Mamytės, padėkit, ką daryti?
Auklytė dieną būna su vaiku - žaidžia, valgyti išverda, prižiūri. Priekaištų neturiu. Išeina į lauką.
vat vakar viena mama prie manęs priėjo parke - pažino vaiką. Norėjo papasakoti ką matė.
Tai gi.
Ji buvo dieną su savo vaiku parke, kelios mamos kartu buvo, mano auklė. Ir ta mama matė, kaip mano vaikas iš savo vežimo krepšio apačioje ištraukė daigtą, labai jau panašų į fleškutę. Aišku, auklė pasimetė, susimėtė.
Tiesa, dar nuo jos kvapelis ėjo...
dabar galvoju, kad vieną kartą ji pavėlavo - pramiegojo. Tai pagalvojau, kad nelabai nusiprausti spėjo - o dabar vis manau, kad po švenčių ji taip....
Tai ką man dabar daryti?
Prisatyti namuose kamerų?
o jei ji tik lauke "padaro"?
Nepagautas ne vagis?
Tai vat.
Neramiai šiandien išėjau į darbą....
Eik tu sau... Nieko gero... Kuo greiciau vyk ja lauk! Ta kita mama tikrai tau nemeluos. Kas jai is to? Dar ziurek ir tuoj vogti prades. Neduok dieve, aisku. As dar tokiai ir i uzpakaly ispirciau. Juk prie girtos aukles nesaugu ir mazyliui
[ Dar ziurek ir tuoj vogti prades.
va šito ir aš bijau - jei prasodės didelis pachmielas
QUOTE(Rasakila @ 2006 08 04, 13:43)
[ Dar ziurek ir tuoj vogti prades.
Aš tai ją vyčiau lauk ir nieko nelaukus , o jei ji kitą kartą tiek prisigers ir užmigs , girti juk kietai miega neduok dieve , o jei tuoj tarpu tavo vaikiukas susižeis baisu net apie tai ir pagalvoti , juk vaikas tai didžiausiais turtas
Man atrodo nė nesvarstan turi jos atsisakyti , jokių tikrinimų ir pasiaiškinimų, tai labai rimtas dalykas
Išvyčiau ir aš ją lauk, nieko nelaukus.........Ir be jokio sažinės graužimo.
KAdangi esu susidūrusi su auklės išgėrimais, galiu užtikrinti, kad alkoholio kvapas tikrai jaučiasi. Jei auklė tikrai visais atžvilgiais tinka, patinka, siūlyčiau jau verčiau jums ar vyrui dieną atlėkti namo, netyčia ką nors svarbaus "palikus" arba paprašyti, kad netyčia ateitų jums patikimas žmogus ir patikrinti. O taip iškart atsisakyti auklytės, mesti lauk net nežinant ar informacija galima tikėti, nemanau esant tikslinga. O kokia tikimybė, kad kažkam tokios geros auklytės nereikia ir tokiu būdu bandoma ją "prisikviesti" saugoti savo vaiko?
Linkiu kuo skubiau išsiaiškinti neaiškumus ir nesusipratimus
Linkiu kuo skubiau išsiaiškinti neaiškumus ir nesusipratimus
Mano aukle, su kuria susitariau, kad darba prades tik rugseji, viena diena atejusi pratintis prie mano mazylio buvo su nerealiu pachmielu net supykino mane nuo jos sklindantis kvapas
ilgai galvojau, nes siaip ji man labai labai patiko ir tvarkinga, ir kurybinga, ir zaisminga, nu zodziu viskas ko reikia vaikui, bet.... po 3 savaiciu svarstymo pasakiau jai, kad visgi ieskosim kitos aukles, na negaliu pilnai pasitiketi tokiu zmogumi, kuris pries tris savaites suzinojusi, kad man reiks jos butent ta diena ir ta valanda sugeba taip prisilupti, kad is ryto tokiai buti
jei tikrai kada jautei nuo jos alkoholio kvapa, siulyciau jos atsisakyti
ilgai galvojau, nes siaip ji man labai labai patiko ir tvarkinga, ir kurybinga, ir zaisminga, nu zodziu viskas ko reikia vaikui, bet.... po 3 savaiciu svarstymo pasakiau jai, kad visgi ieskosim kitos aukles, na negaliu pilnai pasitiketi tokiu zmogumi, kuris pries tris savaites suzinojusi, kad man reiks jos butent ta diena ir ta valanda sugeba taip prisilupti, kad is ryto tokiai buti
jei tikrai kada jautei nuo jos alkoholio kvapa, siulyciau jos atsisakyti
Na priežastis lyg ir aiški - santykiai šeimoje. Mūsų auklytės vyras turi kitą moterį. Dėl to moteriškė turbūt ir gėrė.
Bandysim sekti mes savo auklytę, ką padarysi.
Bandysim sekti mes savo auklytę, ką padarysi.
Nebeturim auklės.
Vyras rado vežime fleškę ir atleido.
Tai vat kaip būn
Vyras rado vežime fleškę ir atleido.
Tai vat kaip būn
QUOTE(Rasakila @ 2006 08 07, 07:34)
Teisingai padaret - paprastai itarimai pasitvirtina