Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Pempe sargauji???? 😅😅😅😅
Ar dvasias šauksi ar kavalierių lauksi ?
Ar čia toks kažkoks renginys?
Atsakyti

Labas rytas. Vaikis vakare sugalvojo, kad nori jog katinas su mumis miegotų. Tai daugiau nebesutiksių  :D  jau buvau užmiršus koks tai "malonumas". Ir pats kažko blogai miegojo, ir aš neišsimiegojau. Katinas visą naktį marširavo pirmyn atgal, va tik ryte prie šono ramiai užmigo.

Sapnavau, kad pavogė mūsų mašinas. Abi  :blink:  vartus atsidarė ir išvažiavo. Net prabudau, tad nežinau kaip baigėsi sapnas.

Atsakyti
Oi su šitais katinais nemiegu ir aš, kažkada kai labai pjoves abi buvau vieną pas save pasiėmus tai tikrai naktis be miego zujo pirmyn atgal, lindo nosį uostyti biggrin.gif , nu žodžiu ...

nu po tokiu įvykiu, nekeista kad sapnuojasi...

Sveikos smile.gif kas sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas. Kaži kaip pempės naktis bibliotekoj :hmm:  nebuvo kaip filme :hihihi: 

O aš sapnavau kad dantį išsitraukiau pati :sad:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 25, 09:21)
<p>Labas rytas. Kaži kaip pempės naktis bibliotekoj hmm.gif  nebuvo kaip filme hihihi.gif </p><p>

Kaip siubo filme 😅😅😅😅

Kabas rytas.

O mūsų katė visur vaikšto naktį. Nekliudo. Prie žmobių neina gult. Turi savas vietas. Labai patinka jai pramerki akis o ji tupu už pusmetrio tupi abt spintelės ir spokso įdėmiai į tave.😅😅😅 gerai kad nesumedžioja 😅
Atsakyti

Nu su dinozaurikais  :D    nesirodo  dar kad gyva.

Mūsų miega savo vietoj,tik ryte jei pajuto kad nemiegam tai ėst bliauna

Atsakyti
prieš tai buvusi kate guledavo po kaldra prie pilvo biggrin.gif, ir aišku jei ką pajusdavo lįsdavo lauk patikrinti, tada braudavosi atgal, bet irgi kažkaip įpratus buvau prie tokio marširavimo tai nelabai vargindavo smile.gif
Atsakyti

Na mūsų kadangi kornišas, tai jam labai reikia meilės  :D  bo paskui nusilaižo nugarą. Šiaip miega pas dukrą, ta nieko negirdi ir nejaučia naktim. O aš negaliu miegot kai kas 5 min pirmyn atgal varinėja. Paskui atbėgęs kiša nosį, jei neleidi tai knisasi su kojom, o po 5 min vėl kažkur nubėga.

Atsakyti
Eisiu vakare prižiūrėti irgi "švelniojo konrnišo" - na tokio kaip pas Pikkolo 😅 tai prašiau kad prie durų šluotelę padėtų kokią. Apsiginymui. Nes vasarą tai plikom kojom eisiu...kad kaulo nerperkąstų 😠 nes na tiesiog švelnumo įsikūnijimas...😅😅😅😅

Kur esat.
Ko tylit.
Ko tema antram psl. ??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 liepos 2019 - 14:33

V-Rine ten ne grynakraujis kornišas arba išsigimęs. Nes ši veislė nepasižymi agresija. Ar su dokumentais, iš veislyno pirktas? Dalyvauju FB kornišų grupėje ir daug metų SM'e grupėje buvau, nu nesu tokių agresyvių kornišų mačiusi. Jau tau rašiau ne kartą tai. Jei veislinis katinas būtų toks agresyvus, tai niekas jo neleistų veisti.

Atsakyti
Privalgiau agurkų su medum. gersiu kavą. Atostogos ....☺ reikia užuolaidas sode sukonstruot. Nes pagaliau karnyzą prikabino. Ale vat tingisi.....
Kaip reiks darbe įsivažiuot...jau bijau 😕😕😕
Atsakyti

Aš tai tinginiauju  :B  grybų gavau šviežių tai apsiėdžiau :essen:  išleidau merginą stovyklaut,tai ramu namie... tik žvėris prižiūrėt man... nu į lauką patys išbėga ir parbėga  :flirt2:​ 

Atsakyti