Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Aha tikrai gražu ir miela skaityti, kaip pas jus viskas puikiai sekasi mirksiukas.gif bigsmile.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif

Sveikos. Einu kavos gerti, sunki naktis buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 26, 08:42)
Aha tikrai gražu ir miela skaityti, kaip pas jus viskas puikiai sekasi  mirksiukas.gif  bigsmile.gif Taip ir toliau  mirksiukas.gif

Sveikos. Einu kavos gerti, sunki naktis buvo.

na va bus du frontai biggrin.gif, skrajojančių padebesiais biggrin.gif ir depresininkiu tongue.gif

Vrine prie kuriu tu jungies? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 08:49)
na va bus du frontai biggrin.gif, skrajojančių padebesiais biggrin.gif ir depresininkiu tongue.gif

Vrine prie kuriu tu jungies?  bigsmile.gif

Aš tai tikrai ne prie depresininkų biggrin.gif O tu?

Toks sunkus laikotarpis pas mus, mama chemijos atsisakys, nes alergija pasireiškė.... daryti tyrimus ir toliau visko tęsti nenori....
Atsakyti

Sun, o kokios prognozės jei atsisakys? Ji jau gana ilgai su liga gyvena ir gydosi, kodėl jau nebenori? Pavargo kovot?

Mama gal ryt pas mus atvažiuos. Iš Birštono dažnai į Kauną važiuoja autobusai, o iš stoties jau mes galim pasiimt. Sakė jau pabodo ten būt, o ir anūkų pasiilgo. Atsipūstų biškį. Dar beveik visą kitą savaitę jai priklauso ten pabūt. Paskui pas draugę įsiprašė kardiologo konsultacijai. Jai nustatė ekstrasistoles, dėl ko ir susidarė trombas. Jei nesutvarkys šito reikalo, tai vėl gali pasikartoti insultas. Būtina kardiologo konsultacija, o pas juos oho kokios eilės. Tai įsiprašė pas kursiokę.

Atsakyti
Pikkolo nieko gero, metastazės jau yra. Taip pavargo, nieko nemato, tik vaistus ir namus. Alergiška net saulei pasidarė.... net į lauką išeiti negali.....
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 26, 09:07)
Aš tai tikrai ne prie depresininkų  biggrin.gif O tu?

Toks sunkus laikotarpis pas mus, mama chemijos atsisakys, nes alergija pasireiškė.... daryti tyrimus ir toliau visko tęsti nenori....

Aš prie biggrin.gif

žinau žmogu kuris irgi atsiskes chemijos jau metai laiko ir visai neblogai laikosi, aplamai atsisakė to tradicinio gydymo, siunčiasi kokius tai miltelius ar tai papaildus ir laikosi , na bent jau neblogiau negu su tradiciniu gydymu, nes jam chemija su podarga netiko kartu mirksiukas.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 07 26, 09:15)
<p>Sun, o kokios prognozės jei atsisakys? Ji jau gana ilgai su liga gyvena ir gydosi, kodėl jau nebenori? Pavargo kovot?</p><p>Mama gal ryt pas mus atvažiuos. Iš Birštono dažnai į Kauną važiuoja autobusai, o iš stoties jau mes galim pasiimt. Sakė jau pabodo ten būt, o ir anūkų pasiilgo. Atsipūstų biškį. Dar beveik visą kitą savaitę jai priklauso ten pabūt. Paskui pas draugę įsiprašė kardiologo konsultacijai. Jai nustatė ekstrasistoles, dėl ko ir susidarė trombas. Jei nesutvarkys šito reikalo, tai vėl gali pasikartoti insultas. Būtina kardiologo konsultacija, o pas juos oho kokios eilės. Tai įsiprašė pas kursiokę.</p>

girdejau, kad abromiškese kardiologus giria bet ten irgi mokamos paslaugos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 liepos 2019 - 08:28

Aš ne apie dangų giedrą.... aš pati su žaibais ir griaustiniais šiandien.

