Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ilgas ir dažnas maitinimas išsekina?

Kokia saunuole Jolanta, kad pries metus nepasidave provokacijoms nutraukti maitinima, o vis dar maitina. Zviuosi tokiomis mamomis, manau, ir ji pati savimi labai didziuojasi. Idomu, kada svoris atsistate. Man tai ir pirma maitinant nukrito iki visada normalaus buvusio -55 kg, o sita maitinu jau penki men, bet niekaip zemiau 58 negaliu numesti. Matyt, per tuos astuonis metus, medziagu apykaita suletejo, o ir man visokio skanesnio maisto atsirado - vien pelesiniai suriai, kuriuos dievinu, kiek kaloriju turi...
Atsakyti
as tai spakliaus uzsidedu normaliai, tai dar i veidrodi galiu paziuret, kitaip tai vaizdas nekoks- paakiai ikrite, akys mieguistos, veido oda irgi nekokia, plaukai isslinke. Vien zo liudnas vaizdelis. Maitinu savo kudiki iki 10 men- tikras galiunas 15 kg is mamos pieno, vaikinas zydi tiesiog. Issiurbe mane galutinai. tiesa as jokiu vvitaminu negeriu- negaliu i juos ziuret po nestumo, nes tatda ju atsivalgiau. net purto pagalvojus. Siaip noreciau nutraukt maitinima, ne noriu pradet visaverti gyvenima. Juk negali tapti auka. Sveika mama- sveikas vaikas. smile.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau, kad dažnai pradėjau virusinėmis ligomis sirgti doh.gif Tiesiog į mėnesį po kartą tai būtinai blink.gif Labai vargina, dažniausiai skauda gerklę ar sloga užpuola. verysad.gif Sieju su matinimu, jau norėčiau baiginėti. Mažiui jau virš metukų. ax.gif Bet, kad jis nesiruošia atsisakyti šio malonumo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maitinu beveik 9 mėn. ir kad sveikata silpnėja tai tikrai nejaučiu, bet kad svoris krenta tai ant rūbų labai jaučiu.
Atsakyti
dukrytei jau metai ir 4 men. vis dar maitinu ir jokiu bedu su sveikata nera. jauciuosi puikiai. tai manau, kad visaip buna.
Atsakyti
Man tai sugedo 8 dantys doh.gif . Mamytės, gerkit kalcį... 4u.gif
Atsakyti
Taip, as pradejau jaustis nekaip. Truksta energijos, pstoviai norisi valgyt. Gal reikia kokiu vitaminu pavartot? Dukyte baigia mane visai „uzciulpti“: kur buvus, kur nebuvus - vis prie papuko tongue.gif
Atsakyti
Mažiui beveik 1 metai ir 10 mėn. vis dar maitinu: darbo dienomis - vakarais ir naktimis, nes dirbu, o savaitgaliais traukia pieną, kada tik užsimano. Kažkokių problemų su sveikata nepastebėjau. Būna, aišku, kad kartais jaučiuosi pavargusi, atrodo, nėra jėgų net pirštą pajudinti, bet nežinau, ar tai susiję su žindymu. Beje, 1,5 metų laikiausi hipoalerginės dietos ir net vitaminų negalėjau gerti, nes mažius alergiškas, tai buvau ir svorį numetus (nuo mano visada turėtų 45 kg dingę buvo 5 kg doh.gif ), bet dabar beveik visi kg pargrįžo thumbup.gif .
Atsakyti
Maitinu 9,5 mėn. nuovargio nejaučiu, tik matau kaip plaukai retėja
Atsakyti
Kažkur iki 11 mėnesių nejaučiau visai nieko, o po to doh.gif silpna, nervuota, irzli, plaukai neslinko, bet nagai siaubingi paliko. Kažkoks košmaras buvo-akyse balta kažką labiau padirbus, kraujas pasilpo. Gal iš to nuovargio pieno pamažėjo, tai sūnus naktim ėmė vos ne nuolat žįst doh.gif Tada dar pastojau-galvojau mirsiu iš silpnumo, bet per porą sav. nutraukiau maitinimą ir dar per porą tiesiog atgyjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2004 08 29, 13:37)
Eina sau.Vasara baigias tureciau gi jaustis pilna jegu, nes buvo pilna visur naturaliu vitaminu taigi vasara tiek darzoviu,vaisiu ir kt gerybiu...O as jauciuosi taip kaip kaip atrodau ,o atrodau ne kaip laugh.gif sutikau keleta pazistamu ir visi arba klausiamai nuziuziurinejo,arba tiesiai klause kas man yra,tokia pasikeitusi blink.gif Nu bet ir pati jausciu  ,kad ugis yrrr o  smugis dingo laugh.gif Sakutes...Na buvo serija blogesniu naktu ,nes 5 dantukai iskarto aukseliui dygsta,bet as gi valgau normaliai net naktimis dabar o ir vitaminu kruva(prenetali,calci,magni,cinka,nakvisos alieju+akims vitaminus)o kodel taip blogstu nizinau,ugis 172,o svorio liko nepilnai 52kg.Ar gali issekinti daznas  maitininmas?Kaip jauciasi tos kurios maitina vaikucius 10-ati menesi bet ne maziau kaip 10 kartu,a?

niu man ir panaši situacijaa,sublogau žiauriai nors maitinu dar tik 6 menesis,bet jau nebegaliu i save žiurėti,negana to dar ir prastai miegu nes mažius keliasi n kartų naktį valgyti.Taip pat geriu vitaminus.Sakiau reiks nutraukineti maitinima dar pora mėn. pamaitinsiu ir mažinsiu. Manau tai ne vitaminu trūkumas o paprasčiausias pervargimas. g.gif
Atsakyti
as taip pat ne kaip jauciuosi tuo labiau atrodau doh.gif kaip, vampyriukas ciulpia ,mazius piena blink.gif o taip pat visas mano jegas isciulpia.manau kai pradesiu primaitinti kosytemis atsigausiu smile.gif
Atsakyti