Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ilgas ir dažnas maitinimas išsekina?

Aš vat prieš kokį mėnesį baigiau maitinti (maitinau metus ir porą savaičių) ir niekaip negaliu išsikapstyti iš ligų, esu tikras virusų "sugertukas" verysad.gif
Pasak mano puikios gydytojos, po nėštumo ir dar ypač prisidėjus ilgam maitinimui, moters organizmas išsunkiamas taip, kad "viskas sugrįžta į vėžes" maždaug per tris metus. Ir aš linkusi ja tikėti.
Štai kodėl gimdančiomis pametinukus beprotiškai žaviuosi, bet tikrai tam nesiryžčiau.

Tai dabar susikūriau "laipsniško imuniteto stiprinimo programą" smile.gif , bandysiu nebebūt tokia ligonė

Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 04 29, 10:40)
maitinu jau trečią atžalėlę ir pastebiu, kad kažkur nuo 4-5mėn. maždaug , nesvarbu, kiek ir kokių vitaminų benaudočiau (maitinančioms, ryklio taukų, geležies...) įvyksta kažkoks lūžis, kad ištisai jaučiu nuovargį, silpna ir t.t.Kalbėjauų su drauge, ji irgi sakė, kad kažkur nuo 8mėn. vos ne alpdavo nuo silpnumo ir mano, kad tai dėl maitinimo, ar pas jus nėra tokių problemų, kaip jas sprendžiate?

Čia prie viso to prisideda pavasaris, vitaminų stoka. Labai daug jėgų priduoda šviežios salotos, pridedant į jas garšvų, dilgėlių. Dilgėles nuplauti ir su guminėmis pirštinėmis patrinti tarp rankų, kad dingtų dilgėtumas. Dar nuostabūs natūralūs maisto papildai: alaus mielės ir žiedadulkės. Viską lemia poilsis ir mityba. Aš irgi maitinu jau trečią. Dabar aštuoni mėnesiai. Praktiškai valgo tik mano pieną dieną ir naktį ir jokio silpnumo nejaučiu. Dar vartoju su kavamale maltus kiaušinių lukštus, po arbatinį šaukštelį kasdien už geriant vandeniu ir žuvų taukus.
Atsakyti
maitnu jau 2metus ir beveik 5 men. tai buvo visokiu periodu. irgi ejau pas daktare. dare tyrimus. viskas gerai, bet padidejes cholesterolis. tai reikejo raciona biski pakeisti. Buna silpnumo momentai, bet , manau, daugiau nuo nedamiegojimo. O be to pavasris irgi daro savo. Per vasar atsigausim.smile.gif Tikiuosi ir maitinti baigti.. kiek gi galima?? blink.gif Tik dabar jau sunku atpratinti... unsure.gif Ziuresim...smile.gif
Atsakyti
Viskas labai ciki ...piki... thumbup.gif jau praejo metai as vis dar gyva ir sveika ir ...vis dar maitinu ... 100 kartu per diena doh.gif biggrin.gif Bet nebeilgai ...manyciau teip ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man ta pati istorija. Maitinu pati, lialius priauga po kilograma o man svoris krenta, ugis 1.65m sveriu 48kg, baisu ziuret i save. Nors valgau normaliai ir vitaminuis nauidoju o jauciuosi kaip issunkta, kraujo tyrimai geri. Maitinima noreciau nutraukt bet gaila schmoll.gif
Ar tas issekimas priklauso nuo zindymo?
Atsakyti
Na as pries koki menesiuka ar du buvau labai issekusi...tada mano maziui buvo 8-9 men. Nutraukti maitinimo nenorejau, kad ir koki nuovargi, silpnuma jauciau. Ugis 170, o sweriau 49kd.
Bet dabar kazkaip atsigavau 4u.gif 4u.gif Sunelis jau menuo kaip dienomis nevalgo. Tai jau ir svorio truputi priaugau ir jauciuosi geriau wub.gif wub.gif
Atsakyti
as maitinu 19 menesiu visada dziaugiausi kad as turiu pienuko, bet vakar jau pagalvojau kad viskas gana ....as jau pavargau ...nuo rytdienos bandysiu neduoti dienomis,o nakti dar duosiu.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 02 10, 22:29)
Na as pries koki menesiuka ar du buvau labai issekusi...tada mano maziui buvo 8-9 men. Nutraukti maitinimo nenorejau, kad ir koki nuovargi, silpnuma jauciau. Ugis 170, o sweriau 49kd.
Bet dabar kazkaip atsigavau 4u.gif  4u.gif  Sunelis jau menuo kaip dienomis nevalgo. Tai jau ir svorio truputi priaugau ir jauciuosi geriau wub.gif  wub.gif

Matyt ir aš įžengiau į kritinį laikotarpį, nes maitinuosi pilnavertiškai, suvalgau per dieną net daugiau už vyrą, o svoris mažėja. Matyt, ir nuovargis daro savo (naktį mažoji keliasi po 6-7 kartus), nes dieną užeidavo stiprūs galvos skausmai su pykinimu ir vėmimu. Kai visą šeimyna sunerimo ir leido man kaip reikiant pailsėti, rodos, vėl viskas į savo vietas atsistojo, štai kiek nedaug reikėjo. O jau buvau pasiryžus žūtbūt nutraukti maitinimą. Ką gi, dar truputį palauksiu, tik tarpus tarp mainimų retinsiu. Sėkmės visoms ir stiprybės!
Atsakyti
o aš va priešingai g.gif kliackui 18 mėn, maitinu dieną naktį n kartų. Dabar įsigudrino ir dieną vos ne kas valandą atlėkt ir pasiknist po marškinėliais pieno patraukt. Ir naktį ištisai prabudęs pieno ieško. O svoris mano ne tik nekrenta, bet vis didėja. Ir negaliu pasakyt, kad namie nieko neveikiu. Negana to, kad prie mažiaus veiklos pakanka, tai dar ir vyresnis koją susilaužęs nieko padaryt negali pats. Ir dirbu dar namie ištisai, finansininkė nelaiminga (šitam, žinoma, laiko yra tik naktim). Prie viso to - pagalbos nulis, kadangi vyras pastoviai komandiruotėse. Ieškau auklės - gal bus lengviau gyvent, tai ir svoris krist pradės biggrin.gif Bus laiko dietos laikytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal reikėtų sureguliuoti mitybą? Kai aš maitinau, tai valandom kūsdavau.
Atsakyti
QUOTE(mama Meda @ 2006 02 13, 22:33)

gal gali isduoti savo mitybos paslaptis smile.gif parasyk i AZ. Rupinuosi ateitimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Meda @ 2006 02 13, 22:33)

Atsakyti