nakti,siaip labai ramiai miega.geriu vitaminus ir i lauka einu kelis kartus,valgau uz du nezinau pas gydytojus tikrai nenoriu eiti ir manau kai baigsiu maitinti viskas stosis i savo vezes.tuo labiau,kad pagimdziau dideli kudiki,atrodo ka bevalgyciau viska issiurbia nieko nepalieka gerai ,kad pradejom koseles valgyti maziau grauz papa
Akivaizdu,kad trūksta kalcio,nes labai trupa dantys.O taip silpna nesijaučiu.
Maitinu jau penkta menesiuka (tik savo pienuku) ir kolkas tikrai jokiu negelavimu nejauciu. Sveikos abi-tiek mamyte, tiek dukryte
Jau pusantru metu savo zuiki maitinu, bet jokiu blogumu tikrai nepastebejau. Ir vitaminu jokiu negeriu...
QUOTE(Mamushiukas @ 2007 03 23, 02:53)
jokiu problemu su sveikatele neturejau ir silpnai nesijauciau. Galbut del to kad geriau vitaminus, slirtus nesciosioms ir zindancioms mamoms
mane po maitinimo nutraukimo silpnumėlis apėmė,sveikatėlė pašlijo,bet dabar viskas stojo vieton