Elektrosistolė tai širdies dvigubas plakimas,bet širdis nesumuša kraujo,kaip sviesto ir nuo jos trombai nesusidaro.Taip kardiologo reikia ir skystinti kraują,bet tik ne nuo sistolių trombai susidaro. Arba ne ten baigiau mokslus ir ne pagal tuos vadovėlius

Esu pikta tai galit nekreipt dėmesio ir gal patylėsiu

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 26, 10:10)
<p>Aš ne apie dangų giedrą.... aš pati su žaibais ir griaustiniais šiandien.</p><p>Elektrosistolė tai širdies dvigubas plakimas,bet širdis nesumuša kraujo,kaip sviesto ir nuo jos trombai nesusidaro.Taip kardiologo reikia ir skystinti kraują,bet tik ne nuo sistolių trombai susidaro. Arba ne ten baigiau mokslus ir ne pagal tuos vadovėlius</p><p>Esu pikta tai galit nekreipt dėmesio ir gal patylėsiu</p>

Nebūk pikta mirksiukas.gif nuo to geriau gi nebus mirksiukas.gif
Geriu antrą puodelį kavos bigsmile.gif malkų va atvežė, bus ką veikti savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 26, 10:10)
<p>Aš ne apie dangų giedrą.... aš pati su žaibais ir griaustiniais šiandien.

ANT tai ir žiebk, gal tau palengvės, o mums gi nepakenks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 26, 10:12)
malkų va atvežė, bus ką veikti savaitgalį  ax.gif

o ko briketu neperkate? Vis mažiau darbo su jais
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 10:41)
ANT tai ir žiebk, gal tau palengvės, o mums gi nepakenks biggrin.gif
Papildyta:

o ko briketu neperkate? Vis mažiau darbo su jais

Kodėl mažiau? Nešti juos vistiek reikia.
O kiek žinau, šitam pečiui labiau tinka malkos.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 26, 11:26)
Kodėl mažiau? Nešti juos vistiek reikia.
O kiek žinau, šitam pečiui labiau tinka malkos.

laiko klausimas, pvz pas mus 2 žmones suneša 4 tonas briketu per valandą, kas su malku tiek misija neimanoma būtų, švaru, nes supakuota i maišus, imetei ir ramu, susideda talpiai ir tvarkingai, malku taip irgi nesudesi tokio kiekio na ir al kaitriau, bet del šito punkto labai nesiginčiju...

ai beto briketai buna ant palečiu tai nenorint nešt kur arčiau pečiaus smile.gif, juos tiesiog su visa palete istumia tie kas atveža i garažą, ka paskuitniais metais ir darome ir aplamai jokio nešimo tuo momentu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 liepos 2019 - 10:35
Labos nelabosios smile.gif

ko čia širstat kai savaitgalis ant nosies .. smile.gif dirbančias tai turėt džiuginti, o nedirbančioms tai aišk px smile.gif man kai atostogos net nepatinka išeiginės- tada lyg turi kažką tokio veikt, o kuo man skiriasi ar pirmadienis ar šeštadienis smile.gif

aš ne prie depresevnų smile.gif Lyžuka o tau ko šitaip nuotaikos..kas nutiko.
ANt tai irgi- ar esi turėjusi ilgesnes atostogas...na pažiūrėk kiek atsiilsėsi, tada pulsi prie darbų su nauju įkvėpimu smile.gif
tai ką daryt kad jau šitaip.

O šiaip ką. nu nieko. Verdu plaučius su širdim. Blin eisiu virtienių sukti, jau šito darbo kaip nekenčiu kad net pagalvojus depresija suima.
o dabar eisiu vonios šveist. irgi ne svajonių užsiėmimas.
blin ta buitis tai.... šveiti šveiti ir vistiek amžinas bordakas namuose, nesugebu susitvarkyt nuo/iki. Arba pusdieniui tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 liepos 2019 - 11:03